- Konu Sahibi ucanfiller
Benimde pozitif hepimize bol bol artmalar hanımlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBenimde pozitif hepimize bol bol artmalar hanımlar![]()
Amin inşallah teşekkür ederim canım 5ci gün embryosu 10cu günde 261 geldi pazartesi tekrar baktırcam belirtim oldu gibi ama ilaçlardanmı yoksu gerçekten okadar olabilirmi bilemedimMaşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKan değerin kaç geldi canım. Kaçıncı gün embriyosuydu belirtin oldu mu?
Teşekkür ederim canım belirti herkeste farklı seyrediyor diyorlar bakalım hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah teşekkür ederim canım 5ci gün embryosu 10cu günde 261 geldi pazartesi tekrar baktırcam belirtim oldu gibi ama ilaçlardanmı yoksu gerçekten okadar olabilirmi bilemedim
Senin kaçıncı gününTeşekkür ederim canım belirti herkeste farklı seyrediyor diyorlar bakalım hayırlısı olsun inşallah![]()
Yarın 12.gunum pazartesi sabah kan vereceğim inşallah canımSenin kaçıncı günün
Çok güzel sağlıkla gelsin minik kuzucukBenimde pozitif hepimize bol bol artmalar hanımlar![]()
Beni 1 hafta sonrasına çağırdılar. Siz transferden kaç gün sonra kan testi yaptınızDoktorum 15 gün sonrası için randevu verdi. Pozitifi görenler size de öyle mi???
9 ve 11 gün sonra yaptım keşke 1 hafta sonra deseydiBeni 1 hafta sonrasına çağırdılar. Siz transferden kaç gün sonra kan testi yaptınız
Ben de 14. günde yaptım. Bana da şuan 1 hafta çok uzun geliyor. Forumda görmüştüm birisine de 17 gün sonraya vermişlerdi9 ve 11 gün sonra yaptım keşke 1 hafta sonra deseydi![]()
İnşallah herşey gönlünce olur hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz. Evet belirtiler hep aynı gerçi fark etmiyorda zaten bazılarında oluyor bazılarında olmuyor bile belirtiYarın 12.gunum pazartesi sabah kan vereceğim inşallah canım3 4 gündür pek bir belirtim yok belim ağrıyor sadece arada göğüslerde dolgunluk var gibi ama agri falan yok
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallahÇok güzel sağlıkla gelsin minik kuzucuk![]()
Yaa maşallah hepinize inşallah Bende görürüm. Bu seferBen de bugün pozitifi gördüm. Sizi de tebrik ederim![]()
Ben pazartesi önce tekrar kan vermeye gidicem ama doktorum pazartesi kan verirsin ondan sonraki hafta gelirsin muaneye demiştiDoktorum 15 gün sonrası için randevu verdi. Pozitifi görenler size de öyle mi???
Yaa maşallah hepinize inşallah Bende forurumBen de bugün pozitifi gördüm. Sizi de tebrik ederim![]()
Yaa kacinci gün embriyosu cnmÇok teşekkür ederim amin inşallah![]()
Hayirli olsun cnm kacinci gün embriyosuyduKız niye kimyasala dönsün benimde 10.gün 255 çıktı kimyasal gebelik daha düşük değerlerde belli olur diye biliyorum ben
Çok teşekkür ederim. İnşallah canım dualarım sizinleYaa maşallah hepinize inşallah Bende görürüm. Bu sefer
Pozitif olanlar belirti yaşadım deyince biraz kafam karıştı açıkçası bende hiç belirti yok çünkü ama dediğin gibi belirti de aramayın diye çok söylüyorlarİnşallah herşey gönlünce olur hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz. Evet belirtiler hep aynı gerçi fark etmiyorda zaten bazılarında oluyor bazılarında olmuyor bile belirti
3. gün embriyosuyduYaa maşallah hepinize inşallah Bende forurum
Yaa kacinci gün embriyosu cnm