15 günlük evliyim amaaa

Ne olmuş hiçbir şey anlamadım çok dağınık anlatmışsınız. Balayında neredesiniz ki? Ne zaman döneceğiniz önceden belli değil mi ve neden "Rahatsız mı oldun" dediniz??
Beynim yandı yeminle!!

Ne olmuş hiçbir şey anlamadım çok dağınık anlatmışsınız. Balayında neredesiniz ki? Ne zaman döneceğiniz önceden belli değil mi ve neden
8 sayfayı okudum ve anladığm doğruysa ne zaman döneceğimizi sen değil ben bilirim iki gün sonramı üç gün sonramı ben karar veririm buna sen değil demek istemiş.

Daha erken evlenmek icin acaba hamile kalsam mi dedigin adam bu muydu??
Gecmis olsun sana.
Ben bilmem beyim bilir'li gunlere alis.
Zira adam o kafada bir kadin istiyor.

Biraz abartı olmuş ama konu sahibibn de "Rahatsız mı oldun" demesi saçma geldi
Bilmem bence normal sormudtur.evliliğin ilk zamanı kadinida erkegide herkes doldurur.biz cok yasadik.taki esime bunu buyuk bir kavganin ardindan anlatabilene kadar.herkes derki bastan nasil alisirsa öyle gider.aman ipleri kaptirma vs vs

1-2 güne döneceğiz dediğiniz için mi bu kavga?
Büyük kavgalarda ne olacak peki?
Eşiniz anormal

Muhtemelen erkeklik gösterisinde bulunuyor ,evin reisi benim,ben ne dersem o olur ,bana sormadan karar veremezsin diyor.

Cnm sana nisanliyken kucuk beyinli diyen sozunu gecirmeye calisan bi marketten bile istedigini almayan adamdan bisey bekleme zaten evlenince balayinda farkli bisey beklememelisiniz adam ben bilirim sozumu geciririm ben ne dersem o olur havasinda alismalisiniz bence yada ayrilmalisiniz nisanliyken bile bile ayrilnadiysaniz seviyorsnz demektr o zaman huzur icin suyuna gideceksiniz yaptigi hoduklukleri sizi sasirtmasin

Bilmem bence normal sormudtur.evliliğin ilk zamanı kadinida erkegide herkes doldurur.biz cok yasadik.taki esime bunu buyuk bir kavganin ardindan anlatabilene kadar.herkes derki bastan nasil alisirsa öyle gider.aman ipleri kaptirma vs vs
Tabii ki insan başta baskın olmak istiyor ama rahatsız mı oldun sorusu beni rahatsız ederdi. Eşinin tepkisi doğru bulmuyorum ama o da o şekilde sormamalıydı bence

Geçmiş konularını bilmiyorum .

Herkes bile bile lades demiş , doğrudur da ...

Ama sadece şu yazdıklarından benim anladığım ;

Adamın imalı bir şekilde : Yarın döneceğiz dediğini de duydum ... demesi (yarın dönüşünüz belli değilken)

Seninde bunun üzerine : Ne o rahatsız mı oldun ? tarzındaki o soruyu sorman ...

Sonrası ...hobbbaaa olmuş.

İlişkiniz pek iç açıcı bir iletişim tablosu çizmiyor.

Daha erken evlenmek icin acaba hamile kalsam mi dedigin adam bu muydu??
Gecmis olsun sana.
Ben bilmem beyim bilir'li gunlere alis.
Zira adam o kafada bir kadin istiyor.
Gerçekten mi
İki yıllık evliyiz 5 yıllık flörtümüz oldu halen ailem biraz daha tanıyın birbirinizi diyor...
Evlenmek için hamile kalmak nedir ya? Ben şokkkk!!

En çok neye şaşırıyorum biliyor musun,senin bu tepkisi normal mi diye sormana.
Yahu balayındasınız.Saçma sapan bir konu.Adam evlenince kendini senin hükümdarın sanmış.Sen geçip karşısına haddini bil konuşmalarına dikkat et ben çocukmuyum da beni azarlıyorsun insan gibi konuşamaz mısın demek yerine normail mi dye soruyorsun.Blayından ne zaman döneceğinize neden ikiniz değil de o karar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…