Çocuk Hastalıkları 15 aylık bebeğimin igne sonrası diz tutulması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Sağolun cevap için. Sizede geçmiş olsun. Bizde özele gittik. 10 tane novesef 7 tane iesef verdi. 10 tane olan 0.5 gr 7 tane de 1 gr vermiş dr. Sorduğumda da hıı öyle mi vermişler diyor birde

aptal herif,dengesiz.
bazi doktorlar kasap mi doktor mu belli degil.
tekrar cok gecmis olsun.

Teşekkür ederim duyarlı davranışınızdan dolayı, Allah razı olsun.
TekrRdan geçmiş olsun. Tahlil sonucu epey geç çıkacakmış. Bu tahlilden bende yaptırmıştım haftasına çıkmıştı. Belki çocuklarıki daha değişiktir. Beklemek zordur. İnşallah rabbimin şzniyle bişey çıkmayacak.

Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah

Slm canım..
Testler baya geç çıkacakmış ama olsun baya kapsamlı bakılacak herhalde 7 tüple.
Doktor muaynede büktümü peki oğlunun bacağını?
Üzmemeye çalış canım kendini inanıyorum geçici bişey bu.

Evet iki doktor da etti. Hatta fizik tedavi uzmanı çekiç gibi bişeyle iki dizine de vurdu. Sağ bacağı kalktı, sol bacağı kalkmadi

Evet iki doktor da etti. Hatta fizik tedavi uzmanı çekiç gibi bişeyle iki dizine de vurdu. Sağ bacağı kalktı, sol bacağı kalkmadi
Allah Allah... Sinirle ilgili olduğunu da sanmıyorum demiş . Emarda çıkar ne olduğu inşallah. Çok iyi etmişsin özele randevu almakla

Allah Allah... Sinirle ilgili olduğunu da sanmıyorum demiş . Emarda çıkar ne olduğu inşallah. Çok iyi etmişsin özele randevu almakla
Evet bide 3 aya veriyor aralığa eşim zar zor aldi ekime vermiyorlar randevu. Ben bekleyemem okadar carsamba sabahı gidiyoruz emar cektirmeye

Sinirle ilgili olsa, kendisi dizini kırmasa bile sen elinle kırabilirsin dedi.
Beyinle ilgili olsa yine aynı şekilde kendi kiramaz ama sen kırabilirsin dedi. Fakat bu ne kendi oynata biliyor. Nede bizim cabamizla oluyor. Dizi öyle kaskati kesilmiş sanki

Tuhaf gerçekten ya rabbim şifa versin inşallah biran önce hersey normale döner canım

merhaba, benim oğlumun bacağı da aynı sizin oglunuz gibi oldu çarşambadan beri sol dizini kırmadan yürüyor 16 aylık oğlum iki hafta önce idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 3 tane iğne olmuştu ortopediye götürdük dizde bişey yok dedi film istedi kemiklerde de bişey çıkmadı anlam veremedi o da. merak ettiğim sizin oğlunuz nasıl oldu düzelmiştir inşallah sonucu merak ettim cevap verirseniz çok sevinirim çok üzülüyorum

Sinirlerime vs bir baktirin farkli bir doktorda.
4-5 yaslarimdayken benimde buna benzer bir sey gelmisti. Sabah aksam 1 ay boyunca iğne oldugum icin sol bacagimi kipirdatamamistim. Doktor bir problem görünmüyor dedi 1 haftadan sonra gecmisti.
Insallah sizinki de geçicidir. Cok cok gecmis olsun, tez zamanda sifa diliyorum..

Çok geçmiş olsun.2.ayda ve 4.ayda yapilan zatürre aşıları korumuyor mu bebekleri ki zatürre oluyorlar?

Bi arkadaşımın kızı da ağır bi grip geçirmişti. Tedaviye başlamadan evdeyken onda da böyle bişi olmuştu. Yürüyememiş çocuk falan, tedaviden sonra hastanede falan kaldı doktoru Zaman'la açılır demişti ki öyle de oldu. Çocuklarda tutulma yapıyormuş böyle ağır geçirilen grip zatürre falan. İnş sizinki de Zaman'la düzelir. Dediğim gibi onunki Zaman'la açıldı şimdi çocuk çok iyi

merhaba, benim oğlumun bacağı da aynı sizin oglunuz gibi oldu çarşambadan beri sol dizini kırmadan yürüyor 16 aylık oğlum iki hafta önce idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 3 tane iğne olmuştu ortopediye götürdük dizde bişey yok dedi film istedi kemiklerde de bişey çıkmadı anlam veremedi o da. merak ettiğim sizin oğlunuz nasıl oldu düzelmiştir inşallah sonucu merak ettim cevap verirseniz çok sevinirim çok üzülüyorum

Canım geç gördüm. Üzülme bişey çıkmıyor. Igneler den korktuğu için kırmıyor lar. Suan düzeldi, emar röntgen kan tahlili hersey yaptırdık. Fizik dedi ortapedi çocuk doktoru, kemik hastanesine gittik. Hiç bişey çıkmadı. Şuanda dizini kırıyor, bişey yok yani. Sağlık ocağında ki aile hekimi çorabı çıkarıp ayağının altına kalem ile çizer gibi yapmıştı ve çekmişti. Sende yap bakalım ne tepki verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…