• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Eylülde embriyo transferi olanlar

Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏Kan değerin kaç geldi canım. Kaçıncı gün embriyosuydu belirtin oldu mu?
Amin inşallah teşekkür ederim canım 5ci gün embryosu 10cu günde 261 geldi pazartesi tekrar baktırcam belirtim oldu gibi ama ilaçlardanmı yoksu gerçekten okadar olabilirmi bilemedim

Yarın 12.gunum pazartesi sabah kan vereceğim inşallah canım 🙏3 4 gündür pek bir belirtim yok belim ağrıyor sadece arada göğüslerde dolgunluk var gibi ama agri falan yok
İnşallah herşey gönlünce olur hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz. Evet belirtiler hep aynı gerçi fark etmiyorda zaten bazılarında oluyor bazılarında olmuyor bile belirti

İnşallah herşey gönlünce olur hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz. Evet belirtiler hep aynı gerçi fark etmiyorda zaten bazılarında oluyor bazılarında olmuyor bile belirti
Pozitif olanlar belirti yaşadım deyince biraz kafam karıştı açıkçası bende hiç belirti yok çünkü ama dediğin gibi belirti de aramayın diye çok söylüyorlar🥲İnşallah güzel haberi veririm 🤲

Back
X