Merhaba canım benimde 19 aylık oğlum var söylediğim herşeyi anlıyo komutları yerine getiriyor ama henüz konuşmuyor işine geldiği zaman anne baba dede mama top vs diyo ama sürekli değil. Geçenlerde hasta oldu doktora götürdüm o sırada doktora sordum konuşmuyor diye. Komutları alıyor mu diye sordu evet dedim ekran var mı dedi bende yalan yok tv izletiyorum maalesef
ekran süresini biraz azaltalım endişe etmeme gerek yok erkek çocuklar daha geç konuşuyor dedi. En son giderken By By yap dedim doktora By by yaparak baayyy dedi işte bu önemli bizim için yeterli konuşur merak etme dedi
fikir olsun sana :)) ha senin bebeğinle yaşıt komşumun kızı var aman yarabbi neler diyo bi çok kelimesi var bende ilk başlarda acaba dedim ama her çocuğun gelişim süreci farklı kıyaslamaya girmemek gerek. Algısı açık ve iyiyse elbet konuşurlar Allahın izniyle
anne olduktan sonra hep dediğim bişey var : şu annelik delilik … acaba yanlış mı yapıyorum acaba kötü bişey mi var diye diye kendimizi yiyip bitiyoruz:)) ama olsun güzel bu günlerimize de şükür
sağlıkla güzellikle büyüsünler inşallah