Çocuk Hastalıkları 15 aylık bebeğimin igne sonrası diz tutulması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çocuk Nörolojiye de gidebilirsiniz , sinirle ilgili zedelenme var mı diye değerlendirirler, gecmiş olsun

Kullandığı ilacın yan etkilerini okudunuz mu? Onlara bir bakın. Ben facebookta aşı karşıtı bir gruba üyeyim. Bazı aşılardan sonra çok enteresan ve değişik yan etkiler olabiliyormus.

2 haftada iğne acılarının çoktan geçmesi lazımdı. Bence çocuk eski haline kavuşana kadar doktor doktor gezin derim.

Anladım canım. Internette igne sonrası bizim gibi olan bi kaç yazı okudum ama cevap bulamadım. Dediğin gibi doktor doktor geziyoruz

Temmuzun 18 inde çekilmiş fotosunda 2 dizi de bükük duruyor. Igneler yaptı yavrumu

bana da havale sonucu 75 tane falan penisilin yazılmıştı küçüklüğümde. ciddi anlamda dizim tutmuyordu yürüme de zorluk çekiyordum. geçti ama. bence geçicidir. ama bir anne olarak da telaşınızı anlayabiliyorum. o yüzden araştırıp en güvenilir doktora götürün. zaten hasta kuzucuk, bir de hastane hastane dolaşıp yormayın.

Inşallah geçer canım. Hastalığı geçti çok şükür sadece dizini kırmıyor

Haber ver lütfen bize de.
İğneleri veren doktora gittiniz mi?iğne sonrası böyle oldu diye?onun aslında bir şey söylemesi gerek,evet bu iğneler sonrası görülen sık bir şey gibi.

Umarım kalıcı bir şeyi yoktur

Inşallah canım. Zaten bu 10 igneyi 0,5 gr vermişti. 7 igneyi de 1 gr yazmış. Kontrole gittiğimizde dedim "öyle mi vermişler" dedi. Doktorlara da güven olmuyor

Inşallah canım. Zaten bu 10 igneyi 0,5 gr vermişti. 7 igneyi de 1 gr yazmış. Kontrole gittiğimizde dedim "öyle mi vermişler" dedi. Doktorlara da güven olmuyor

Kesinlikle hele çocuk söz konusuysa birden fazla doktora gitmek gerek hep. O doktor bana diyecek onu"öyle mi vermişler diye" sen burda nesin diye tartışma çıkar.ya onun hatası yüzünden çocukta bir şey olsa.hiç düşünmüyorlar

Aynen üstte çıkmayı çok iyi biliyorlar. Çocuğa boşuna yarım doz ilacı verdiler. Bacaktan igne sakınca. Sende hamilesin. Çok dikkat et dogunca. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Slm kızlar
Biz geldik. Romatizma için doktor kan istedi, 20 gün sonra çıkıyormus. O da anlam veremedi. Sinirden olduğunu düşünmüyorum dedi. Emar istedi, devletten 1 ay sonrasına zor aldık, okadar bekleyemem özelde carsamba günü yaptırıyoruz. Fizik tedavi doktoru da muayene etti buz ile masaj yap dedi. Ilk defa böyle bir hastam oluyor dedi. Mutlaka çocuk ortepedisine gidin dedi. Emar sonucundan sonra oda çağırdı. 7 tüp kan aldılar kan kalmadı yavrucakta

Oğlumun kulak ağrısı vardı. Bir sürü acile baktık kbb yok. Sonra bir doktor ağrı kesici iğne yapalim sabah ilk iş doktora getirin dedi yaptırdık. İğneyi yaparken oğlum u 3 kişi tutuk çok kastı kendini. Aradan 3 hafta gibi bir zaman geçti. Babası yıkarken birşey var bacağında dedi. Kemik gibi olmuş cokta büyük. Hemen doktora götürmek gerek dedim. Tabi aradan zaman geçince iğneyi unutmuşum. Sonra dank etti eşime dedim iğne bu bacağa yapılmıştı dimi. Uzun bir süre sonra düzeldi. Tabi yürüme de vs bir sorun yoktu. Hiçmi bukulmuyor , beze falan sertlik varmı bacakta iğneler çok fazlaymış. Anneolunca anladim sitesinden dr kadir tuğcu ya sormanizı tavsiye ederim. Bulgu lar ve iğne adı kaç adet olduğu nezamandır bu sorun var vs yazarsanız en geç yarın cvp gelir. Tabi bu bir bile ne daha danışmak için. Doktora götürmekte fayda var. Belki size baska bir yol da onerebilir

cok gecmis olsun,cok uzuldum..
hic zorlamayin yurutmek icin filan,bacaginin agrisi sizisi gecince insallah yerinde tutamazsiniz,kendinden yurur.
cok uzun sureli yazilmis bu igneler.
benim oglumda zature oldu,antibiyotikle gecirdik,hava vs. verdim,2 hafta surdu ama cok sukur gecti.
devlete gittigimizde onlarda dayamisti bi suru igne ilac,ben guvenmedim hemen ozele de gittim..
insallah kalici bisey degildir.
cok cok gecmis olsun.

Evet iğneler çok fazla. Geçti çok şükür de dizi böyle oldu. Cevap için teşekkür ederim. Doktor ignelerden olduğunu düşünmüyorum dedi. Evet o siteyi okumuştum.

Sağolun cevap için. Sizede geçmiş olsun. Bizde özele gittik. 10 tane novesef 7 tane iesef verdi. 10 tane olan 0.5 gr 7 tane de 1 gr vermiş dr. Sorduğumda da hıı öyle mi vermişler diyor birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…