15 dakika önce evliliğim mi bitti biri bişey desin

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
Kızlar ellerim titreyerek yaziyorum,ben eşimin 2 hanimiyim. Benimse ilk evliliğim
eşimin ilk evliligin den bir çocuğu var.

Olaya geleyim

sitenin bahçesinde az önce çay içiyorduk benim yaklaşık 8 az önce bi bebek kaybetme nedeni ile psikolojim bozuk
onu anlatiyordum eşime. Bir türlü atlatamadim dedim sen hiç bebeğimiz ölünce üzülmedin dedim. Hiç ağladığını görmedim
bi kez bile ağzına almadi.
Eğer senin ogluna bişey olsa nasıl üzülüp ağlarsin dedim
o da hemen sinir bozucu şeyler dedi. Bende zaten sınırım bozuk elimdeki bardagi attım yere ve eve dönek için kalktım
arkamdan o da elimdeki bardagi resmen bana firlatti arkamda parcalandi
eve gelip üstünü değişti gitti
Evde iken de bi ton laf etti.
Simdi anneme gitmeyi düşünüyorum biri akıl versin
ne yapacağını şaşırdım
halbuki ne büyük aşk le evlenmiştik

kafayı yemek üzereyim

lütfen evinizi terketmeyin biliyorum bende bunu çok yapmak istemişmdir ama sakin olun söyleyecek söz bulamıyorum artık eşler birbirine hiç destek olmuyor ( allah yardımcınız olsun

öncelikle kaybettiğiniz bebeğiniz için allah size sabır versin.elbetteki yaşadığınız tartışmatatsızolmuş amabu evlilik bitirici değildir.asla evi terketmeyin,bekleyin.sinirleriniz yatışsın,ikinizde sakinleşin.normal düşünmeye başladığınızda kararınızı verirsiniz amainanın evliliğinizi bitirecek kadar değil..unutmayın her insan duygularını dile getiremez,ağlayamaz tümacılarını sıkınıtılarını içinde yaşarlar..eminimeşinizde acısını içinde yaşayanlardandırlütfen sakinleşin,annenize gitmeyin..

Sakin olun ,evinizi terketmeyin ,gitmesi gereken biri varsa o gitmeli ...

Ayrıca sinirleriniz bozuk olduğu için bir patlama yaşamışsınız muhakkak eşiniz de bebek için üzülmüşdür ama sizin kadar belli edemememişdir sonuçda bebeği siz taşıdınız ...

Eşinizi bekleyin ve geldiğinde de duygularınızı ona sakin bir şekilde anlatın,bu sebepden dolayı bir evlilik bitmez.

dur dur bi dakika!!!
ne kadar fevri kararlar veriyosunuz öyle..tamam ikinizde ileri gitmişsinizde birden bire bir evlilik bitirilmez...
sakin olun...
sonra saygılı bi şeilde meselenizi çözün...
bardak fırlatmalar falan!!!biraz abartmışsıınız

sakın annenize gitmeyin....durun önce bir düşünün sakin olun...eve gelsin konuşun...

öfkeyle kalkan zararla oturur...baktınız konuşamıyorsunuz ve anlaşamıyorsunuz o zaman bi yol çizersiniz....

sonuçta siz bi bebek kaybettiniz ve çok hassassınız..inanın bn eşimi çok severim ve o da beni çok sever ve çocuğumu düşürseydim bnm eşim de sırf ben üzülmeyeyim diye ağlamaz bahsini bile açmazdı...eşiniz de böyle düşündüğü için açmamıştır bahsini....

size ne gibi laflar etti bilemem ama oğlu kıymetlidir siz çok iyi de olsanız o oğlunu ayrı bi düşünür hassas olur normaldir...bozmayın moralinizi noluur.

