- 21 Eylül 2025
- 97
- 61
- 3
- Konu Sahibi ucanfiller
Yaaa hayırlı olsun canım kalp atışı duydun muBen gittim canım, gördüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hayırlı olsun canım kalp atışı duydun muBen gittim canım, gördüm![]()
Değişiyor biliyomusun 2 ay sonrada transfwr oluyor 2. Reglidede oluyor 1 ay gec gittim çünkü öncekinden boçlarim çomtuBenimde negatif geldi. 1 ay sonra göreyim seni dedi bakalım dedi. Normalde kaç ay geçmesi lazım acaba
Aynisi bendede oluyorYa dün inanılmaz bir sol kasık ağrım oldu yazdıktan bir saat sonra falan anca geçti regli ağrısı değildi çok değişikti dediğim gibi bacağıma sancısı iniyordu neyse geçti Allah'tan![]()
Benim şuan geçmiş durumda ara ara çok nadir ağrılar gelip geçiyorAynisi bendede oluyor
Canım kalp atışı için erkenmiş. İki hafta sonra için çağırdılarYaaa hayırlı olsun canım kalp atışı duydun mu
Merhaba ben 12 eylül de 3. gün embriyosu transfer olmuştum. Direkt son regl tarihime göre hesaplama yapıldı.Kızlar 15 eylülde transfer olanlar aranızda 3. Gün embriyosu olanlar var mı biz gebelik hesaplamasını nasıl yapacağız
Yaa peki dondurulmuş muydu? Şu an nasıl gidiyor keseyi veya kalp atışını duydun muMerhaba ben 12 eylül de 3. gün embriyosu transfer olmuştum. Direkt son regl tarihime göre hesaplama yapıldı.
Hayır taze transferdi. Keseyi gördük, kalp atışı için 2 hafta sonrasına çağırdılar.Yaa peki dondurulmuş muydu? Şu an nasıl gidiyor keseyi veya kalp atışını duydun mu
Haftaya benimde hem kese hem kalp atışı için sanırım biraz beklettilerCanım kalp atışı için erkenmiş. İki hafta sonra için çağırdılarSen ne yaptın canım
Evet aynı anda görmek için istemişlerdir. Onlara hava hoş tabi, bize günler geçmiyorHaftaya benimde hem kese hem kalp atışı için sanırım biraz beklettiler
Bende bugün canım tek beklerken ikiz şoku hala atlatmış değiliz kalp atimlari için 2 hafta sonraya gün verildi geçmek bilmez simdiKızlar kese görmeye gidenler var mııı?
Aaa inanmıyorum çok sevindim. Size tek embriyo transferi mi yapılmıştı çift mi ?Bende bugün canım tek beklerken ikiz şoku hala atlatmış değiliz kalp atimlari için 2 hafta sonraya gün verildi geçmek bilmez simdi![]()
Kacinci gün embriyosuBenim şuan geçmiş durumda ara ara çok nadir ağrılar gelip geçiyor
5 gün emriyosu 2 tane sizin?Kacinci gün embriyosu
Tek embriyo ikimizjBende bugün canım tek beklerken ikiz şoku hala atlatmış değiliz kalp atimlari için 2 hafta sonraya gün verildi geçmek bilmez simdi![]()
Tek embriyo 6. Gün 3bb dediler ama transferde 4 falan demişlerdi hocaya5 gün emriyosu 2 tane sizin?
Benimde dün kesem göründü, keseme bakan doktor haftaya cuma gel kalp atışı için ama tüp bebek doktorum 2 hafta sonra git dedi. Muhtemelen bende ikisinin arasında bir tarihte gideceğim çünkü cidden zaman geçmiyorHayır taze transferdi. Keseyi gördük, kalp atışı için 2 hafta sonrasına çağırdılar.
Bende bugün gördüm kesemi ama muayeneden sonra kan geldi Vajinal muayene oldum diye sanırım insan yine de endişeleniyorBenimde dün kesem göründü, keseme bakan doktor haftaya cuma gel kalp atışı için ama tüp bebek doktorum 2 hafta sonra git dedi. Muhtemelen bende ikisinin arasında bir tarihte gideceğim çünkü cidden zaman geçmiyor