Benimki de daha yürümeye yeni alısmıstı, zature oldu. Igneler den dolayi yurumeden geri kaldı, şimdi elinden tutarsan yürüyor, aksıyor ayağı.İğneler az değil 17 tanebence normal benim kızımda 8 iğneden sonra günlercezor yürüdüğü olmuştur,büyük olmasına rağmen...
Igneler biteli 2 hafta oluyor. Hala düzelmedi. Inşallah geçer çok sağolYa igneler muhtemelen uyusturdu ve agri yapti cocuga bence benim oglumunda bacaktan igne vurmuslardi cocuk vurduktan sonra sabaha kadar kalkamiyoduo derwce penisilinlercok agritiyo zamanla gecer ama icinizin rahatlamasi acisindan tabi doktora goturun insallah cabucak iyilessir bebis
Kendini kasıyor, zorlarsam da ağlıyor. Oğlum bu arada kız değil, karnına doğru çekmiyor. Sag bacağını çekiyor. Üzerini giydirirken bile ilk sol bacağına giydiriyorum. Ilk sağ ile başlasam da sol Bacağını kırmıyor giydiremiyorumDizini siz bukmeye calistiginizda diz bukuluyor mu? Ve kızınız ne tepki veriyor?
Bilmiyorum ki uykusunda da aynı şekilde. Uyanıkkende aynı. Poposunun üstünde gidiyor sağ bacağını kullanıyor. Sol bacağını kaldırıyor dizini kırmadan öyle gidiyor. Sağol canımCanım geçmiş olsun yeni gördüm konunu. Hani bazen kitlenir kıpırdatamazsın dizini öyle bişeymi oldu acaba
Yok yapmadılar.sinirler ile ilgili bir tetkik yaptılar mı
korkutmak istemem ama o önemli bir tetkik
Yok yapmadılar.
Sağolun denedim yapmıyor uykusunda dabir daha gidince sorun doktora hani sinirleri ile ilgili bir şey olabilir mi diye
bir de o gözle baksınlar
umarım acıdığı için tedirgin olmuş ve o nednele bükmüyordur
bir de uyurken denesenize dizini bükmeyi
hani uyanıkken belki daha acımadan acıyacak sanıp bağırıyordur
uyurken görmeden deneyin
geçmiş olsunnn
Doktor ne dedi peki? Ağrısı yok o belli.. Yarın doktordan sonra haber ver mutlaka.Bilmiyorum ki uykusunda da aynı şekilde. Uyanıkkende aynı. Poposunun üstünde gidiyor sağ bacağını kullanıyor. Sol bacağını kaldırıyor dizini kırmadan öyle gidiyor. Sağol canım
Valla bilmiyorum, sadece yakın zamanda zature tedavisi gördü okadar. Yarın hem fizik tedavi hemde çocuk hastalıklarından randevu aldık. Orda söylerim bu dediklerini. Allah çocuklarımıza sağlık versin.Doktor ne dedi peki? Ağrısı yok o belli.. Yarın doktordan sonra haber ver mutlaka.
Aaa bak yazarken ne geldi aklıma.. Kardeşim 1 yaşlarındayken, normalde yürürken birden emeklemeye başlamış bi huysuzluğu sıkıntısı ağlaması yokmuş keyfi yerindeymiş ama yürüyen çocuk emekler olmuş. Annemler hemen doktora götürmüşler kardeşimde orta kulak iltihabı sinirlere dokunma yapmış menenjit başlangıcı olmuş ve o yüzden basamamış kardeşim. Çok şükür erken teşhisle halledilmiş hastanede yatmış bir süre. Ama kulak iltihabı hiç belirti vermemiş o güne kadar yani ağrısı sızısı ağlaması hiç olmamış
Kulaklarında enfeksiyonu felan varmıydı canım
Amin canım.. Küçücük bedenleriyle büyüme çabası veriyorlar kzucuklarValla bilmiyorum, sadece yakın zamanda zature tedavisi gördü okadar. Yarın hem fizik tedavi hemde çocuk hastalıklarından randevu aldık. Orda söylerim bu dediklerini. Allah çocuklarımıza sağlık versin.
Olabilir ne demekmiş??? Olup olmadığını anlayamıyorlarmı testle felanRomatizma olabilir dedi bide
Senin oğlan nasıl, iyidir inşallahAmin canım.. Küçücük bedenleriyle büyüme çabası veriyorlar kzucuklar
Iki hastane gezdik, biri kesin bişey söylemedi. Kan testinde enfeksiyon falan çıkmadı. Ultrason çeken doktor da emar cektirin bide oylr bakilsin, kıkırdakta falan sorun olabilir dedi. Fakat emar da uyutularak cekiliyormus bebeklerde. Midesi düzeldi derken bide bu çıktıOlabilir ne demekmiş??? Olup olmadığını anlayamıyorlarmı testle felan
Igneler biteli 2 hafta oluyor. Hala düzelmedi. Inşallah geçer çok sağol
Kendini kasıyor, zorlarsam da ağlıyor. Oğlum bu arada kız değil, karnına doğru çekmiyor. Sag bacağını çekiyor. Üzerini giydirirken bile ilk sol bacağına giydiriyorum. Ilk sağ ile başlasam da sol Bacağını kırmıyor giydiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?