canım bebeğin nasıl ve ne zaman vefat etti, ana karnındamı sonramı

Bence biten bisey yok sadce ofke var
Erkekler aglamaz uzuntulerini iclerinde yasarlar
Uzulme bekle eminimki gelip ozurdileyeck

canım seni çok ii anlıyorum bende daha önce düşükler yaşadım çok acı biliyorum mutlaka eşinde bu duruma üzülmüştür ama anne gibi olmuyor onu sen taşıyorsun sen kaybediyorsun bence erkekler bebek doğunca daha çok bağlanıyorlar ona.ee tabi bide eşinin çocuğu varmış durumu daha sakin karşılaması normal.bencilce bi davranış ama onun açısından sakin olunabilir.
bence öfkene kapılma.bi sabah olsun.sinirin geçsin.başka sorununuzda yoksa bu sebepten dolayı evlilik bitmez.yazık.eşinde senin görünür bir yerde ona bardak fırlatmanı kaldıramamıştır ve sinirlenmiştir.onuda anlamalısın.ayrıca bir an evvelkendini iyileştirmelisin eskiye takılıpta geleceğini mahvetme derim.

Evliliğin bitmiş değil.Kavga etmişsiniz,sinirler bozulmuş haklı olarak.
Acele karar vermemeni öneririm.
Bir bakarsın,eşin birazdan pişman halde geri döner.

Eşinin çocuğu varmış.
Bebeğin kaybına mutlaka üzülmüştür.
Ancak doğmuş evladı olan,doğum öncesi kayıp karşısında aynı derecede hassas olmayabiliyor.
Seni veya bebeği önemsememesiyle alakası yok.

Çok uzgunum
evde internet yok cepten yazıyorum yazım hatası olursa kusura bakmayın
yaklaşık 8 haftalık kaybettim kurtaj da bile yalnızdım sadece eşim vardı Annemlere üzülmesinler diye soylemedik
bütün herşeyi ıçimde yaşadım

beni o kadar derin etkiledi ki ise bile ara verdim
zaten onu bile yuzume vurdu. Ben tümgün çalışıyorum k... Gibi diye

Benim bu hallerime sabri kalmamis
bebek kaybetmek normal bişi imis

Neden bu asabiyet gostergesi anlamadim.Bardak atma olayini siz baslatmissiniz.Tepki verilir ama butur tepkiler hep farkli cagrisimlar vermistir bana.Kimisi telefonu duvara atar, kimisi kapiyi sert vurarak cikar, kimiside elindeki bardagi kafasina vurur( canerin kafasinda bardak parcalamasini hatirladim)..Bu tur davranislar ozunde cok kabahatli davranislar zaten.Oda kisasa kisas yapmis, birde erkek egosu varya oda sizin arkanizdan ativermis bardagi.Sizin eyleminizle onun eylemi arasinda pek fark goremedim.Sorunun odak noktasina inin, bardak atma olayin yansimasi sadece.Asiri tepkiler, ani kararlar yine sahibine zarar verir.Dusun tasin olayi akli selim tanidiklarinla istisare et derim.Hemen valiz topla git olayina girme, o yapacagin en son sey olsun.Butun careler tukenince yaparsin onu.Ask evliligi yapmissiniz, birbirinizi bu kadar erken tuketmis olamassiniz, derinlerde mutlaka birbirinize karsi sevgi parcaciklari vardir.Sadece disari vurmayi bilmiyorsunuz..
Bebegi kaybetmenin uzuntusu sizi ruhen yaralamis sinir asabiyeti yapmis bunyenizde.O bebegin yiyecek ekmegi suyu yokmus oyle dusun ki yasamamis.Ikinizde gencsiniz yine bebek sahibi olursunuz.Kadercilik boyle olaylari atlatmanin en iyi yolu.Belki o bebek dogunca cok hayirsiz bir bebek olucakdi ya da farkli sorunlarla dunyaya gelicekdi.Iyi yonundendusunmeye calisin, negatiflikden uzak durun bu asamada...
Oncelikle bozulan psikolojini duzelt dr. git.Ruhen kendiniz duzeltince bu konulari daha akli basina konusabilirsiniz esinizle.O sizin gibi bebek kaybetme olayina uzulmemis olabilir, o bebek sizin icinizde yasiyordu, heleki ilk aylarda bir erkekden erken kaybedilmis bir bebek icin fazla duygusallik bekleme.Tekme atmaya baslayinca, ultrasyonda bebegi gorunce onlar icin bebek gercekden var oldugunu dusunuyolar.Siz annesiniz bebegin varligini ogrenir ogrenmez anne olarak benimsersiniz, erkelerde bebek dogunca baba olur.Farki anlatabilmisimdir insallah..Babasida uzulmustur mutlaka kimse cocugu oldu diye sevinmez, sadece size yansitamiyordur..Allah yardimciniz olsun..sevgiler...

