- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
nasıl diyim içim acıyo, inan dayaktan daha çok acıttı, neden bilmiyorum, bu sefer sevgisinin bittiğinden emin olduğum için miBizimle dalga mı geçiyorsun canım ya?
Gerçekten şoka girdim. Biz ne diyoruz sen ne diyorsun..
Leylim leeeyyy
öle dedi başta ama nasıl diyim ben vajinismusum, normalde olmaması gerekiyordu çocuğun, o bilgi eksikliğindenAdamda tutunacak tek dal yok ki be canim.. Bi de cocuk benden degil demis dedi bi arkadas, o ne? Eski konularina baktim goremedim
kucağınızda çocukla baba evine gittiniz mi, yarın birgün çocuğumu istiyorum diyerek rahatsız edecek beni
yooo geciktirici sprey falan değilkendisine neden zarar versin? ayrıca asıl sinirlendiğim; adam HAMİLEYKEN dövüyor, parasını alıyor, 9 aylık hamile karısını bırakıp gidiyor, çocuğunun kendisinden olmadığını iddia ediyor, çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamıyor, mehirine el koyuyor falan falan falan ama konu sahibinin sıkıntısı eşinin kendisinden habersiz geciktirici sprey alması.
baban konuşur konuşur susar da, yarın bu adam senin çocuğunu da döver bak söylüyorum. baban geliyormuş işte. daha ne?
bittim filan deme, yasayacaksin Allah in izniyle, ayaga da kalkacaksin.. afedersin de, o adamlayken cok mu iyi durumdasin da korkuyosun ayrilinca ne yapacagim diye?öle değil canım, ben nasıl baş ederim çocukla, babam başıma kakacak bu evliliği,
inanırmısın canım çocuğu ssk da üstüne bile almadı sen al dedi
ayrıca o adamı çocuk yüzünden her zaman görecem
ben bittim
arkadaşlarım nolur yapmayın, benim derdim bana yetiyo, nolursunuz, Allah içinyooo geciktirici sprey falan değil
sana öyle gelmiş,kadın sıralamış sorunları numaralamış
sen içinden spreyi görmüşsün sadece
kadın hepsini söylüyor spreyden hamililiğe kadar
üyeler spreyle ilgili soru sorunca cevaplıyor
hem senin terslenmen niye nedir derdin
tüm cvpların ters ters
canını sıkıyorsa bu konu oku geç
kadının derdi kendine yetiyor zaten
birde lafı cımbızla çekenlerlemi uğraşacak
Bosanma konusmasi yaptiniz mi? Bu senin zihni dusuncen mi?çocuğun kulağı duymuyor hastaneye götürelim kontrolü var dedim, ankaraya gidecem, aşağıda sağlık ocağı var, götür baksın dedi, bende dedim eğer götürmezsen taksi faturaları dahil üstüme kestirip mahkemede delil olarak sunacam dedim, öyle ittire ittire götürdü doktora, çocuğu üstüne almıyor sgk da, sen al dedi ama ben ücretsiz izine çıkıcam dedim, isteksizce alırım üzerime dedi ama snamıyorum
bu yaptiklarini kanitlarsan bi dolu tazminat alabilirsin bu heriften..çocuğun kulağı duymuyor hastaneye götürelim kontrolü var dedim, ankaraya gidecem, aşağıda sağlık ocağı var, götür baksın dedi, bende dedim eğer götürmezsen taksi faturaları dahil üstüme kestirip mahkemede delil olarak sunacam dedim, öyle ittire ittire götürdü doktora, çocuğu üstüne almıyor sgk da, sen al dedi ama ben ücretsiz izine çıkıcam dedim, isteksizce alırım üzerime dedi ama snamıyorum
olay bu evliliğin kısa bir süre içinde netten yapılmış olması babam biliyo bunu kafama vurucak.bittim filan deme, yasayacaksin Allah in izniyle, ayaga da kalkacaksin.. afedersin de, o adamlayken cok mu iyi durumdasin da korkuyosun ayrilinca ne yapacagim diye?
baban eninde sonunda sahip cikar, evladisin.. nihayetinde alnin ak, evlendin ve yurumedi, kim ister bu hale gelmeyi?
rica ederim kendini daha fazla mahkum etme..
ben de çalıştığım için ben de kaydettirebilirim ama ücretsiz izin işi bozuyoÇocuk babaya kaydolur zateb ne sacmalamış ki
Anne opsiyonu var mi ben de sasirdim ama kesin bilgim olmadigindan bi sey demedimÇocuk babaya kaydolur zateb ne sacmalamış ki
Netten tanistiniz, apar topar evlilik, hemen cocuk, ahh ahhh..olay bu evliliğin kısa bir süre içinde netten yapılmış olması babam biliyo bunu kafama vurucak.
iyi de evliyken de bu adam surekli kafana vuruyo cesitli sekillerde..olay bu evliliğin kısa bir süre içinde netten yapılmış olması babam biliyo bunu kafama vurucak.
ben çocuk olabileceğini biliyordum ona söyledim o da korundu, geciktirici sprey aldı, çünkü onun mantığına göre geciktirici sprey gerekliydi o sorunu yenmek için, belki çözebiliriz dedik daha uzun bir süre olursa, biz de anlamadık ama bebek orada yatıyo, prezervatif aşırı sürtünmede çıkabilen bi plastik sonuçtaben şuan senin 'trollediğini' düşünüyorum,vajinusmussun ama korunuyorsun,korunurken artı vajınusmusken hamile kalıyorsun.eşin vajinusmus olan seni tatmin edebilmek için geciktirici sprey alıyor vs.şu an fazla saçma geldi bana
kilolarımla dalga geçti, kadın olarak eksik hissediyorum, o kadını merak ediyorum, neyim eksikti, nasıl biriydi
Senin savundugun seyler dogru zaten ona lafim olamaz, lohusa depresyonu sorunlu bi surec ondan dedim yoksa benim uslubum da serttir bilen bilir
çocuğun ihtiyaçlarını almıyor
ama ben ihanette kaldım asla aldatmaz demiştim herşeye gözümü kapamışım dayakkorkusundan
kucağınızda çocukla baba evine gittiniz mi, yarın birgün çocuğumu istiyorum diyerek rahatsız edecek beni
yooo geciktirici sprey falan değil
sana öyle gelmiş,kadın sıralamış sorunları numaralamış
sen içinden spreyi görmüşsün sadece
kadın hepsini söylüyor spreyden hamililiğe kadar
üyeler spreyle ilgili soru sorunca cevaplıyor
hem senin terslenmen niye nedir derdin
tüm cvpların ters ters
canını sıkıyorsa bu konu oku geç
kadının derdi kendine yetiyor zaten
birde lafı cımbızla çekenlerlemi uğraşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?