15 dakika önce evliliğim mi bitti biri bişey desin

sen 22 esin 44 yasindaymis senin halinden anlamamasi gayet normal

sen 22 esin 44 yasindaymis senin halinden anlamamasi gayet normal

huuuuu yariyariyaaaa
kizimadama senin oglun denirmi
karnindakide onun
laf nerdeyse oraya gelmiss
bide erkekler hep oyle oluyooo
4 kez bebek kaybettim
ama esim hep ketumdur
nasil bi kadar sakinsin diyorum
bide ben salsam kendini kaybedersin diyo....

kusura bakma ama cok bencil geldin bana eski konularina soyle bi goz attimda...senin cocugunda o adamin cocugu eski esinin ogluda o adamin cocugu ve ona bakmak zorunda buna sen karisamazsin konuyla alakasi yok ama icimdede tutamadim yani...

önce bi sakin ol lütfen.. her buncacık kavgada evlilik bitseydi, kimse evli kalamazdı. evi terketme, eşini bekle ve sakince konuş. ve ne olursa olsun, tartışmalarınızı ailene yansıtma. siz karı-kocasınız. eninde sonunda barışıp canım cicim olacaksınız ama ailenizin aklında hep o soru işareti kalacak, acaba kızımızı üzüyor mu diye..
bir de eşinize kendi çocuğuyla ilgili ne olursa olsun imalarda bulunmayın bence. evlat insanın en zayıf noktasıdır. sizin evliliğiniz 15 dakikada bitebilir ama ana-babalık asla bitmez.

İyi de, benim anlamadığım niye bardağı fırlatıp attın?
Eşinin peşinden gelip seni ikna etmesini mi bekliyordun kendince?

Her üzülen ağlayacak diye birşey yok ki.
Benim eşim de böyle bi durum olsa ağlayacağını sanmıyorum.
Kahrolur, orası çok ayrı, ama ağlayınca mı anlıcam ben üzüldüğünü?

Senin çocuğun dediğine göre, ayrımcılık yapıyorsun gibime geldi.

Yarın bi gün çocuğun olduğunda, babası ilk çocuğuna bir şey alıp kardeşine almadığında, senin çocuğuna aldın, benimkine almadın mı diyeceksin?

Psikolojin bozulabilir, kolaybir şey değil,bebeğini kaybetmişsin, başın sağolsun..
Ama eşini de anlamaya çalış biraz.
Sürekli seni anlamasını beklersen bencillik etmiş olursun.

Evliliğin bitmesi falan da söz konusu değil.
Tartışmışsınız, ikiniz de gerilmişsiniz haliyle.

Eşinin de bardak fırlatması hiç hoş değil, üstelik sana doğru.
Belli ki o da bıkmış artık ki böyle bir şey yapmış birden.

%49 eşin, %51 sen hatalısın.

canım evi terk etme bu olay için sakin ol. ikinizde sakinleşince konuşursunuz yeniden. ama evliliğinde başka sorunlar da varsa iyice düşün 1 kere karar ver. çıkıp gideceksende asla geri dönmemen lazım.

Başlığı görünce sanırım eve gelince kocası bitti ayrılıyoruz falan dedi diye düşündüm..
Ama adam sinirlenmiş çekmiş gitmiş bunu neden boşanmaya yoruyorsun anlamadım?
Bardağı yere atman falan hoş olmamış daha sonra da onun tepkisi ama bence ortada boşanmanın herhangi bir belirtisi yok...:26:

biten evlilik falan değll, büyük kavga edince insan böyle düşünüyor, birdaha eskisi gbi olmicak falan diye ama sinir boşalmaları yaşanabilir, allah sabır versin sizee bebeğiniz içinnn,
o da belki içinde yaşıyordur, onu siz daha iyi tanırsınız tabi ama,
yansıtamamış olabilir,
sıkıntı yapmayın, orası sizin eviniz, anneye gitmek bişey getirmeyecektir, olay daha da büyür bence

öncelikle geçmiş olsun. ve biraz daha sakin olun lütfen...

evliliğiniz bitmiş değil. sadece kavga etmişsiniz. ortada alınan verilen karar yok gibi...

bende bir bebek kaybettim kürtaj oldum. üzüldüm. eşimde üzüldü ama ağlamadı.. kendini benim kadar parçalamadı. hatta bebeğimizin tahminen doğacağı gün bu şehirde olmak istemedim tatile gittik... içim daraldı hep üzgündüm. ama hayat devam ediyordu... ya kucağıma alıp kaybetmiş olsaydım diye hep teselli ettim kendimi...

aynı şey demeyin sakın. arasında dağlar kadar fark var. onun hareketlerini hissetmek,cinsiyetini öğrenmek,adına karar vermek ve kucağına almak sonrada mezara koymak çok daha beter.... henüz 8 hafftalık cenin malesef. ve benim de ilk gebeliğimdi. büyük hüsran yaşadım ama bunu eşinin kafasına kakacak birşey yok.

ayrıca onun oğluyla bir tutman çook çok yanlış.

bence evinizde oturun. eşiniz geldiğin de güzelce konuşun. belki içinizin acısıyla abarttığınızı aynı şeyleri hissetmediğiniz için kırıldığınızı söyleyin.

dilerim Rabbim terar yüzünüzü güldürür. ve kucağınıza alıp büyütürsünüz.

