15 günlük evliyim amaaa

Neyi sorun etti eşiniz inanın anlamadım. Alın karşınıza sorun derdi neymiş,ama gerçek sorunu söylesin. Bu diyalogla sorun edilecek,saygı öğretecek bir durum yok yani.

çok abartılı bir tepki vermiş sebep sadece bu mu? yoksa başka bir sebebi mi var?

Ay hicbi sey anlamadim bu nasi bi konu kizlar anlayan var mi

balayındaymış arkadaş. annesi ile konuşuyormuş. sıradan günlük konuşma işte. anne eşya topluyorum, dönücez balayımız bitti diye. eşi de sen nasıl annene dönücez dersin demiş. konu sahibesi de ne var ki bunda deyince, adam saygılı ol bana saygı duymayı öğreneceksin diye saçmalamış. konu sahibesi de acaba saygısızlık mı ettim diye saçma sapan bir düşünceye bürünmüş.

Saygiyi kendisi ogrensin...

15 günde geldigi hale bak adamin bununla ömür gececek oyle mi?. .

her lafiniz provokasyon..
adam gidicegimizi duydum diyor,ne o rahatsiz mi oldun diyorsunuz..
su yukaridaki konusmalariniz da bi okadar itici.
kusura bakmayin yeni evlendigini asagilayan kisi olarak siz ruh hastasi olabilirsiniz.
ben senle durmam diyen kadinin ayaklarina kapanacak hali yok adamin,esimde bana seninle durmam derse defol kapi orda derim..
basiniz bu sivri diliniz yuzunden cok agrir.

sizin rahatsız mı oldun diye terslemeniz hoş değil

ama eşinizin tavrı tamamen yanlıs

boyle seyden kavga mı cıkarılır yahu

neden rahatsız mı oldun diye sordun?

Kafama takılanlar, balayindan ne zaman döneceğiniz zaten belli değil miydi? Bir de balayinda annenizi arayıp valiz topladım vs demeniz de garip geldi. Yeni evli çiftle en sz 1 ay iletişim kurmayiz biz.

İyi de kaç gün kalacağınız belli değil miydi zaten?
Niye böğürdü durduk yere? Arpası az gelmiş sanırım.

eceezgi eski konularına dönüp bak zaten kavga ve tartışma çıkarmaya meyilli bir eş ......
Konu sahibine üzülmüştüm ama evlenmeden hamile kalsam mı ne dersınız dıye de konu actıgını gorunce yok ı ıh , tencere kapak dedim şuanda.

ben de bilmiyorum da düğüne iki ay var diye bir konusu var da akıllara zarar adamın tavırları

konu sahiib biliyormuş gelip burada anlatmış herkes kaç demiş ama o adamla evlenmiş
Bilmiyoyorum o konuyu yada hatirlamiyorum canim ama kendi dusen aglamaz o zaman ne diyim

Konu sahibine üzülmüştüm ama evlenmeden hamile kalsam mı ne dersınız dıye de konu actıgını gorunce yok ı ıh , tencere kapak dedim şuanda.

Ben görmedim o konuyu sadece kafa kontaklı bir konusunu okudum . Ordada zaten herşey ortada...Yazık olmaz umarım inşallah düzelir.

Aaaaa daha evlenmeden bu şekilde hakaret eden bir adamla bile bile evlenmiş yani..
Bir insan kendine bunu niye yapar?Dünyada kalan son erkekmis gibi..Allah sonunu hayır etsin ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…