• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Eylülde embriyo transferi olanlar

Kızlar 15 eylülde transfer olanlar aranızda 3. Gün embriyosu olanlar var mı biz gebelik hesaplamasını nasıl yapacağız

Kızlar 15 eylülde transfer olanlar aranızda 3. Gün embriyosu olanlar var mı biz gebelik hesaplamasını nasıl yapacağız
Merhaba ben 12 eylül de 3. gün embriyosu transfer olmuştum. Direkt son regl tarihime göre hesaplama yapıldı.

Merhaba iğneye başladığınız gün ultrasonda görünen yumurta sayınız ve kaç mm olduğunu yazabilir misiniz

Hayır taze transferdi. Keseyi gördük, kalp atışı için 2 hafta sonrasına çağırdılar.
Benimde dün kesem göründü, keseme bakan doktor haftaya cuma gel kalp atışı için ama tüp bebek doktorum 2 hafta sonra git dedi. Muhtemelen bende ikisinin arasında bir tarihte gideceğim çünkü cidden zaman geçmiyor

Benimde dün kesem göründü, keseme bakan doktor haftaya cuma gel kalp atışı için ama tüp bebek doktorum 2 hafta sonra git dedi. Muhtemelen bende ikisinin arasında bir tarihte gideceğim çünkü cidden zaman geçmiyor
Bende bugün gördüm kesemi ama muayeneden sonra kan geldi Vajinal muayene oldum diye sanırım insan yine de endişeleniyor

Back
X