15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

Nasıl ya da nerde bilmiyorum ama barışacaksın bu belli. Sen de hatalısın ama kayınvaliden ile eşin daha çok hatalı. Umarım doğru kararlar verir, pişman olacağın şeyler yaşamazsın.

evliliğini bitirme ama o kayınvalide ve kabilesi o evden gitmeden oraya kesinlikle dönme o kayınvalidenin sözlerine boyun bükme...

babaannem annemle babamın evliliğini bitirdi şu anda alzaymır hastası olmuş kafası gelip gelip gidiyormuş ilahi adalet işte

korksun kayınvaliden Allahtan.

Gercekten rezil etmişsin eşini.
Bundan sonra barışsanda kayınavaliden sana pek huzur vermez.
Eşinde bunu yüzüne vurur sürekli gibime geliyor.
İyi düşün öyle karar ver.

ben hatamdan ders çıkardım.herkes hata yapar hatasından ders çıkaranlar tekrar o hataya düşmez.ben hata mı kabul ediyorum.ancak eşime dönmek istiyorum ama bunu nasıl yapmam gerek bilmiyorum.arada mesaj atıyor bana.gel gelirsen başımın üstün de yerin var karımsın.ama ben seni gelip alamam.annem izin vermiyor diyor.

babanız çok haklıymış. babanızın sözünü dinleyin

benim babaannemde aynısını yaptı. çekerek öldü... etme bulma dünyası iştee

Son düzenleme:

canım benim eşin belli konularda haklı ama sende haklısın daha 15 günlük evlisin kahveye gidiyor iftardan sonra sahura kadar gelmiyor nasıl bir zihniyet bu 1 günlük karını bırak ahveye git..tabi şöyle bir durumda var siz sürekli tartıma yarattıysanız eşinizde kahvede soluğu almış olabilir:26: ama aile ile yaşamak ve ailesine bukadar bağlı biriyle zor canım evlilik sürmez..sebep ne olursa olsun eşin seni bırakıp kahveye gitmeyecekti sende eşinle iyi geçinecektin..kaynananı susturanda eşin olmalıydı bende 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim benm kaynanam ve görümcem eşim varken asla bana laf söyleyecekler eşimin bakışları yetiyo onlara hangimiz bu sorunları yaşamıyoruz ki bence sen dönme ağırlığın olsun bekle eşin gelsin ki annene ben boşanmam dediğine göre gelip alacaktır seni...

kadın iki böbreğini kaybetmiş,geçen yıl da eşini trafik kazasın da kaybetti.anneme söylediklerini köpek yemez annem o kadar asil davrandı ki buraya kına yapmaya gelddiklerin de ben evime gelen misafire surat asmam dedi ama orda kiş düğüne de gelmem dedi.orda ki düğün bu ayın 24ün de.

kimse de senin yüzünden gururunu ayaklar altına almak zorunda değil
gideceğim demişsin, adam gitme diye kolunu tutmuş
jandarmayı kapıya dayamışsın
herkese onları rezil etmişsin
unutma ki eşinin ve ailesinin de bir onuru var

ya seviyorum ölüyorum diye ağlamayacaksın
ya da hatanın bedelini ödeyip, gideceksin

okudum tüm yazdıklarını
kayınvalide ve diğerleri bir aya gidiyomuş
1 ay babanın evinde otur
onlar gittikten sonra duruma bakarsınız

çocuk gibi hareket etme
23 yaşında kadınsın
bir ağırlığın olsun

Son düzenleme:

kayınvalidemlerle yaşamayacağım onlar gelecek ayın 10unda fransaya dönecekler.ben eşimle yanlız kalacağım o dönem de.annesi olmasa şimdiye kadar gelip beni almıştı ama annesi dolduruyor belli ki.

babamı karşıma alıp gidememem.ama ne yapmam gerek bilmiyorum.

kayınvalidemlerle yaşamayacağım onlar gelecek ayın 10unda fransaya dönecekler.ben eşimle yanlız kalacağım o dönem de.annesi olmasa şimdiye kadar gelip beni almıştı ama annesi dolduruyor belli ki.

o zaman gelecek ayın 10 una kadar sabrediver

Madem evi terk edecek kadar kötü şeyler yaşadınız neden geri dönmek istiyorsunuz?Aynı şeyleri tekrar yaşamak için mi?

Evliliğinizin 15 günde tabiri caizse suyu çıkmış.Kapıya jandarma gönderecek kadar sinirlenmekte haklı iseniz dönmeyin geri.

tamam işte düğüne kadar babanlarda kal
düğün zamanı gelir alır eşin seni

milletin kapısına jandarma dayamışsın
3 gün olmuş daha
hemen döneceğim, hemen gelsin alsın beni eşim diyorsun
madem eşine bu kadar düşkündün, yapmasaydın o hareketleri
madem yaptın, bir ağırlığın olsun
sabret, otur, bekle
olaylar soğusun

Son düzenleme:
eve jandarmayı gönderip eşyaları aldırtacak kadar korktuysan ve sinirlendiysen hiç uğraşma.dönme derim.gelsin kendisi.gece gece çıkıp gezmeyi beceriyor da sana mı gelemiyormuş.çok seviyorum,ölüyorum diyorsan da gittiğin zaman başa kakmalara,sen de böyle yapmıştın bana demelere hazırlıklı ol.

ya umudunu kırmak istemem ama o kayınvalide hakkın rahmetine kavuşana dek o oğlu onun sözünden çıkmaz böyle bir adamdan koca mı olur gözünü seveyim en nefret ettiğim erkek tipi

annem izin vermiyor ne ya utansın yani...

başka olaylarda da kayınvaldenin sözünden çıkmayacak sen nasıl sabredeceksin bu adama siz aile olamayacaksınız ki olsanız bile senin ömründen ömür gidecek

annem izin vermiyor diyen adam evlenmesin ya irrite oldum şu an...

bekle sabırlu ol seni almaya gelir. sadece sabır göster arama açma bi müddette mümkünse özleme. yani senin yaptığını doğru bulmuyorum ama mademki soruyorsun bunlarıb yaparsan gelir

olaylar soğuduğunda eşim biletini almış olacak.benden umudunu kesmiş olucak.bu evlilikte sadece onun soyadını taşımamdan ibaret kalıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…