15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

gurbetçi olan konu sahibi değil, eşi

15 gunluk evlılıkte ne hamıleleıgı kardesım ya 4 hafta onceden bılınmıyor dıye bılıyorum 2 cocuk anası olarak....anlamadım ben yaa...ruhsal probremlerınmı var cnm senın.....banada duzmece gbı geldı yanı....

bu ne yahuu böylee sizin yapmanız gereken tek şeyy boşanmak aslında ama siz seviyorum vs.vs. diyosunuz o zamanda denecek tek şey Kendi düşen ağlamaz............

Eşinizin hatalı olduğunu düşündüğünüz için evi terkediyorsunuz,eşiniz değişeceğini söyledimi ki geri dönmeyi istiyorsunuz?Eşiniz hatasını anlamadan,kabullenmeden geri dönerseniz öncekinden daha çok sorun yaşarsınız.

Koskoca adam Annesinden izin alamadığı için karısına gidemiyorsa bence hiç dönme o adama.

Akıl hocası olan anasının dizinin dibinde otursun.

hem geri dönsen bile hatalar kesınlıkle tekrarlanacaktır. kocanın kahvehaneye gıtmeyecegını mı sanıyorsun?

kocana döneceksende bunları kabullenerek dön.

Yahu onu bılmıyorlar, bunu bılmıyorlar. Peki neyi biliyorlar ???
Sen ne gerekçeyle baba evine döndün. ne dedın aılene sorabılır mıyım?
Merak ettim de

yaaa ben okudum kim gurbetçi kim kadın kim adam karıstı iyice..
valla roman kitap oklumayınca,
yazamıyoruzda galiba...

geri dönmesi taviz olur. Bu hep böyle devam eder gider. Yada ayrılık olur biter. Fransaya gidincede orada sahip çıkanın olmadığı için daha çok ezileceğini düşünüyorum. Babacığımın bir lafı vardır AH ARKAM diye.. Arkanda birileri varsa baş üstünde, yoksa ayak altında olursun bu böyle...

:44: Kusura bakma ama çok tutarsız anlattıkların.

İnsan bir yıl nişanlı olduğu insanı hiç tanımaz mı?
Kısmi felçlisin madem nasıl o kadar rahat evden çıkıp gidiyorsun jandarma getiriyorsun falan, yani çok mu az felç durumun bilemiyorum
Baban madem seni o kadar düşünüyor, o ailenin nasıl olduğunu görüp de seni geri gönderme ihtimalinden nasıl bahsediyor, Kendin söyledin ailenin dolandırıcı olduğunu (nişan yüzüğünün borçla alınıp nişandan sonra satılması, kiralık arabayla gelinp göz boyanması falan dolandırıcılık bence)
15 gündür evlisin, evlilik öncesi ilişkin yok, hap kullanıyorsun, zaten evde bir dolu sıkıntı var, hangi arada düştü aklına hamilelik şüphesi, hangi ara doktora gidip test yaptırdın
Hem eşimi çok seviyorum diyorsun, hem de ikinizin parçası olan bebeği gözünü kırpmadan feda ediyorsun

Bana inandırıcı gelmiyor bir çok şey

jandarmayla eve geldiğiniz halde eşiniz hala sizinle konuşup,gelirsen karımsın demesine şükredin..ben olsam ses telinin titreşimini bile duymak istemezdim..babanıza söyleyiniz eşiniz sizi otobüse bindirip hadi babanlara git dememiş..kaprisiniz ve olayları büyütmeniz yüzünden bu noktalara gelmişsiniz..sizi eve yollayan jandarmayla geri gönderilemeyeceğinize göre,eşinizde almam diyorsa(eşinizin sizi almak istememesi normal) babanızda eşiniz gelmeden yollamıyorsa hava alanında buluşmayı teklif edin..

bir an için konu sahibinin yazdıklarının gerçek olduklarını farzedelim ki dün haberlerde izlediğim muğladaki olaydan sonra artık hiç bir olay bana fake gelmiyor.... ortada resmen dolandırılmış bir kız var ve siz eşini haklı bulup eşiyle barışıp onunla gitmesini istiyorsunuz

hala anlamıyorsunuz di mi sevgili kk üyeleri...

kız seviyormuş, aşıkmış. evlilik varmış ortada. bii bırakalım dönsün kocişine, görsün gününü

benim kalbim taşlaştığı için anlamıyorum şu ölüyorum, geberiyorum muhabbetlerini

resmen kandırılmışsın başına gelmeyen kalmamış seni köle gibi kullanacaklar gelinliğinden tut yüzüğüne kadar olay yaşamışsın yalan dolan söylemişler ve bu yalanlardan ailenin haberi yokkk ne ailene nede kendi gençliğine yazık etme ağırlığını koy babanın evinde kal gelsin seni alsınn bence..zaten yalanlar anlatarak sana kendi ve ailesi bir numaralı hatalı insanlar..

arkadaşım senin yaşın kaç merak ettim.sen bu adamla fransa'ya gitmek için mi evlendin diye düşeünmeden edemedim.eşin sorumsuz ki seni daha yeni evliyken bile köy yerinde sahurlara kadar yalnız bırakıp yolunu gözletiyor.fransa yada gidince daha beterini yapacak dönecek baba evin olmayacak dayak yiyeceksin susup oturacaksın.madem özleyecektin.ne diye jandarmalara kadar gidip evliliğini rezil ettin.düzgün düzgün konuşup bir çözüm bulamaz mıydın.hadi eşine kızdın evden çıktın,bir eşya için jandarmaları işe katmaya değermiydi.eşin sorumsuz ama seni gelip almaması konusunda hak verdim.sende ne istediğini karar ver.evliliği evcilik oyunuyla karıştırma.

itiraf ediyorum başlangıcı okuyarak,diğer sayfaları okumadan yazdım..insanlarda aslolan meseleleri sonradan değilde başta açıklasalar daha doğru olurdu..benim gözümde yinede suçlu hanımefendi,bu kadar kötü tecrübeye rağmen kendi bıraktığı eli tekrar tutmak istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…