15 günlük bebeğimle boşanıyorum

Bizimle dalga mı geçiyorsun canım ya?
Gerçekten şoka girdim. Biz ne diyoruz sen ne diyorsun..
Leylim leeeyyy
nasıl diyim içim acıyo, inan dayaktan daha çok acıttı, neden bilmiyorum, bu sefer sevgisinin bittiğinden emin olduğum için mi
arada başkası var ve boşanmak en son isediğim şeydi,tayinimi nasıl alıcam, nerede ev kuracam, ben napıcam, sudan çıkmış balık gibiyim

kucağınızda çocukla baba evine gittiniz mi, yarın birgün çocuğumu istiyorum diyerek rahatsız edecek beni

Şimdi ortada şüphelendiğin ''Aldatılma var mı yok mu?'' düşüncesi.. Sorunun ilk sayfasında herşeyi sıralamışsın bir düşün sana bunları yaşatan bir adam kolayca aldatabilirde.. Ve çıkmış diyorsun ki ''Boşanmaya niyetim yok'' aklınızı başınıza toplayın Allah, Peygamber aşkına !!!
Dava açın, kendinizi savunun alın bebeğinizi bunları babana da anlat. Her zaman dedim yine diyorum ''Aileler olmaz diyor mu ?, Ailenin rızası yok mu ? o iş yürümez..''

Şimdi bırakın depresyon sürecini, şunun bunun sürecini. Herşeyi geçtim ortada bir bebek var yahu !!! O bebeğe babalık yapması gerekirken ve o bebeği sevmesi sahip çıkması gerekirken bunları yaşatmak ne haddine o hödüğün!! Ağır şizofren.. Hayat ömür geçmez..

yooo geciktirici sprey falan değil
sana öyle gelmiş,kadın sıralamış sorunları numaralamış
sen içinden spreyi görmüşsün sadece
kadın hepsini söylüyor spreyden hamililiğe kadar
üyeler spreyle ilgili soru sorunca cevaplıyor
hem senin terslenmen niye nedir derdin
tüm cvpların ters ters
canını sıkıyorsa bu konu oku geç
kadının derdi kendine yetiyor zaten
birde lafı cımbızla çekenlerlemi uğraşacak

çocuğun kulağı duymuyor hastaneye götürelim kontrolü var dedim, ankaraya gidecem, aşağıda sağlık ocağı var, götür baksın dedi, bende dedim eğer götürmezsen taksi faturaları dahil üstüme kestirip mahkemede delil olarak sunacam dedim, öyle ittire ittire götürdü doktora, çocuğu üstüne almıyor sgk da, sen al dedi ama ben ücretsiz izine çıkıcam dedim, isteksizce alırım üzerime dedi ama snamıyorum

bittim filan deme, yasayacaksin Allah in izniyle, ayaga da kalkacaksin.. afedersin de, o adamlayken cok mu iyi durumdasin da korkuyosun ayrilinca ne yapacagim diye?
baban eninde sonunda sahip cikar, evladisin.. nihayetinde alnin ak, evlendin ve yurumedi, kim ister bu hale gelmeyi?
rica ederim kendini daha fazla mahkum etme..

arkadaşlarım nolur yapmayın, benim derdim bana yetiyo, nolursunuz, Allah için

Bosanma konusmasi yaptiniz mi? Bu senin zihni dusuncen mi?

bu yaptiklarini kanitlarsan bi dolu tazminat alabilirsin bu heriften..

olay bu evliliğin kısa bir süre içinde netten yapılmış olması babam biliyo bunu kafama vurucak.

ben çocuk olabileceğini biliyordum ona söyledim o da korundu, geciktirici sprey aldı, çünkü onun mantığına göre geciktirici sprey gerekliydi o sorunu yenmek için, belki çözebiliriz dedik daha uzun bir süre olursa, biz de anlamadık ama bebek orada yatıyo, prezervatif aşırı sürtünmede çıkabilen bi plastik sonuçta

kilolarımla dalga geçti, kadın olarak eksik hissediyorum, o kadını merak ediyorum, neyim eksikti, nasıl biriydi

hiçbir şeyin eksik değildi, belki senden daha çirkin, ama kadın önemli değil ki. adam seni aldatmış. bunun diğer kadınla ilgisi yok. o olmasa başkası olurdu.

Senin savundugun seyler dogru zaten ona lafim olamaz, lohusa depresyonu sorunlu bi surec ondan dedim yoksa benim uslubum da serttir bilen bilir

lohusa depresyonuna giren kadın, bebeğine daha sıkı tutunur. sen burda bebeğini düşünen bir anne gözlemleyebiliyor musun?

çocuğun ihtiyaçlarını almıyor
ama ben ihanette kaldım asla aldatmaz demiştim herşeye gözümü kapamışım dayakkorkusundan

"çocuğun ihtiyaçları" kısmına takıldım ben de. "çocuğumun ihtiyaçları" olmalıydı en iyi ihtimalle.

kucağınızda çocukla baba evine gittiniz mi, yarın birgün çocuğumu istiyorum diyerek rahatsız edecek beni

eder. ama çocuğu almak için değil. sizi rahatsız etmek için. çocuğun sorumluluğunu alacak tipte birine benzemiyor.

bütün mesajları okursanız konu sahibinin asıl aldatılmayı kabullenemediğini görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…