Gercekten rezil etmişsin eşini.
Bundan sonra barışsanda kayınavaliden sana pek huzur vermez.
Eşinde bunu yüzüne vurur sürekli gibime geliyor.
İyi düşün öyle karar ver.
babam diyor ki onca millet senin geldiğine tanık şimdi kendin gideceksin.peki bu adam seni ailesi gittikten sonra evde yanlız bırakırsa yada şiddet kullanırsa tekrar nasıl geliceksin gelmeyeceksin çünkü grururun geri getirmeyecek. ki bir de dediğine göre gelip almazlarsa kendin gittin kendin geldin artık bizim kölemizsin muamelesi yapabilirlermiş.
evliliğini bitirme ama o kayınvalide ve kabilesi o evden gitmeden oraya kesinlikle dönme o kayınvalidenin sözlerine boyun bükme...
babaannem annemle babamın evliliğini bitirdi şu anda alzaymır hastası olmuş kafası gelip gelip gidiyormuş ilahi adalet işte
korksun kayınvaliden Allahtan.
barışmak isterim tabiki de hem aşığım hemde ben bu ilişkiye çok emek verdim.çok çektim sonucu bukadar kısa olmamalı benim emeklerim annemin emekleri bukadar basit bir şekil de sona ermemeli.hele ki evlilik.ben fevri davranıp jandarma getirdim.konuşmayı bile denemeden.onun da hataları var hem de çok gece eve geç gelmesinin dışında da hataları var.ancak hem aşk hem sevgi öle kolay bitirilemiyor.ben 3 gün de tükendim.yani canımın acısına dayanamaz haldeyim.onca sevgim için verdiğim emekleri öfkeyle yıktım.
evliliğini bitirme ama o kayınvalide ve kabilesi o evden gitmeden oraya kesinlikle dönme o kayınvalidenin sözlerine boyun bükme...
babaannem annemle babamın evliliğini bitirdi şu anda alzaymır hastası olmuş kafası gelip gelip gidiyormuş ilahi adalet işte
korksun kayınvaliden Allahtan.
babam diyor ki onca millet senin geldiğine tanık şimdi kendin gideceksin.peki bu adam seni ailesi gittikten sonra evde yanlız bırakırsa yada şiddet kullanırsa tekrar nasıl geliceksin gelmeyeceksin çünkü grururun geri getirmeyecek. ki bir de dediğine göre gelip almazlarsa kendin gittin kendin geldin artık bizim kölemizsin muamelesi yapabilirlermiş.
canım benim eşin belli konularda haklı ama sende haklısın daha 15 günlük evlisin kahveye gidiyor iftardan sonra sahura kadar gelmiyor nasıl bir zihniyet bu 1 günlük karını bırak ahveye git..tabi şöyle bir durumda var siz sürekli tartıma yarattıysanız eşinizde kahvede soluğu almış olabilir:26: ama aile ile yaşamak ve ailesine bukadar bağlı biriyle zor canım evlilik sürmez..sebep ne olursa olsun eşin seni bırakıp kahveye gitmeyecekti sende eşinle iyi geçinecektin..kaynananı susturanda eşin olmalıydı bende 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim benm kaynanam ve görümcem eşim varken asla bana laf söyleyecekler eşimin bakışları yetiyo onlara hangimiz bu sorunları yaşamıyoruz ki bence sen dönme ağırlığın olsun bekle eşin gelsin ki annene ben boşanmam dediğine göre gelip alacaktır seni...
