15 günlük bebeğimle boşanıyorum

Kafam karıştı konu sahibi kenara 18 bini nasıl koyabilmiş . Nafakayla geçinemem diyor. Memur değil miydi yanlış mı hatırlıyorum baba evine dönse annesi bakar bebeğine oda çalışmaya devam eder.

kocası eve dönsün diye parayla tehdit edecek konu sahibi kocasının burnu iyice sürtsün diye bi şeyler yapacak bu böyle uzar gider.

ayrıca çalışan bir kadın kocasından her türlü hakareti,dayağı yiyorsa,adam çocuğuna bile aldırmıyor babalık yapmıyorsa, ama kadın hala param yok boşanmak kolay değil gibi cümleler kuruyorsa aklıma tek cümle gelir;herkes hak ettiği hayatı yaşıyormuş demek ki.

şurada bizim sana üzüldüğümüz kadar sende kendine üzülsen keşke.

Kafam karıştı konu sahibi kenara 18 bini nasıl koyabilmiş . Nafakayla geçinemem diyor. Memur değil miydi yanlış mı hatırlıyorum baba evine dönse annesi bakar bebeğine oda çalışmaya devam eder.

Çalışmak istemiyormuş, 2 sene çocuğuna bakmak istiyormuş

Ben cok.celiskili buldum yazdiklarinizi.Hem para kaynakli anlasmazliklar yasamissizni hem her sey para degil demissiniz.
Gunumuz de cogu sey para uzgunum.
Bu kadar yasadiginiz seye ragmen adamdan niye beklntiye giriyorsunuz.evet konusmak biz kolaydir ama emin olun bosanip.kendi yaginizla kavrulmak su kafa patlattiginiz durumlardan daha kolaydir.en.azindan baskasinin kahrini cekmezsiniz.

Aldatma var paraya el koyma var zaten takan onemseyen bi baba bi koca da yok.ortada neyi duzelecek diye bekleywceksiniz.

Bosanmak da zor ama donseniz babalik yapabilecek mi.saglikli bir cocuk yetistirebilecek misiniz??

yani!
evinde de ayrı yatıyorlar - bu şekilde de
evinde de kocası bebek için para harcamıyor sen al diyor - burda da
orda şiddet var - burda yok!
aldatıyor
parasına el koyuyor
baba evi kucak açmış
mesleği de var, maaşı da var....
bence konu sahibinin tek düşündüğü eşini kaybetmek

Ne istediğini sen bile bilmiyorsun, bizden ne bekliyorsun şu an onu merak ettiğim için yorum yazdım sadece.

Su adamlari okudukca resmen hayattan soguyorum.

madem evlilik sorumlulugu alamayacaksaniz, madem sevmiyorsunuz o zaman evlenmeyin kardesim.

Ne cok kucuk bebegimle bosaniyorum konulari acilir oldu, erkeklerin mayasi bozulmus resmen.

Ne istediğini sen bile bilmiyorsun, bizden ne bekliyorsun şu an onu merak ettiğim için yorum yazdım sadece.

3. bir konu daha açmış konu sahibi
bu da o

10 Aylık evliliğimi bitiriyorum 3 haftalık bebeğimle, önceki konumda ayrıntılar var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/15-gunluk-bebegimle-bosaniyorum.784832/
Haklı sebeplerim var ama lanet gibi bu adamdan ayrılmaya korkuyorum, düzenim bozulacak, çocukla nasıl olacak, başında birilerinin bulunma psikolojisini atamadım.bişi olur dışarda hemen kocam diyordum mesela, sahiplenme psikolojisi vardı,şimdi bir kocam yok.kendimi daha güçsüz hissediyorum
çocuğun velayetini istemiyo, evlenecek ya, evlendiği kadınistemicek ya çocuğu, 500 tl nafaka ile sıyıracak,500 tl ye bi bakıcı bile bulamaz.
Bi de boşanma sürecinde tam benim istediğim erkeğe dönüştü, boşanmayalım diyo, 1. karaktere aşığım ama 2. karakter hesapçı kitapçı cimri hakaret eden döven(çok sık olmasa da), umursamaz
Sonuç onsuz çok güçsüz hissediyorum.65 yaşındaki annemle babama bu süreci yaşattığım için üzgünüm...10 ay önce kaçarak evlendik, babama haber bile vermemiştim, şimdi sahip çıktı bana...Ben çok kötü bir evladım.Lohusalıktan mıdır nedir herşeye ağlayasım var, kocam daha umursamaz bana göre, bana adım attı.
Boşanmaya karar verdik ama dün seviştik çılgınca yüzeysel de olsa, iş bittikten sonra sırtını dönüp yattı, tüm romantikliği bitti...Kafayı yicemmmm

yani konu sahibinden çok tutarlı ve mantıklı hareketler beklememek lazım, kadın 1 ay önce doğum yapmış, evinde kocası ile hiç sorunu olmayan kadınlar bile lohusa iken depresif ve mutsuz oluyor kadın bebeğine anneliğine mi alışsın bu adamla mücadele mi etsin. ayrıca daha 1 yıllık evli değil gururunu da yediremiyor bu şekilde terk edilmeyi. ama şu net ki boşanma tarihi ne olursa olsun ha şimdi ha 5 sene sonra bu evlilik bitmiş adam kafasından silmiş çocuğuna zaten hiç baba olmamış yazık

hem memursunuz ama calismiyacsm cocuguma bakcam diyosunuz.sonrada baba iyi bi nafaka vermezse ben nasil bakarim diyosun cocuguma.
bide anlamadigim 18 bin olupta hastane parasi icin adami yok kredi karti icin aramak.isime devam ederim yinede minnet etmem paranda varmis.
b

nafakanın 500 tl olacağını kim söylemiş avukat mı ? hakim belirliyor boşanmadan nasıl biliyor nafaka tutarını ssayın konu sahibesi?

kadının derdi para değil bence , adam olup baba olup evladı için birşey yapsın diyor heralde , adam çocuk mamasızlıktan ölse umru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…