15 aylik kizim bana hic duskun degil

Bizde de tam tersi bi durum var ve boğulmak üzereyim. Wc ye bile gidemiyorum odanin kapisindan adimimi attigim anda deli gibi aglamaya basliyor.
Baska seylere dalmasi odaklanmasi icin ne yapsam nafile hicbir sey fayda etmiyor. Emin ol bu cok daha sıkıntili. Senin durumunda olmak isterdim

Rahat, sakin bir kızınız var bence. Ne güzel aksi olsa eminim nasıl zorlanirdiniz. Çocukla alakalı bir durum. Bir de kaygılı değil işte güzel birşey bence. Kreşe giderken de zorlanmaz. Herkes ağlarken bunlar da ne yapıyor diye şaşkın şaşkın onlara bakacak. ;)

Ay kendini üzdüğün şeye bak :) Benim kızım zaman zaman babasından bana gelirken ağlıyor, ben şimdi ne yapayım öleyim mi kahrımdan, “babası seni istiyor” diyerek usulca başka odaya geçip keyfime bakıyorum :KK53: Anne-çocuk sevgisinin ispatı olmaz ki. Gün gibi ortada olan bir bağın, sevginin, aşkın onayı için ben neden kendimi üzeyim? Ben onun annesiyim ötesi var mı? Başı sıkıştığı her an babasını pas geçer bana gelir. Zaman zaman beni devamlı yediren, içiren, giydiren, yıkayan, altını değiştiren yani kısacası o sıkıcı ve kötü kadın olarak görüyor biliyorum. Babasıysa devamlı güldüren, oynayan, kahkaha krizine sokan o sevimli eğlenceli adam. Hahayt güleyim bari. O zaman neden her “uf olduğunda” bana koşuyorsun yavrum? Ben senin hayat boyu sığınacak güven dolu limanın, canının içi annenim de ondan. Bunun ispatı ufacık bebenin davranışları olamaz. Üzme kendini, normal bunlar hep :)

Benim kızımda öyleydi anne baba diyebiliyor değil mi kızkar babasına aşıktır benim büyük kıs öyleydi aman Allahım neydi öyle babasının memesi olsyadı beni hiç istemezdi 6 yqşınq kadar sürekli beni iş yapmaya gönderirdi ben babamla oynayacağım diye şimdi 8 yaşında bana daha düşkün şimdi küçüğümde babasına anne diyor biliyor babası olduğunu ama annem diye geziyo peşinde üzülme o senin kızın bırak sevsin babasını

Size kusmus bu bebek:KK64:
Guvenli baglanmis diyen olmus da bunun guvei baglanmayla alakasi yok, bildigin size tavir yapiyor, yok sayip trip atiyor ne yazik ki.
Alinmis gucenmis, bunun nedenini en iyi siz bilirsiniz.

Verdiğin örnek güvenli bağlanma gerçekleşmemiş bir örnek. Kızının bu hali ile gurur duymalısin. Seni kaybetme korkusu yaşamıyor ve sana güveniyor..

Benim kızım da 15 aylık ortamda tanımadığı biri yoksa hayatta gelmez bana. Baba babaanne dede amca onlarla oynar peşlerinden ağlar ama benim peşimden ağlamaz.. Düşkün mü değil mi bilmiyorum ağlaması beni de üzüyor ama beni biliyor geldiğimi görüyor koşarak sarılıyor vs. Yani çalışıyor musunuz çok az mı görüyor sizi gün içinde

Cocuk gelisimci olarak sunu soylicem. Daha yasi ufak. Ve karsi cinse ilgili. Bu sorunla cok karsilasiyoruz. Erkek cocuklarda bazen anneye yoneliyor. Hatta cocuk anne babasiyla evlendigini hayal ediyor. Cocuk oldugu icin oyle. Ilerde tabikide annesini daha cok sevicektir
15 aylık oldugunu kaçırdınız mı acaba?

Benim kzım 17 aylık olmak üzere. Bizim ki de bana düşkün ben de ona çok düşkünüm tabi .babayı takmıyor pek. Büyüdükçe değişeceğini düşünüyorum. 7 aylıkken anne dedi o gun bugundür sadece anne diyor tek soylediği bilinçli kelime anne. Gün içinde hep anne der. Ben de kızım derim.Ben wc ye gitsem kapıda ağlar. Kapının önünde yatar. Dizimin dibinden ayrılmaz. Ama kimseyi de yabancılamaz. Halası alır 2 3 saat gezdirir. Babası aynı şekilde gezdirir. Uykusu gelinceye kadar dışarda gezdirebilirler. Tanımadıgı insanlar kucaklamak sevmek istese gider kucaklarına. Çarsıda pazarda denizde herkesin yanına gider biri birşey verse alır. Sosyal bir bebe yani. Ben de biraz bu yönden endişeliyim. Kimseyi yabancılamaması ıleride problem olur mu acaba. Devir malum kötü. 😞

benim ilk cocuğum da hemen hemen böyleydi. bebekken bana pek düşkün değildi sanki bir ara acayip kafaya takmıştım mesela babası gel oğlum dediğinde hemen ona dogru kollarını acardı veya annem hadi gel dediğinde benden hemen ona giderdi. sonra ben dediğimde aynı seyi bana arkasını dönerdi. birkac kez denemiştim bunu ve oturup ağladıgımı bilirim bu cocuk beni sevmiyo beni annesi bilmiyo. bana gelmiyor sana geliyor diye anneme yakındıgımı bikirim. o da beni teselli ederdi kızım o daha bebek kim dısarı gezmeye gidiyorsa ona gider derdi. bazen hala öyle bişey olsa anneannem yapsın o gelsin falan. bazen takılıyorum " git senin annen o zaten, hadi annenin yanına git" falan diye.:-) ama tabi ki biliyor ki annesi benim ve ben yanındayım.

Aslında bu durum bazen avantaj. işe gidiyorum mesela hic acaba beni arıyor mu aglıyor mu diye aklım kalmıyor. biliyorum ki sevdiği güvendiği bir yerde ve ben aksam olunca onun yanına geri geleceğim.

kızımsa tam bir baba kuzusu. kucagımdaylen oyunlar oynayıp kahkahayla gülerken babasını gördüm mü baslıyor aglamaya. ondayken hayatta bana gelmez. bazen diyorum tamam kızlar babacı olur da bu ne yani bu ne!!!

merhaba benim kızımda aynı benden başkasına gitmiyor babasını görünce direk ağlıyor wcye zor gidiyorm evimn işleri vs çoğu zmn yapamyrm uykusuzluk ayrı ztn delirmek üzreym ya nedn böyle oldu bilmiyorum

Back
X