eşinin bebek hakkındaki duygularıyla ilgili yorum yapıp suçlamışın. oysa elinde bir kanıt yok. yani kimse karşındakinin ne hissettiğini tam olarak bilemez. belki decok uzuldu ama o uzuntusunu ağlayarak göstermiyor. yani olayı suçlamaya vardırmadan hislerini paylaşman daha doğru olur.. annene gidecek bir şey yok ortada. annene gitsek sorup durucak, anlatıcaksın, sonra siz barışacaksınız ama annen damada sinir olucak.
evde otur sakinleş.. yarın sakin kafayla konuş ve suçladığın için özür dile. o da sana dediklerinden dolayı özür diler ve konu kapanır

seni gebelik bölümünden hatrlıyorum
boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştun sanırım
bence aşırı bir tepki vermişsin eşine karşı
erkekler bizim kadar duygularını belli edemiyorlar malesef
onlar düz mantık bakar olaylara
sana göre bebekti belki ama eşine göre
bebek yoktu oluşmamıştı oyüzden bitti
seninde böyle bakmanı tavsiye ederim 8 ay olmuş
üstelik 8 ay önce yaşadığın talihsiz bir gebelik için üzülüp üğzeceğine
bol bol dua et ve yeni bebek için hem bedensel hem ruhsal sağlığına dikkat et
kalp atışını bile duymamışsın henüz şükür et allahına beterin beteri var
doğumda bebeğini kaybedebleri düşün
doğumdan aylar sonra kokusunu içine çekip emzirip kaybedenleri düşün
kendine ve eşine yazık etme

Ay lutfen abartma evlılıgını bıtırmek ıcın sebep degıl öncelıkle sakın ol bende kalp atısı duyulmadıgından doolayı bebegımı kaybettım psıkolojım bozuldu ve dr yardımı aldım cok sukur atlattım bak sımdı yıne hamıleyım ve bu zor surecte eşım yanımda degıldı,yanımdaydıda yanımda degıldı:))kendı kendıme atlattım bende sordum hıcmı etkılenmedın bebegımızı kaybetık senın uzulmene uzuldum sadece dedı tekrar olur sende kafana takma gıbı laflarla gecısırdı yanı anlıyacagın zaten erkekler bu konuda pek duyarlı olmuyorlar dolayısıyle evlılıgınde mutluysan gerısı boş boşveeerrrr inşallah tez zamanda tekrar hamıle kalırsın gecmısıne bir sünger çekersin canım bunlar basıt şeyler bu topıkte daha ne zorluklar yasayan kadınlarımız var sen halıne şükret evı terketmekte ne oluyoooo.hadı yuvanda mutlulugu devam ettırmek senın elınde....

Ne yazık ki bebek kayıplarını kadınlarımızın çok büyük bir bölümü yaşıyor, bende yaşadım çok ama çok zor bir durum. Ancak bu tehlikeli cümleler sarfetmenizi gerektirmiyor. Üzülmedin, destek olamadın vs denir de, kendi çocuğuna birşey olsa denir mi ? Nasıl vicdanınız elverdi de bu lafı telfaffuz ettiniz.

İkiside adamın evladı insan hiç ayırt eder mi ? Ama siz, senin çocuğun benim çocuğum yapmış ve üstelik kendi bebeğini kaybettiniz diye başka bir çocuğa ölüm yakıştırmışsınız. Hiçbir acı bu ayıbın açıklaması değildir.

Bırakın evi terketmeyi, gidip eşinizden sıkı bir özür ve af dileyin.

zaten konu sahibinin eşinin oğlu hakkında hiç iyi düşünceleri yok.madem bu kadar rahatsız olacaktı neden çocuklu bir adamla evlendi ki

çok alakasız olacak kusuruma bakma özürdiliyorum..ama gerçekten merak ettin..22 yaşında bir bayan hemde hiç evlenmemiş..44 yaşında , evlenmiş ayrılmış hatta birde çocuğu olan adamla nasıl evlenirki niye evlenir..? ? Cidden anlam veremiyorum..

Yani sizin tartışmalarınızın kavgalarınızın olması çok normal geliyor bana...aranızda çok fazla yaş farkı var,hem evlenmiş ayrılmış bazı şeyleri yaşamış bitirmiş senin heyecanlarını anlamayabilir..yani daha çok şey sıralanırda gerek yok...
Neden kendinden yaşça çok büyük biriyle evlenmeyi tercih ettin...

Son düzenleme:

çok bencil ve olayları çok abartan bir yapın olduğunu düşündürdü bana üslubun

çocuk bir insanın en hassas yanıdır

sen de tutup senin çocuğun olsa falan filan gibi şey söylemişsin bu çok yanlış ve kırıcı olmuş

ee sen bu çocuğu bilerek kabıul ederek evlendin nihayetin de

kaldı ki adam çocuğuna sahip çıkıyor bakıyor daha ne

kıskanıp çekemiyorsun sanırım önceliği sen olmak istiyorsun gibi geldi bana

öyle daha şimdiden senin çocuğun benim çocuğum sözlerinin başladığını duyunca da

eminim çok fazla hayal kırıklığına uğramıştır şimdi böyleyse ilerde ne olur diye

bişey diicem bi erkek için bu durum çocuk istememe sebebidir ciddi anlamda

hem çocuk düşürmek de tamam çok üzücüdür ama dünyanın sonu da değil yani

hem bunu sürekli dillendirip de hatırlamak size de acıdan başka bişey vermez

ki eşin de bu sebepten ilgisizmiş gibi görünmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…