Son düzenleme:
aranızda bir tartışma çıkmış sesler yükselmiş eşin senin tepkinden dolayı evden gitmiştir.evde dursaydı kavga daha da büyür çıkmaz bir hal alabilirdi .ikinizin sinirleri yatışsın.onun başka evlilikten da olsa bir çocuğunun olması bu kayıba üzülmeyeceği anlamına gelmez

kusura bakmayın ama sizin 15 dk önce evliliğiniz bitmiş ne işiniz var nette diye şeytan dürttü aklıma düştü işte..

olur öyle, ne evden çıkıp anne evine gitmesi bir tartışmada, büyük bir olay yok, barışırsınız sakin olun.
ama önceki evliliğinden olan oğluyla kıyas yapmayın, o çocuktan örnek verip çocuğu laf konusu yapmayın. Çünkü çocugunu haliyle korumak isteyecek, sinirlenecek, savunma yapacak ve tartışma çıkacaktır. senin oğlun benim kızım olayına girmeyeceksınız, sonuçta oğlu oldugunu bılıyordunuz ve o onun kendi kanı canından olan evladı. sakın önceki evliliği olsun, çocugu olsun kıyas muhabbetını bu şekılde devam ettırmeyın, yoksa evlılığınız gercekten çıkmaza girer ve biter...

canım bebeğin için çok üzüldüm,ama bak kendin diyorsunki sinirlerim çok bozuk,hani eşinde buyüzden senin yanında üzüntüsünü belli etmemiştir sen daha çok yıpranmayasın diye. zaten erkekler genellikle üzüntülerini içlerinde yaşarlar.hem neolursa olsun o onun çocuğu örnek olarak göstermen eşini sinirlendirmiştir.yani demek istediğim oki kaybettiğinizde onun çocuğu şuanda yaşayanda, rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah size,kırmayın birbirinizi sevgiyle birbirinize destek olursanız sıkıntılarınızı daha çabuk atlatırsınız

canım keşke annenlere söyleseydin ya, onlara ihtiyacın varmış, en çokta bi anneye bi ablaya, bir kadına yani
erkekler malesef anlamıyor, hatta bebek ilk doğduğunda bile yabancılık yaşıyorlar kendi bebeklerine
yani onun oğluyla eş değerde değildi onun için henüz
bardağı sırtına atmasıda hiç olmamış şiddet resmen, yaralanabilirdin, mazereti olmaz bunun
keşke sen oğlunu örnek vermeseydin belli ki canını çok yaktı bu, kim olsa canı çok yanar

Son düzenleme:
burada sadece eşin haksız değil ki,sen de çoooook haksızsın,ne olursa olsun SENİN oğluna bişey olsa gibi bi cümle sarfedilmez,bu konu çok hassastır,evlilikte senin benim kelimeleri tehlikelidir,kaldı ki kaybettiğiniz bebek te onun oğlu veya kızıydı..bir kere direk kıyaslama ile girmişsiniz olaya..artı eşiniz şu dakikadan sonra demek ki bir çocuğumuz olsa sürekli sen oğluna bunu yapıyorsun bizim çocuğa yapmıyorsun vb cümleler kuracağın konusunda endişelenecektir..

Acınızı da anlayabiliyorum benim de bir düşüğüm var..eşim olaydan sonra konuyu hep kapatma taraftarı oldu,ve böylece ben de unutabildim acımı..sürekli konuyu taze tutmak hiçbir işinize yaramaz..sizi yıpratmaktan başka. iyi ki de eşim o şekilde soğuk kanlı olabilmiş,susabilmiş,ağlamamış diyorum şimdi..siz de bence artık yaşamınıza bakmalısınız ve kavgalarda da olabildiğince seviyeli olmalısınız 2 taraflı tabi..evlilik hemen öyle ağza bitmek ve bitirmek kelimesinin alınabileceği bir yer değil...

Hemen terketme evi.
Biraz bekle.

Belli ki sinirlerin çok yıpranmış,
bütün hıncını eşinden alıyorsun.
Sakin ol bir duş al.

Eşin geldiğinde de konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…