15 günde güzelleşmem lazımm..

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kızlar belki saçma ama benim 15 günde bir tık daha güzel ve ışıltılı görünmem mümkün mü? 15 gün sonra hayatımın en önemli randevusuna gidicem galiba da onu ilk görüşte etkilemem lazım vovvv demesi lazım :)

saçım cildim vücudum için neler önerirsiniz beni güzelleştiricek. 15 günlük bi sıkı yönetim ilan ettim. Tavsiyelerinizi bekliyorummm. kökten uca güzelleşmek istiyorum :)

Son düzenleme:
5 gün sonra gideceksen niye 15 günde güzelleşiyorsun :26:

saçlarını kestirip güzel bir şekil verdirebilirsin. cilt bakımına git peeling uygula. giyim tarzın nasıl bilmiyorum ama ufak bir alışverişle değişebilirsin.

15 günde öyle farkedilir birşey olmaz sanırım. en fazla cildin biraz netleşir, e onu makyajşada yaparsın... seni o gün güzelleştirecek şey, makyaj hayatım. makyaj saç kıyafet üçlüsünü tutturdun mu, senden güzeli olmaz. abartıya kaçmadan makyaj yap, fondoten kullan mutlaka, gözlere kalem rimel kesinlikle. dudaklara hafif ama canlı bir renk...
saç; yüzüne en çok nasıl saç modeli yakışıyorsa onu yap, yumuşacuk olsun saçlar, sana rahatlık verir.
Kıyafet, seni şık, göz alıcı yapacak kıyafet lazım. spor bile giysen şık olsun, göz alsın.
oldu bitti, Maşallah

çanta ayakkabı seçiminde önemli tabii.. bir de takı ufakta olsa kullan

Son düzenleme:
15 günde güzelleşmek için sihirli değnek lazım canım :1: şaka bi yana gerçekten kısa bi zaman :26:

Kızlar belki saçma ama benim 15 günde bir tık daha güzel ve ışıltılı görünmem mümkün mü? 15 gün sonra hayatımın en önemli randevusuna gidicem galiba da onu ilk görüşte etkilemem lazım vovvv demesi lazım :)

saçım cildim vücudum için neler önerirsiniz beni güzelleştiricek. 15 günlük bi sıkı yönetim ilan ettim. Tavsiyelerinizi bekliyorummm. kökten uca güzelleşmek istiyorum :)

öyle bi formül varsa banada söyleyverin ben 15 günde değil 1 günde yaparım tabi varsa:52:

Duştan yarım saat önce saçlarına zeytinyağı sürüp bekletirsen, duştan sonra saçların ışıl ışıl olur :34:
Banyodan sonra mutlaka nemlendirici krem uygula tüm vücuduna..
Dişlerini fırçalarken arada dudaklarını çok bastırmadan fırçala. Kan dolaşımını hızlandırır, dudakların daha dolgun görünür :34:
Kil maskesi gerçekten cilt için çok çok iyi. Haftada iki kere uygula.
Bunlar dışında aklıma başka bişey gelmedi :))) Randevu günü sabah erken kalkar, duşunu alırsın. Doğal makyaj yap. Güzel olan bölgelerini ortaya çıkar. Gözlerin mi daha güzel eyelıner çek, bol bol rimel sür. Giyiminde sade ama şık olsun. Uyumlu giyinmeye dikkat et. Aşırı takı takma. Mesela saçların toplu olacaksa küpe tak. Güzel kokmaya özen göster. Ve en önemlisi tavırların ve konuşmalarında kendine güvenli ve içten olsun :34:

15 gun isil isil olabilmen icin guzel bi zaman..

Ben sacima kerastasenin maskesini uyguladigim zaman, ertesi gun sacimin yumusakligini ve parlakligini farkedebiliyorum. Bulusmadan bir gun once de, eger sacin boyaliysa, dip boyani yaptirdin mi saclarinin parlakligini garantiledin..

Cildin icinse, 2-3 gun arayla banyoda duzenli peeling, uzeri tonik, uzeri nemlendirici yaptinmi farki 1 haftada gorursun..

Ben 1 haftadir estee laudrr advanced night repair serum kullaniyorum, bu urun de inanilmaz canlandiriyor cildi farkedilecek kadar. Ancak biraz pahali. Durumunu bilmiyorum ama cilt icin serum da aklinda dursun..

