15 günlük evliyim amaaa

Şİmdi ne var bundaki yani !!
Balayı haftasından sırf bu yüzden ses yükselir mi ya hu !

Birde eski konularınıza baktım da eşinizin ablaları bile tedirgin olurmuş kendisinden
Belki düzelir diye bahsetmişsiniz evlenmeden önce ,sanırım hala bu agresif tavırları devam ediyor
Geçmiş olsun size ,hakkınızda hayırlısı ne diyelim inşallah düzelir.

Ay kıyamammmm balayını onlarla mı geçirdin. Başka gelecek Zaman mı kalmamış yazlığa? Senin durum biraz daha ayrıntılı ve karışık sanırım.

iyi de olay ne

muhtemelen her şeyi annenize anlattınız diye kızmış

siz de ona tepki veirnce benim dediğim olur havasına girmiş

yalnızzz ben mi algılayamadım daha yarın dönmüyormuşsunuz bavulu neden topladınız

yani eşim daha tatil bitmeden bavulu toplamaya kalksa ben de erkek olsam trip yapıyor bana kalk gidelim diyor diye düşünürüm

acaba bunun için mi yarın dönüyoruz vs dedi

bir de her attığınız adımı annenize anlatmayın hele eşiniizn yanında hiç anlatmayın

yani ablalar geldi otele gittik vs sanki böyle anneniz size akıl vermiş gibi düşünmüş olabilir mi

Esin olacak şahıs güç gösterisi yaparak kendini kanıtlama derdinde.Aklınca sana boyun egdirecek hiçbir söz hakkın olmayacak filan..
Evlenmeden önce hicmi anlamadın adamın bu yönünü?

Esin olacak şahıs güç gösterisi yaparak kendini kanıtlama derdinde.Aklınca sana boyun egdirecek hiçbir söz hakkın olmayacak filan..
Evlenmeden önce hicmi anlamadın adamın bu yönünü?

Eski konusuna bakarsanız konu sahibi küçük beyinlisin gibi hakaretlere maruz kalmış,hatta konu sahibi bile bir an sanırım hasta bu adam diye yazmış konusunda.Bile bile lades olmuş gibi ne diyelim inşallah düzelir herşey....

Adam evlenemeden önce de böyleymiş buna rağmen evlenmişsiniz şimdi gelip burda hiç ah vah etmeyin. Adam aynı adam madem evlendiniz susup herşeyi kabulleneceksiniz yada böyle adamları hayatınıza sokmayacaksınız. Ben anlamıyorum ya bir tane ömrünüz var elim hödüğü belki düzelir diye heba edilir mi bu nasıl bi kafa

Bu erkeklerin cogu evlendikten sonra neden insanliktan cikiyolar anlamiyorum ya senin lafinda olmamis ama o ne o kadar abartiyo Allahim ya

Hiçbir şey anlamamakla birlikte;
Bağırıyor ve sana ,saygılı olmayı öğreneceksin diyor ha
Onun tüm kıllarını tek tek hiç üşenmeden yolardım.

Valla kendi düşen ağlamaz bacım, adam zaten ben ne istersem onu giy, ben ne ye dersem onu ye, ben ne dersem o diyen bir ruh hastasıymış. Hani adam kontrol delisi değil bildiğin TDK'da kontrol kelimesini karşılığıymış, yaz google'da arat görsellerde senin eşin çıksın. Ben böyle bir adam ne gördüm ne duydum. Sen eski konularında bahsettiğine göre bile bile evlendin, zamanında sen ne bilirsin, sen ne anlarsın diye sana ve zekana hakaret edip kendi istediği gelin ayakkabısını aldırmaya çalışan adamla evlenirsen balayından dönme tarihine neden sen karar veriyorsun triplerine de katlanacaksın. Üzgünüm dostun değilim ama acı söylemek için dost olmaya gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…