eşim fransada doğmuş büyümüş internettebn tanıstık sonra nişanımızda vize işlemnleri için nikah yaptık.1 sene nişanlı kaldık.bu süreçte cok güzel ve çok kötü günlerimiz oldu.düğüne bir hafta kala gene tartıstık ve tüm aileme düğün iptal dedim annem araya girdi ve bizi barıştırdı.düğünümüz oldu ve onların türkiyede ki köylerine gittik evde bizle beraber 7 kişi yasamaya başladık.balayına bile çıkmadık bunu sorunda etmedim.eşim eve iftardan sonra cıkıp soğurda eve gelmeye başladı bi hayli sinirrlerimi bozmaya başladı bu durum.tartısıyorduk sonbra bi şekilde yumusatıyordu beni.ama 6 gün üstüste devam edince artık dayanamadım ve evden gitme kararı aldım.cantamı almak için odaya girdim eşimde peşimden geldi.kapının önünde durdu ve beni itti.bacağımda yanma hissettim kolumdan tutup gidemezsin dedi.bende onu iteleyerek cıktım odadan.annesi ne oldu dedi.oda bırak gitsin dedi.bende cıktım evden jandarmaya gittim.özel eşyalarımı almak için jandarmayla eve gittik.8 9 jandarma.eşyalarımı jandarmaya eşim toplayıp vermiş.sonra da ailemin evine geldim.ama şimdi pişmanım eşimi özledim hemde çoooook.evime geri dönmek istiyorum.babam eşim gelmeden göndermiyor.o da rezil ettin beni sen gelirsen karımsın gelmezsen seni almaya gelemem diyor.gelmezsen bayramdan sonra fransaya gideceğim senden de boşanmam diyor.ne yapmalıyım yardım edin lütfen.
Madem eşini çok seviyorsun bayrama kadar bekle.seni alsın o zaman beraber gidin Fransa'ya. Zaten gitmeyecek miydin?
Madem eşini çok seviyorsun bayrama kadar bekle.seni alsın o zaman beraber gidin Fransa'ya. Zaten gitmeyecek miydin?
madem bi hata ettin tükürdüğünü yalama.
ya sabredip bekliceksin eşini almaya açıklama yapacak o da sana iftarda çıkıp sahura kadar ne ettiğini yada herşeyi kabul edip 7 nüfuslu bi evde kıracaksın dizini oturacaksın.olan biten herşeye her eziyete de göz yumacaksın.
ee tekrar ben gidiyorum deyip kapıyı çarpıp jandarma ile eve " ben eşyalarımı almaya geldim " demezsin sanırım.
tıpış tıpış gideceksen herşeye hazırlıklı ol.7 nüfus bi evde diyosun.
jandarmayla eve gdıp esyalarını alman hıs olmamaıs tabıkı.....ama esınde neden sahurda cıkıp ıstara kadar gelmıyor anlamadım gecemı calısıyor..iş yuzundense hata sende esın haklı derım eger iş deılde gezmeyse o konuda haklısın ama evı terketmek en son secılecek sey..1 sene nısanlı kalmıssın yasadıgı yerı gormussundur aılesını yetısme tarzını egıtımını az cok anlamıssındır...fransada yetısmıs buyumus bırı ıle kucuk yerde buyumus yetısmıs ınsan bır olmasskı sanırım bıraz onlarn kulturune ayak uydurmakta sorlanıyosun....babanda senı dusunuyor tabı..esın gurur yapıyor.....valla bısey dıyemıcem en dogru kararı sen vereceksın..ama gerı donersende bunu alıskanlık halıne getırebılırsın yanı her kavganızda evı terkedıp sonra pısman olup donebılırsın ama ourup konusabılırdın erkekler oyle anlasılmaz varlıklar deıl cnm sevdıgı kadına herzaman ayrıcalıklı oluyolar.....telefon ac konus....
umarım tatlıya baglanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?