- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Ay hicbi sey anlamadim bu nasi bi konu kizlar anlayan var mi
Valla müstehak böylelerine üzülemiyorum ben herşeyi bile isteye yapmış sonra da gel burda ağla dertlen.evlenmek için hamile mi kalsam konusunu gördükten sonra konu sahibi de pek aklı selim gelmedi bana
Selam kızlar.yeni evliyim.önceki konularımıda bilen vardır.
Şuan balayındayız.annemle telde konuşuyordum.valizimin büyük kosmını topladım 1-2 günlük giyecek bıraktım dışarıda dedim.çünkü 1-2 güne kadar dönücez öyle demişti eşim.
Teli kapattım eşimin yanına gittim dedim valizi topladım biraz duydum annenle konuşurken dedi. Yarın gidiyoruz onuda duydum dedi.bende rahatsız mı oldun dedim.
Kıyamet koptu.bağıra çağıra bana bu lafının hesabını vericeksin dedi.başıma dikildi.dedim sen yarın gideceğimizide duydum dedin ya ki öle bişey demedim bunun üzerine rahatsız m oldun dedim.oooo saygıyı öğreneceksin adam olacaksın benimle böyle konuşamazsın dedi.ben hiç oralı olmadım.bu tepkisi normal mi yok sa ben ben gercekten saygısızlık mı ettim
Bilmem acaba ben mi yanlış konuştum da bu kadar tepki verdi diye düşündüm.sen delisin bence dedim bu kadar bağırmak neyin nesi dedim.
Beni bu hale sokmaya hakkın yok dedi.naptım dedim.ben senle durmam dedim bana babam abim böyle bagrmadı dedim.defolup gidersin dedi tmm giderim görürsün dedim.neyi görecem dedi.sen ruh hastasısın dedim.
Aa orasini anlamadim ben madem oyle bir insanmis niye oyle evlenmos cekecegini bile bilebu evlenmeden de böyleymiş ki
neden rahatsız mı oldun diye sordun?Selam kızlar.yeni evliyim.önceki konularımıda bilen vardır.
Şuan balayındayız.annemle telde konuşuyordum.valizimin büyük kosmını topladım 1-2 günlük giyecek bıraktım dışarıda dedim.çünkü 1-2 güne kadar dönücez öyle demişti eşim.
Teli kapattım eşimin yanına gittim dedim valizi topladım biraz duydum annenle konuşurken dedi. Yarın gidiyoruz onuda duydum dedi.bende rahatsız mı oldun dedim.
Kıyamet koptu.bağıra çağıra bana bu lafının hesabını vericeksin dedi.başıma dikildi.dedim sen yarın gideceğimizide duydum dedin ya ki öle bişey demedim bunun üzerine rahatsız m oldun dedim.oooo saygıyı öğreneceksin adam olacaksın benimle böyle konuşamazsın dedi.ben hiç oralı olmadım.bu tepkisi normal mi yok sa ben ben gercekten saygısızlık mı ettim
eceezgi eski konularına dönüp bak zaten kavga ve tartışma çıkarmaya meyilli bir eş ......sizin rahatsız mı oldun diye terslemeniz hoş değil
ama eşinizin tavrı tamamen yanlıs
boyle seyden kavga mı cıkarılır yahu
Aa orasini anlamadim ben madem oyle bir insanmis niye oyle evlenmos cekecegini bile bile
Konu sahibine üzülmüştüm ama evlenmeden hamile kalsam mı ne dersınız dıye de konu actıgını gorunce yok ı ıh , tencere kapak dedim şuanda.eceezgi eski konularına dönüp bak zaten kavga ve tartışma çıkarmaya meyilli bir eş ......
Bilmiyoyorum o konuyu yada hatirlamiyorum canim ama kendi dusen aglamaz o zaman ne diyimben de bilmiyorum da düğüne iki ay var diye bir konusu var da akıllara zarar adamın tavırları
konu sahiib biliyormuş gelip burada anlatmış herkes kaç demiş ama o adamla evlenmiş
Konu sahibine üzülmüştüm ama evlenmeden hamile kalsam mı ne dersınız dıye de konu actıgını gorunce yok ı ıh , tencere kapak dedim şuanda.
Aaaaa daha evlenmeden bu şekilde hakaret eden bir adamla bile bile evlenmiş yani..Eski konusuna bakarsanız konu sahibi küçük beyinlisin gibi hakaretlere maruz kalmış,hatta konu sahibi bile bir an sanırım hasta bu adam diye yazmış konusunda.Bile bile lades olmuş gibi ne diyelim inşallah düzelir herşey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?