- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Bu sozlerden sonra dayanamadim, diger sayfalari okumadan yazmaya karar verdim.
Klasik "gurbetci" tavlama yontemi uygulamis esin!
Resmen kandirilmissin arkadasim kusura bakma.
3,5 milyarlik yuzuk he, Allah bilir gogusunu gere gere, utanmadan soylemistir o fiyati sana.
Daha yeni evlisiniz ama o kahvede takiliyor, issiz, ana kuzusu... Buralardaki tipik turk erkegi iste! (Istisnalar vardir elbet...)
Keske biraz daha tanisaydin...
Sakin kafayla dusunup oyle harekete gec artik.
Senin hatalarini saymiyorum bile, arkadaslar gerekeni soylemisler zaten.
15 gunluk evlılıkte ne hamıleleıgı kardesım ya 4 hafta onceden bılınmıyor dıye bılıyorum 2 cocuk anası olarak....anlamadım ben yaa...ruhsal probremlerınmı var cnm senın.....banada duzmece gbı geldı yanı....[/QUOTE
Bu sorun bana su hikayeyi hatirlatti
Adam evleniyor 1ay sonra karisi hamileyim diyor doguma 3 ay var fakat kadin doguruyor
adam karisina gidiyor yahu ben doktorla konustum cocuk zamaninda dogmus fakat biz evleneli
daha 7 ay oluyor bu nasil is
Kadin basliyor aglamaya sen bana ne demek istiyorsun ,hesap ortada senin istedigin ay 1 ay
kaldimi sana 2 ay benim istedigim ay 1 ay gitti 2 ay geriye kalir 1 ay o kalan bir ayimi basima
kalkiyorsun)))))
Simdi damadin dügünden önce kizin evinde kaldigini hesaplarsak 1 ay gayet mümkün bir hamilelik
olacagi gibi hcg nin bu kadar yüksek olmasida normal konu sahibi bugün gelipte
ay yok cogul gebelikmis demeside muhtemel ,olmadi baska konularda oldugu gibi bu filim senaryosuydu ben nabiz ölctüm demeside normal filmin ismide ,gurbetci oglanla türkiyeli kizin aski ,
veya iki kültürün aski ,zengin kiz ,iflas etmis erkegin aski ,vsss ,vsss
yok ailem tüm detayları bilmiyor.arabanın kiralık olduğunu bilmiyorlar.yüzüğü bozdurduğumuzu bilmiyorlar.eve okadar çok geç geldiğini bilmiyorlar.kayınvalidemin evde sürekli annesine bağırdığını bilmiyor.benden kapanmamı istediklerini bilmiyor.
jandarmayla eve geldiğiniz halde eşiniz hala sizinle konuşup,gelirsen karımsın demesine şükredin..ben olsam ses telinin titreşimini bile duymak istemezdim..babanıza söyleyiniz eşiniz sizi otobüse bindirip hadi babanlara git dememiş..kaprisiniz ve olayları büyütmeniz yüzünden bu noktalara gelmişsiniz..sizi eve yollayan jandarmayla geri gönderilemeyeceğinize göre,eşinizde almam diyorsa(eşinizin sizi almak istememesi normal) babanızda eşiniz gelmeden yollamıyorsa hava alanında buluşmayı teklif edin..
bir an için konu sahibinin yazdıklarının gerçek olduklarını farzedelim ki dün haberlerde izlediğim muğladaki olaydan sonra artık hiç bir olay bana fake gelmiyor.... ortada resmen dolandırılmış bir kız var ve siz eşini haklı bulup eşiyle barışıp onunla gitmesini istiyorsunuz
resmen kandırılmışsın başına gelmeyen kalmamış seni köle gibi kullanacaklar gelinliğinden tut yüzüğüne kadar olay yaşamışsın yalan dolan söylemişler ve bu yalanlardan ailenin haberi yokkk ne ailene nede kendi gençliğine yazık etme ağırlığını koy babanın evinde kal gelsin seni alsınn bence..zaten yalanlar anlatarak sana kendi ve ailesi bir numaralı hatalı insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?