Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14+4üm 12de öğrendik bizArkadaşlar benım donemlerimde hamile kalanlar için ortalama cinsiyetleri öğrenmek istedim benım maalesef hala belli değil :))
Arkadaşlar benım donemlerimde hamile kalanlar için ortalama cinsiyetleri öğrenmek istedim benım maalesef hala belli değil :))
Banada kız demiştin canım haftaya doktora gidicem merakla bekliyorum14+4üm 12de öğrendik biz![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahBizim 16+1 erkek canım
Sağlıkla al kucağına canım14+4üm 12de öğrendik biz![]()
Ay hadi bakalım şimdiye kadar yanılmadım dönüş yapanlar arasında yanılacak mıyım acabaBanada kız demiştin canım haftaya doktora gidicem merakla bekliyorum![]()
Hadi inşallah bende hep önce sağlıklı hayırlı sonra kız evlat olsun diye dua ettimAy hadi bakalım şimdiye kadar yanılmadım dönüş yapanlar arasında yanılacak mıyım acaba![]()
Elindeki ultrasonları at bakayım varsa 6-7-8Hadi inşallah bende hep önce sağlıklı hayırlı sonra kız evlat olsun diye dua ettimsadece 6-8 hafta arası demiştiniz benım galiba attıgım sekızıncı haftayı geçmiş
Elindeki ultrasonları at bakayım varsa 6-7-8
Yuvarlak ortada kese canım detaylı ultrason var ama o bu haftalarda değilBebek hangisi canım hiç seçemedim
neydi sizin cinsiyet 12. haftada ogrendiginiz canım?14+4üm 12de öğrendik biz![]()