15 günlük evliyim amaaa

Aaaaa daha evlenmeden bu şekilde hakaret eden bir adamla bile bile evlenmiş yani..
Bir insan kendine bunu niye yapar?Dünyada kalan son erkekmis gibi..Allah sonunu hayır etsin ne diyelim.

Aynen lades olmuş ,insan üzülerek okuyor .Birde yaşaması var.
Tek diyebileceğim inşallah sonrasında düzelir.

Aynen lades olmuş ,insan üzülerek okuyor .Birde yaşaması var.
Tek diyebileceğim inşallah sonrasında düzelir.
Var ya böyle bile bile hata yapıp sonrasında çok pişmanım diye ağlayan şu genç kızlarımızı ıslak odunla dövesim var.!şiddet kötü birşey evet de insan deli oluyor ya.Allah şu aklı kullan diye vermiş. Elin beş para etmez ruh hastası adamlarınin peşine takıl diye değil.
Çok iyi biliyorum ki konu sahibi bu adamdan boşanmaz birde üstüne hamile kalır. Adamda buna yapmadığını bırakmaz.
Yinede iyi düşünelim ahhh ah!

Haklısın....

Bu adamla bir an önce evlenebilmek için hamile kalmayı bile düşünmüştünüz..bile bile lades bu,evlenmeden önce de ürkütücü davranışları varmış.Umarım bundan sonrası iyi olur sizin için..

Ben konuyu tam anlamamakla birlikte, balayında böyle saçma sapan tartışmalar yaşayan kişilere de şaşırıyorum doğrusu.
Yahu adı üzerinde balayı...
Deniz & Kum & Güneş & Aşk...

Gününüzü yaşayacağınıza ebeveynleri ile konuşanlara da şaşırıyorum.

Ben balayına çıktığımda bir tek annemi "biz vardık merak etme" diye aramıştım.
Bir de babam yurtdışında olduğu için, o gitmeden bir sefer aradım "hayırlı yolculuklar" dilemek için.

Onun haricinde vur patlasın çal oynasın tabiri caizse.

Onu dedi neden dedi neden böyle yaptıları yaşamamak için buna zemin hazırlamayın.
Şimdiden daha yolun en başında böyle sorunlara yol açmayın.

yani dönme kararını ve ne zaman döneceğimizi ben bilirmmi demek istemiş

Ne olmuş hiçbir şey anlamadım çok dağınık anlatmışsınız. Balayında neredesiniz ki? Ne zaman döneceğiniz önceden belli değil mi ve neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…