Çocuk Hastalıkları 15 aylık bebeğimin igne sonrası diz tutulması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ah canım ya bu bitecek başka dert başlıcak beterinden korusun rabbim.. Banada kıkırdak gibi geldi aslında kitlenmiş sanki dizi kuzucuğun.. Romatizma olsaydı ağrısı olmazmıydı ki.. Yarın doktor ne diyecek bakalım..
Benim oğlan iyi teyzesi elhamdülillah annesine ağır mesai yaptırıyor 24 saat:)

Amin yorumunuz için çok teşekkür ederim

Aynen bugünümüze şükür. Maşallah kuzuya Allah hep iyi günlerini göstersin. Yarın gidince yazarım inşallah

Nerden igne oldu oglunuz?
Sinire denk gelmis olmasin sakin igne?

Mutlaka baska doktorlara gotur.
Benim dayim kuccuken yapilan igne sinire gelmis sol bacagi aksiyor yururken
Belki sizinki onemsiz biseydir ama mutlaka baska doktorlara goturun

Sinir testi yaptırmalısınız.

Çok geçmiş olsun miniğe ama başka belirtiler yoksa iğneden dolayı ağrıyordur çünkü zorlayınca ağlıyor demişsiniz.Bacağına hafifçe vurun tepki veriyorsa sinirlerinde sorun olacağini pek zannetmiyorum.

Sağolun, bacağını aşağı yukarı oynatiyor, sadece dizini kırmıyor. Yarın tekrar doktora gideceğiz. Sınır testini söyleyeceğim

Cok gecmis olsun kiyamam ama ben ona. Allah sifasini versin. Benimde oglum 14 aylikken hastalanmisti antibiyotiklen gecti yürümeyi yeni ögrenmisti ve yaklasik 10 gün birakti halsiz düstü. Belki sizin oglunuzda da aynisi oldu üstüne de o igne yapilan yeri belki agriyordur da ondan kirmiyordur dizini. Romatizma oldugunu düsünmüyorum romatizma baslangici bile kanda cikiyor bazi doktorlar gerizekali ya anca ana babalari korkutuyorlar. Kimse kusura bakmasin ama öyle. Bir hastalik bitince biri basliyor Rabbim korusun onlari

Canım o iğneleri büyük insan yese mahvoluyor.merak etme önemli bişey yoktur ama tabi sen bütün kontrollerini yaptır.

Çok geçmiş olsun. Umarım biran önce düzelir.
Sağolun Allah razı olsun.
Amin canım. Benim oglum da bacağını kasıyor. Igneler den sonra bu hale geldi

Konu hakkında bilgjm yok ama eminim ki çocuğunuz duzelicek. O kadar iğne bize yapılsa biz bile aksardik. Çok geçmiş olsun.

Bacağından vurdular. Bende bundan korkuyorum.

Allah korusun inşallah geçici biseydir
Ftr ya da ortopediye gotururseniz sinir iletim testi yapabilirler belki. Ama gecici bir uyusma da olabilir mesela disciler fasiyal sinire zarar verdiklerinde 6 ay civarinda iyilesebiliyor.
Insallah sizinki de gecici bir durumdur.

Bence yine gidin dr a iyice bir baksinlar sorun olmadigindan emin olun geçmiş olsun.belki de acisindan kipirdatmak istemiyordur

Benim yeğenimde de olmuştu iğne sonrası ama düzeldi merak etmeyin düzelir
Inşallah canım
Konu hakkında bilgjm yok ama eminim ki çocuğunuz duzelicek. O kadar iğne bize yapılsa biz bile aksardik. Çok geçmiş olsun.
Çok sağolun. Evet zature ağır bir hastalık. Etkisi de büyük oldu tedavide öyle.
Ftr ya da ortopediye gotururseniz sinir iletim testi yapabilirler belki. Ama gecici bir uyusma da olabilir mesela disciler fasiyal sinire zarar verdiklerinde 6 ay civarinda iyilesebiliyor.
Insallah sizinki de gecici bir durumdur.
Ortapediye gittik fakat sinir testinden hiç bahsetmedi. Çocuk ortapediye gidin dedi. Inşallah geçici bir durumdur.
Bence yine gidin dr a iyice bir baksinlar sorun olmadigindan emin olun geçmiş olsun.belki de acisindan kipirdatmak istemiyordur
Yarın hem fizik tedavi den randevu aldık hemde çocuk hastalıklarından. 19 unda da Baltalimanı kemik hastalıkları hastanesinden aldık.

İnsallah onemli bir sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…