evlilik bir piyango.
bazen iki kişininde evliliklerinde olacağı kişi kurgusu aynı olmuyor.
evlenince o evlilikte tasarladığın kişi olamıyorsun.aynı film yada dizideki rol arkadaşlıkları gibi.nasıl bazı sevgili ve karı kocayı oynayan oyuncular güzel çift oluyor kimisinin sevgili rolü oynaması sırıtıyor onun gibi.
ben mesela her işe koşan bakımlı düzenli bir eş olurum diye düşünüyordum.kocamda kendini sorumluluk sahibi bir eş olacağını düşünüyordu sanırım.
maaşlarımızı birleştirip yatırım yaparız boş vakitlerimizi kaliteli geçiririz.
bana sevgililiğimizdeki kadar değer verir diye düşünüyordum.
çevremdekiler kocamı kılıbık bir koca olur her dediğimi yapar zannediyorlardı.her akşam düzenli bir saate yemeğimizi yeriz diye düşünüyordum.
buraya kadar hayaller

şimdi gerçekler
ne her işe koşan biri oldum ne titiz ne tertip ne düzen.kocam üzdükçe depresyona girip elim ayağım kesildi zor yaptım işlerimi.ne makyajı kendimi evden ancak attım dışarı işe yetişmek için.
maaşlarımızı birleştiremedik çünkü kocamın istediği birleştirmek değil bendekini alıp babasına vermek.ben başkasının evini geçindirip zenginleştirecek kadar enayi değilim.kocam hala oturduğumuz evi bedava verdiler zannede dursun.aynı şeyi benim ailem yapmaya kalksa savaş çıkar.anladım ki kendi elindekine sahip çıkmazsan heba oluyor.
kocamın kendi karakterine güvenmediğini anladım sorumluluk almak için yani benim karakterimde onun gibi olsa evliliğimiz şirket anlaşması gibi hepten bişeye benzemezdi sanırım.
ayrıca bende inatçıyım.fakat kendi karakterimin değerlerinde belli ederim.hayati şeylerede inat etmem.kocamın inadı 3 yaşındaki çocuğun inadından farksız.onun çektiği yere kadar sürüklenip duruyoruz.
kendi kendisinden beklediğinden de az sorululuk becerisi.bende kendimi çok sorumlu biri olarak düşünürdüm kendim de bazı şeyleri boşladığımı farkettim.tabi kocamın sorumsuzluğunda benimki yer etmiyor da pimpirikli bir adam olsa sorun olurdu.
ayrıca hiç kılıbık değil o ambalajda görüntüde öyle.takım oyuncusu görev insanı olduğumuz sürece sorun yok.ama gereken yerlerde gereken adımı atmayınca evlilik krize giriyor.bildiğiniz şirket gibiyiz.ama özel sektör şirketi gibi onun sayesinde esnek çalışma saati gezme tozma saati rüzgarın estiğine göre.bilmem o da düzenli insan olmak isteyipte mi beceremiyor emin olamadım tam.
burçlarımız o oğlak ben terazi kızçem de boğa olacak.tam holdinge bağlarız artık boğa kızçemle