15 günde güzelleşmem lazımm..

Kızlar belki saçma ama benim 15 günde bir tık daha güzel ve ışıltılı görünmem mümkün mü? 15 gün sonra hayatımın en önemli randevusuna gidicem galiba da onu ilk görüşte etkilemem lazım vovvv demesi lazım :)

saçım cildim vücudum için neler önerirsiniz beni güzelleştiricek. 15 günlük bi sıkı yönetim ilan ettim. Tavsiyelerinizi bekliyorummm. kökten uca güzelleşmek istiyorum :)

bence cildinizle çok uğraşmayın derim alerji hassasiyet gelişir güzelleşeyim derken üzülürsünüz.

öncelikle mutlaka spor yapacaksın sana kısa sürede etkisini gösterecek olan pilatesi öneririm
ufak ufak kardıyo da çalış
bunları yapırca göreceksin cildinde bile değişmeler olacak daha parlayacak daha ferah görenecek cildin

maden suyunu küçük buz kalıplarına doldurup onunla yüzüne masaj yapabilirsin mucize gibi bir etkisi var

el turnak saç baş bakımı mutlaka yaptır

buluşma günü abartı makyajdan kaçın doğal sanki hiç yapılmamış gibi bir makyaj tekniğini ve renklerini seç
saçınıda öyle abartı yapma en güzeli doğal dalga

Duştan yarım saat önce saçlarına zeytinyağı sürüp bekletirsen, duştan sonra saçların ışıl ışıl olur :34:
Banyodan sonra mutlaka nemlendirici krem uygula tüm vücuduna..
Dişlerini fırçalarken arada dudaklarını çok bastırmadan fırçala. Kan dolaşımını hızlandırır, dudakların daha dolgun görünür :34:
Kil maskesi gerçekten cilt için çok çok iyi. Haftada iki kere uygula.
Bunlar dışında aklıma başka bişey gelmedi :))) Randevu günü sabah erken kalkar, duşunu alırsın. Doğal makyaj yap. Güzel olan bölgelerini ortaya çıkar. Gözlerin mi daha güzel eyelıner çek, bol bol rimel sür. Giyiminde sade ama şık olsun. Uyumlu giyinmeye dikkat et. Aşırı takı takma. Mesela saçların toplu olacaksa küpe tak. Güzel kokmaya özen göster. Ve en önemlisi tavırların ve konuşmalarında kendine güvenli ve içten olsun :34:

En çok yardımcı olan yorum olmuş bence.

Böyle yardımsever yorumlar yapan pozitif insanları çok seviyore :1:

saçını kestir ..
zeytin yapı sür..
yüzüne bal sür ..
uykunu düzenle ..
spor yap ..
kendine güven ..

15 günde güzel olmak için pamuk prensese değen değnek lazım :1:
Güzelce makyajını yap al sana kusursuz cilt :42:

Cildinde lekeler varsa; pirinç suyu 15 günde büyük ölçüde azaltacaktır. Pirinç suyu: 1 kase al içine 2 avuç pirinç koy üstünü dolduracak kadar su koy. Akşamdan sabaha beklet ve sabah cildini yıka. Hem beyazlamasını da sağlar cildinin. Ardından da nemlendirici kullan. Çünkü kurutuyor cildi.
15 gün boyunca makyaj yapma en azından cilt makyajı yapma. Nefes alsın cildin.
Banyo suyuna 1 çay bardağı sirke koy öyle yıkan. Parlamanı sağlar bu.
Kadını gösteren saçıdır zaten. Banyodan 1 saat önce zeytinyağıyla masaj yaparsan canlanır saçların.
Dişlerini fırçalarken, dudaklarını da fırçala. Toz şekeri al dudaklarına masaj yapar gibi sür feci büyütüyor dudakları. :)
Zaten üstüne başına yakışacak şeyleri giyeceksin illa ki. Parfümü unutma. Bileklerine, boynuna, ellerinin içine(el sıkıştığında kokun sinsin onun eline:16:) mutlaka sık. Ya aslında en önemlisi cilt ve saç. Geri kalanını makyaj hallediyor. Cildin için her gece yüzüne limon sür. Sabaha yıka. 2 günde 1 dediğim pirinç suyunu uygula. Haftada 1 yumurta akı sürebilirsin. ( en yüksek protein oranı yumurta akında )
Makyajda da gözünün içine beyaz kalem çekmeyi unutma daha ışıl ışıl oluyor gözler.
Bir de gül suyu. Makyaj temizleyicisiymiş falan geç bunları. Gül suyu mis gibi yapıyor cildi. Makyajını onunla sil.:)
Beenden bu kadaar :16:

Ufak tefek bakım,makyaj destekleri haricinde zaten güzel olacaksın.
Bir kadının en güzel olduğu zamanlar mutlu olduğu ve aşık olduğu zamanlardır.
Bir şey daha var ama neyse:)
Merak etme,o gün her zamankinden güzel olacaksın.

Ten rengin koyduysa renk acici sabun kullanan.

Haftada bir iki kil maskesiyle peeling yani ölü derileri atma :kil+zeytinyağı veya kendi peeling veya soyucu maskeniz varsa(dermokozmetik tercihtir)

Günlük yüz temizliği (cilt tipinize göre)+tonik+nemlendirme

Hergün buz kalıbıyla cildi tonikleme(sabah ve akşam yüz temizliğindne sonra:..........maden suyu olabilir.

. şunları da ekleyebilirsin.. ısırgan,maydonoz,nane,elma,limon kabuğu,tarçın,kekik,biberiye,bir parça muz belki çilek ;

Bunları veya bunlardan birkaçını su ekleyerek kaynatıp suyunu süzüyorsun,soğutuyırsun,maden suyuyla karıştırıp bu meyve bitki şölenini buz kalıplarında donduruyorsun.
Harika bir tonik işlevi görür.Gözeneklerde sıkışmaya yardımcı olur..Ve cilt sarkmasına çok iyi gelir..

haftalık besleyici maskeler:bal+yoğurt+muz+çilek +elma püresi ....Meyvelerin bir veya birkaçı olur..cilt yağlı veya karmaysa portakal suyu ekleyebilirsin..c vitamini iyi gelir hem.. şöyleki bal temizler yoğurt,muz nemlendirir,çilek temizler aydınlatır..portakal suyu temizler aydınlatur..ve de bu doğal maskeler besler..salatalık püresini de unutmamak gerek...özlelikle göz çevresine süt veya yoğurtla karıştırdığımız muz püresi veya salatalık püresi..

Diğer maske:yaşmaya+süt

saçlara da bademyağı+zeytinyağı+hindistancevizi yağı gibi saça iyi gelen yağlarla maske yapmak...Birkaç saat veya tüm gün bekletmek..

15 gün boyunca her sabah limon ve maydonuzu kaynatıp soğutup suyunu içmek:kahvaltıdan yarım saat önce...Detoks..Yılda bir iki yapılır..Vücuttaki ödem atılır...Diyet ve spor:)

iyi güzelleşmeler:)

Son düzenleme:
Back
X