kimse de senin yüzünden gururunu ayaklar altına almak zorunda değil
gideceğim demişsin, adam gitme diye kolunu tutmuş
jandarmayı kapıya dayamışsın
herkese onları rezil etmişsin
unutma ki eşinin ve ailesinin de bir onuru var
ya seviyorum ölüyorum diye ağlamayacaksın
ya da hatanın bedelini ödeyip, gideceksin
okudum tüm yazdıklarını
kayınvalide ve diğerleri bir aya gidiyomuş
1 ay babanın evinde otur
onlar gittikten sonra duruma bakarsınız
çocuk gibi hareket etme
23 yaşında kadınsın
bir ağırlığın olsun
kayınvalidemlerle yaşamayacağım onlar gelecek ayın 10unda fransaya dönecekler.ben eşimle yanlız kalacağım o dönem de.annesi olmasa şimdiye kadar gelip beni almıştı ama annesi dolduruyor belli ki.
kayınvalidemlerle yaşamayacağım onlar gelecek ayın 10unda fransaya dönecekler.ben eşimle yanlız kalacağım o dönem de.annesi olmasa şimdiye kadar gelip beni almıştı ama annesi dolduruyor belli ki.
eşim fransada doğmuş büyümüş internettebn tanıstık sonra nişanımızda vize işlemnleri için nikah yaptık.1 sene nişanlı kaldık.bu süreçte cok güzel ve çok kötü günlerimiz oldu.düğüne bir hafta kala gene tartıstık ve tüm aileme düğün iptal dedim annem araya girdi ve bizi barıştırdı.düğünümüz oldu ve onların türkiyede ki köylerine gittik evde bizle beraber 7 kişi yasamaya başladık.balayına bile çıkmadık bunu sorunda etmedim.eşim eve iftardan sonra cıkıp soğurda eve gelmeye başladı bi hayli sinirrlerimi bozmaya başladı bu durum.tartısıyorduk sonbra bi şekilde yumusatıyordu beni.ama 6 gün üstüste devam edince artık dayanamadım ve evden gitme kararı aldım.cantamı almak için odaya girdim eşimde peşimden geldi.kapının önünde durdu ve beni itti.bacağımda yanma hissettim kolumdan tutup gidemezsin dedi.bende onu iteleyerek cıktım odadan.annesi ne oldu dedi.oda bırak gitsin dedi.bende cıktım evden jandarmaya gittim.özel eşyalarımı almak için jandarmayla eve gittik.8 9 jandarma.eşyalarımı jandarmaya eşim toplayıp vermiş.sonra da ailemin evine geldim.ama şimdi pişmanım eşimi özledim hemde çoooook.evime geri dönmek istiyorum.babam eşim gelmeden göndermiyor.o da rezil ettin beni sen gelirsen karımsın gelmezsen seni almaya gelemem diyor.gelmezsen bayramdan sonra fransaya gideceğim senden de boşanmam diyor.ne yapmalıyım yardım edin lütfen.
o zaman gelecek ayın 10 una kadar sabrediver
kadın iki böbreğini kaybetmiş,geçen yıl da eşini trafik kazasın da kaybetti.anneme söylediklerini köpek yemez annem o kadar asil davrandı ki buraya kına yapmaya gelddiklerin de ben evime gelen misafire surat asmam dedi ama orda kiş düğüne de gelmem dedi.orda ki düğün bu ayın 24ün de.
ya annem izin vermiyor demiş doğru mu okudum?
ben hatamdan ders çıkardım.herkes hata yapar hatasından ders çıkaranlar tekrar o hataya düşmez.ben hata mı kabul ediyorum.ancak eşime dönmek istiyorum ama bunu nasıl yapmam gerek bilmiyorum.arada mesaj atıyor bana.gel gelirsen başımın üstün de yerin var karımsın.ama ben seni gelip alamam.annem izin vermiyor diyor.
tamam işte düğüne kadar babanlarda kal
düğün zamanı gelir alır eşin seni
milletin kapısına jandarma dayamışsın
3 gün olmuş daha
hemen döneceğim, hemen gelsin alsın beni eşim diyorsun
madem eşine bu kadar düşkündün, yapmasaydın o hareketleri
madem yaptın, bir ağırlığın olsun
sabret, otur, bekle
olaylar soğusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?