- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Ne olmuş hiçbir şey anlamadım çok dağınık anlatmışsınız. Balayında neredesiniz ki? Ne zaman döneceğiniz önceden belli değil mi ve neden "Rahatsız mı oldun" dediniz??Selam kızlar.yeni evliyim.önceki konularımıda bilen vardır.
Şuan balayındayız.annemle telde konuşuyordum.valizimin büyük kosmını topladım 1-2 günlük giyecek bıraktım dışarıda dedim.çünkü 1-2 güne kadar dönücez öyle demişti eşim.
Teli kapattım eşimin yanına gittim dedim valizi topladım biraz duydum annenle konuşurken dedi. Yarın gidiyoruz onuda duydum dedi.bende rahatsız mı oldun dedim.
Kıyamet koptu.bağıra çağıra bana bu lafının hesabını vericeksin dedi.başıma dikildi.dedim sen yarın gideceğimizide duydum dedin ya ki öle bişey demedim bunun üzerine rahatsız m oldun dedim.oooo saygıyı öğreneceksin adam olacaksın benimle böyle konuşamazsın dedi.ben hiç oralı olmadım.bu tepkisi normal mi yok sa ben ben gercekten saygısızlık mı ettim
8 sayfayı okudum ve anladığm doğruysa ne zaman döneceğimizi sen değil ben bilirim iki gün sonramı üç gün sonramı ben karar veririm buna sen değil demek istemiş.Ne olmuş hiçbir şey anlamadım çok dağınık anlatmışsınız. Balayında neredesiniz ki? Ne zaman döneceğiniz önceden belli değil mi ve neden
Ay vallahi aptal mıyım diye düşünmeye başlamıştım. Anlamayan tek kişi ben değilmişimAnlamadım, anlayan arkadaşlara da gıpta ettim.
Çok sağ olsun8 sayfayı okudum ve anladığm doğruysa ne zaman döneceğimizi sen değil ben bilirim iki gün sonramı üç gün sonramı ben karar veririm buna sen değil demek istemiş.
yok kv nin yazlığıymış o yüzdende istedikleri kadar kalıyorlar sanırım işlerine göre öküz kocasınınÇok sağ olsun:)
Peki balayının gidiş dönüş tarihi olmaz mı zaten?? Kafalarına göre mi dönüyorlar??
Biraz abartı olmuş ama konu sahibibn de "Rahatsız mı oldun" demesi saçma geldiKlasik erkek.evliliğin ilk zamanı otorite kurmaya çalışıyor maalesef
Anladım. Çok sağ olun... :)yok kv nin yazlığıymış o yüzdende istedikleri kadar kalıyorlar sanırım işlerine göre öküz kocasının
Bilmem bence normal sormudtur.evliliğin ilk zamanı kadinida erkegide herkes doldurur.biz cok yasadik.taki esime bunu buyuk bir kavganin ardindan anlatabilene kadar.herkes derki bastan nasil alisirsa öyle gider.aman ipleri kaptirma vs vsBiraz abartı olmuş ama konu sahibibn de "Rahatsız mı oldun" demesi saçma geldi
Tabii ki insan başta baskın olmak istiyor ama rahatsız mı oldun sorusu beni rahatsız ederdi. Eşinin tepkisi doğru bulmuyorum ama o da o şekilde sormamalıydı benceBilmem bence normal sormudtur.evliliğin ilk zamanı kadinida erkegide herkes doldurur.biz cok yasadik.taki esime bunu buyuk bir kavganin ardindan anlatabilene kadar.herkes derki bastan nasil alisirsa öyle gider.aman ipleri kaptirma vs vs
Gerçekten miDaha erken evlenmek icin acaba hamile kalsam mi dedigin adam bu muydu??
Gecmis olsun sana.
Ben bilmem beyim bilir'li gunlere alis.
Zira adam o kafada bir kadin istiyor.
En çok neye şaşırıyorum biliyor musun,senin bu tepkisi normal mi diye sormana.Selam kızlar.yeni evliyim.önceki konularımıda bilen vardır.
Şuan balayındayız.annemle telde konuşuyordum.valizimin büyük kosmını topladım 1-2 günlük giyecek bıraktım dışarıda dedim.çünkü 1-2 güne kadar dönücez öyle demişti eşim.
Teli kapattım eşimin yanına gittim dedim valizi topladım biraz duydum annenle konuşurken dedi. Yarın gidiyoruz onuda duydum dedi.bende rahatsız mı oldun dedim.
Kıyamet koptu.bağıra çağıra bana bu lafının hesabını vericeksin dedi.başıma dikildi.dedim sen yarın gideceğimizide duydum dedin ya ki öle bişey demedim bunun üzerine rahatsız m oldun dedim.oooo saygıyı öğreneceksin adam olacaksın benimle böyle konuşamazsın dedi.ben hiç oralı olmadım.bu tepkisi normal mi yok sa ben ben gercekten saygısızlık mı ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?