- 12 Nisan 2020
- 13
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi Yasemin_ce
-
Benim kızım 11 aylık ben iyice gerdirdiğime emin bir şekilde 68 filan ölçüyorum boyunu doktorlar 75 cm ölçüyor. Dişi de 10 aylık çıktı. Çok normal olduğunu 15. Aya kadar vakti olduğu söylemişti doktorum. Herhangi bir şeyin belirtisi değil dış. Bence evham yapıyorsunuz. Normaldir.
Doktoru ne diyor? 18 aylık 86 cm filan olması lazım.
Benim çocuğum yok ama bebek butiğinde çalıstım gördüklerimi söylüyorum. Yani bazen kalıplarla uzerinde yazan beden cm tutmadığı zaman ürünü biz ölçüyorduk müsteri de çocuğu ölçüyordu.Doktorlar bir şey demiyor ki, eğer standart içinde ise. 86 çok uzun değil mi ya.
Konuyu açan sensin düzgün bir şekilde yazdık saçma sapan dalga geçer gibi cevap vermişsin!!!komiksinKollarından tutup kaldıralım mı biz de :) barfiks yerine geçmez mi
Dalga geçmedim ki, niye tebessüm koymayı dalga geçmek zannediyorsunuz. Ciddi olarak diyorum, barfiks çekemez ya, biz ara ara kollarından tutup kaldırsak aynı şeye geçer mi diye. Böyle bir uygulama komik görüneceği için tebessüm ettimKonuyu açan sensin düzgün bir şekilde yazdık saçma sapan dalga geçer gibi cevap vermişsin!!!komiksin
benim oglum da 18 aylik ve 81 cm.15 kontorulnde 76 cm gelmisti doktorda.bi sorun yok ki.Herkesin boyu uzun mu ya, hiç bu şekilde problem yaşayan olmadı mı
Canim ben sağlıkçıyım ortalama söyle ise sorun yokDoktorlar bir şey demiyor ki, eğer standart içinde ise. 86 çok uzun değil mi ya.
Canim ben sağlıkçıyım ortalama söyle ise sorun yok
1 yaş 75
2 yaş 85
3 yaş 95
4 yaş 105
5 yaş 110
Ve sonrası artık genetik faktorlere göre uzar belli bir aralığı var bunun sakin dert etme boyu kisa değil alt sinir da da değil ortalamanın birazcik altında belkide minyondur belkide yazın atacak birden yine de salgin bitince genel bir baktir çinko eksikliği vs olmasin saçları nasıl gür ve canli mi
Vitamin suruplari balik yagi verebikirsinizHayır saçları çok uzamadı ve seyrek. Çinko eksikliği olabilir mi? Demiri eksik zaten. 1 yaş 75 demişsiniz bizim 15 aylık o boyda ancak.
Ocean picozinc kullansam nasıl olur.
Kızlarım minik diye çok sevdiği için bıldırcın yumurtasını yedirirdim iki günde bir tane bir süre sonra birden boy attılar öğretmenleri şaşırmıştı,sizin çocuk küçük sanırım haftada iki üç tane yedirseniz yeter diye dusunuyorum,dayımın oglunada büyüktü 5yas gibi bıldırcın yedirmislerdi çok fark etmedi ama faydası olmustu.ha ben hasladim normal yumurta gibi öyle yediler hepHerkesin boyu uzun mu ya, hiç bu şekilde problem yaşayan olmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?