Vucudun icinse kisa vadeli yine peeling ve nemlendirici yumusaklik icin yeterli gelecektir..

Sivilcelerin varsa cildine limon surebilirsin.
Lekeleri hafifletir isil isil durur yüzün.
Ama belirgin birşeyler istiyorsan makyaj isine yarar sadece.
Hafif bir cilt makyaji seni mükemmel gösterir.

bırak malzeme neyse onu görsün..

sonradan kurbağaya dönmekten ıyıdır..

cildin icin hodan yağını onerebilirim yuzu utulenmis gibi yapıyor. aksam yatmadan once temiz cilde uygula. bana cok iyi geldi.

Bende göz altı morlulukları için bi yöntem arıyorum 15 gün değil 6 ayda olsa yapmaya razıyım :53:

bence kendi kendine bu zamana kadar yapmadıgın bişey deneme yüzüne... alerjin vardır belki daha kötü olur belli olmaz... bu zamana kadar yaptıgın sana iy gelen seyleri yap bence ciddin hassassa tehlikeli... ben olsam cilt bakımı yaptırırdım uzmana kendim ugraşmazdım ben ayda 2 kere yaptrıyorum kadın baya ugraşıyo yüzümle çokta iyi geliyo... diğer bakımınıda el tırnak saç vs. kuaförde hallettin mi bitti gitti kilon varsa 15 gün az degil rejim yap yeşillik agırlıklı beslen ki cildin daha güzelleşir... fıstık gibi olursun :34:

hafif kilolu isen, onları kapatıcak şeyler giyebilirsin dar değil de hafif bol şeyler, ben güzellik merkezlerindeki maskelerin pek işe yaradığını düşünmüyorum aslında, psikojik açıdan bayanları güzelleştiriyor onlar
bunun yerine banyoda kesele kendini eski derin gitsin yerine yeni yumuşak derin gelir sonrasın da da 1 litre suya yarım çay bardağı sirke dök karıştır ve vücuduna sür yine banyoda vücudunun her yerine saçlarına, yüzüne de dahil, krem sürer gibi; ben yapıyorum ve baya iyi gelmesiyle birlikte yumuşacık bi cildin oluyor
makyajda bence çok abartıya kaçma, badana boya yapar gibi makyaj yerine daha hafif ve sade mesela siyah kalem ve rimel sürebilirsin gözlerini ön plana çıkartır; giysilerine uygun ruj ve allık, farlar ve renkli kalemler bence kötü duruyor, eğer gece çıkıcaksan renkli bi far olabilir belki
giysi seçimin için yardımcı oluruz fotorafını koyarsan eğer
bunları 1 gün de yapabilirsin uzun süre yapmana gerek kalmaz,
birde öncesinde gaz yapıp karnını şişiricek ağrıtıcak şeyler yememelisin:21::21::21::21:

birde suyu bol bol tüketirsen
yeşil çayı da yemeklerden sonra içersen vücudundan toksikleri atabilirsin kolaylıkla

aklıma gelmişken, eğer cildin yağlı ise nemlendiricileri fazla abartmadan kullanmaya çalış

15 gün farklılık için oldukca yeterli bir zaman.. vucut için öncelikle yaglı yemeyı kes, cok su iç yesil cay iç bol bol yesillik ye meyve ye.. bide her gun bi yarım saat 1 saat egzersiz yap, ender saracın 21 gunluk bi egzersiz programı vardı nette nu yaparsan vucudunu 15 gunde gozle gorulur toparlıycaktır.. yuzundekı sivilce vs içinde bol bol maske bakım yap yuzune.. bulusmadan once de bı kuafore gıt, boyalıysa dip bpoya fön fln :) makyajını dogal bir sekılde yap ama mutlaka fondoten gozaltı kapatıcısı vs uygula.. hatta makyaj teknıklrını bılıyorsan begenmedıgın yerlerını bıle degıstırebılırsın burnun buyukse mesela kucuk gosterebılırsın :) giyiminde de begendıgın yerlerını on plana cıkar. tarzını ve vucut ölcülerini bilmiyorum ama istersen fikir verebilirim :)) haa bide diş ve tırnak bakımıyla parfümü sakın unutma! erkekler cok dikkat ediyor boyle seylere.. :16::16::16:

Back
X