- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Mylonghair
-
benmkide evlennce boyle olacak diye korkuyorum babamda böyle cunku höt höttür.
Aaaaa daha evlenmeden bu şekilde hakaret eden bir adamla bile bile evlenmiş yani..
Bir insan kendine bunu niye yapar?Dünyada kalan son erkekmis gibi..Allah sonunu hayır etsin ne diyelim.
Var ya böyle bile bile hata yapıp sonrasında çok pişmanım diye ağlayan şu genç kızlarımızı ıslak odunla dövesim var.!şiddet kötü birşey evet de insan deli oluyor ya.Allah şu aklı kullan diye vermiş. Elin beş para etmez ruh hastası adamlarınin peşine takıl diye değil.Aynen lades olmuş ,insan üzülerek okuyor .Birde yaşaması var.
Tek diyebileceğim inşallah sonrasında düzelir.
babamda öyle anlamadan dinlemeden bagarır ondn dedm.Neden anlamadım babanızla olan alakasını.
babamda öyle anlamadan dinlemeden bagarır ondn dedm.
Yok anladım da sizin sevgiliniz neden babanız gibi olsun?
Var ya böyle bile bile hata yapıp sonrasında çok pişmanım diye ağlayan şu genç kızlarımızı ıslak odunla dövesim var.!şiddet kötü birşey evet de insan deli oluyor ya.Allah şu aklı kullan diye vermiş. Elin beş para etmez ruh hastası adamlarınin peşine takıl diye değil.
Çok iyi biliyorum ki konu sahibi bu adamdan boşanmaz birde üstüne hamile kalır. Adamda buna yapmadığını bırakmaz.
Yinede iyi düşünelim ahhh ah!
yani dönme kararını ve ne zaman döneceğimizi ben bilirmmi demek istemişbalayındaymış arkadaş. annesi ile konuşuyormuş. sıradan günlük konuşma işte. anne eşya topluyorum, dönücez balayımız bitti diye. eşi de sen nasıl annene dönücez dersin demiş. konu sahibesi de ne var ki bunda deyince, adam saygılı ol bana saygı duymayı öğreneceksin diye saçmalamış. konu sahibesi de acaba saygısızlık mı ettim diye saçma sapan bir düşünceye bürünmüş.
Ne olmuş hiçbir şey anlamadım çok dağınık anlatmışsınız. Balayında neredesiniz ki? Ne zaman döneceğiniz önceden belli değil mi ve nedenSelam kızlar.yeni evliyim.önceki konularımıda bilen vardır.
Şuan balayındayız.annemle telde konuşuyordum.valizimin büyük kosmını topladım 1-2 günlük giyecek bıraktım dışarıda dedim.çünkü 1-2 güne kadar dönücez öyle demişti eşim.
Teli kapattım eşimin yanına gittim dedim valizi topladım biraz duydum annenle konuşurken dedi. Yarın gidiyoruz onuda duydum dedi.bende rahatsız mı oldun dedim.
Kıyamet koptu.bağıra çağıra bana bu lafının hesabını vericeksin dedi.başıma dikildi.dedim sen yarın gideceğimizide duydum dedin ya ki öle bişey demedim bunun üzerine rahatsız m oldun dedim.oooo saygıyı öğreneceksin adam olacaksın benimle böyle konuşamazsın dedi.ben hiç oralı olmadım.bu tepkisi normal mi yok sa ben ben gercekten saygısızlık mı ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?