15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

Bazen düşünmeden yapılan hareketlerin sonucunda bunlar yaşanıyor işte.
Birde evlisiniz üstelik 15 günlük, evet eşinizin yanlışları olabilir ama böyle saçmalamanızı gerektirmezdi..
Haklıyken haksız konumuna düşmek deniyor bence sizinkine .. Birde Jandarmayla ev basmak ne demek ya kusura bakmayın ama ortalığı siz ateşlemişsiniz

Son düzenleme:

sevdiği için boşanmıyor.annemle görüştüler telefonda biraz önce.annem bitirmek istiyorsan bitir dedi.eşim de bitirmek istemiyorum bitirmem de sadece gelmem o gittiği gibi gelsin diyor.

Son düzenleme:
hani iftarda gidip sahurda dönüyo dedin ya
nereye gidiyodu

Kac yasindasiniz?
Yasiniz kucuk sanirim

Size burda niye soyle yaptin niye boyle yaptin deme luksumuz yok

bu duruma gelmeseydiniz iyi olurdu ama
yasanmis bitmis...

siz simdi geri donmek istiyorsunuz
fakat bence bunu cok iyi dusunun

esiniz 15 gunde size siddet uyguluyor, issiz,
sizi sahura kadar 6 kisiyle yalniz birakiyor,
evli mi adi evli olan bir hayat,
ustune siz geri donerseniz kayinvalidenizin kapanmanizi , ona hizmet etmesini istemesini esinizin de annesinin onayiyla kabul
etmeniz size ilerde keske o zaman hic donmeseydim dedirtecek seyler

unutmayin sevgi her sey demek degildir

ben ortada bir evlilik goremedim malesef

simdi tum bunlari goze alip donecek misiniz?

Son düzenleme:
Arkadasim evet hata yapmissin fevri davranmis olabilirsin,
Ama bundan sonra mantiginla aile buyuklerinin sozleriyle hareket etmelisin.
Belkide senin o evden ayrilman senin icin hayirlidir.Cunku anlattigin kadariyla normal bir aile degiller.
Simdi geri donersen kendin, bu senin omrun boyunca sana soylenicek, cok iyi dusun.
Heleki Fransa ya asla gitme!
Suan seviyorum ozledim diyorsun ama inan sevgiden ozlemden daha agir basan seyleri de yasayabilirsin donersen, ve babanin evine geri donmen hic kolay olmaz.
Allah yardimcin olsun.

ne kadar saçma bir annenin oğluyla berabersin çok üzüldüm bunları kabul etme bu ne ya bi jandarma çağırdın rezil oldular diye fırsatını mı kolluyo yelloz kayınvaliden...

pusuda bekliyormuş zaten jandarma olayı olmasa başka olay olurdu yıne başını kapat hizmetçi ol diyecekti

sakın gerii dönme inceldiği yerden kopsun çünkü dönersen artık bizi rezil etitn diye sana herşeyi kabul ettirmeye çalışırlar ayrı ev falanda hikaye olur sakın geri dönme seven adam gelir karısına sahip çıkar..

bu evlilik mi şimdi allasen

o degılde kaynanaya bak be bırak gıtsın dıyor terbıyesız kadın ınsan kızım noldu gel konusalım bılmem ne der
daha yenı ewlısınız bıde tunemısler tepenıze hep aılelerın sucu bnce bas basa olsanız boyle olmazdı sen ewden cıkıp gıtseydınde gelır senı alırdı sımdı anası dolduruyodur rezıl ettı bızı bırazk kendı gelsın dıodur

yerınde olsam restı cekerdım benı sevıyorsan fransaya gderken gelır benı alırsın sewmıosanda yolun acık olsun dersın
ama koye gtme bırak

beni aradı dün kayınvalidem sen zaten kendini beğenmişin tekisin oğlum sana nasıl tahammül ediyor şaşırıyorum dedi.

Son düzenleme:
gitmekle çok iyi yapmışsınızda keşke jandarmayı işe karıştırmasaydınız. bir de merak ettim eşniz nereye gidiyordu? gerçi işsiz adam ancak kahveye gider

bir de bu ailenin başından beri ne olduğu belliymiş. baksanıza gelinlikten tutunda, toplu halde yaşamaya kadar her şey ortadaymış

dilini,yönlerini bildiğiniz ülkede bile sizi ezip büzenler, Fransa*ya gidince hiç raha vermezler. kapatırlar sizi eve

eşinizde bu terk etmenin acısını yalnız kalınca çıkarır sizden. erkekler kincidir

her şerde bi hayır vardır. bu fevri hareketiniz hayrınıza olmuş bence. aşk, sevgi hhepsi geçici şeyler...

23 yaşındayım.şiddet yok.kayınvalidem 1 ay sonra gidicek başbaşa kalıcağız.

beni aradı dün kayınvalidem sen zaten kendini beğenmişin tekisin oğlum sana nasıl tahammül ediyor şaşırıyorum dedi.

terbıyesız kadın ne anlayıslık bu ya onlar ewde dıe esın kacıodu ewden kesın sen esınle bı seklde barıs tatlım ama konus esınle kaynanamla 2 gun bıle kalmam de tawrını koy
o kadın sızın yuvanızı 15 gunde yıkmıs yıllar sonra bı daha yıkarsa bu kadar guclu olmayabıılırsınız...
dıkkat et

sakın dedıklerınıde yapma kapan falan dıolarmıs ya sen ne ıstıosan o seklde dawran...

Nereye gidecek kayınvaliden ? Fransa'ya mı ?
Siz nerede yaşayacaksınız ?

Eninde sonunda kayınvalide ile yaşayacak gibi görünüyorsun.
O şartları kabul edebilecek misin ?

15 günde çileden çıktın,nasıl olacak bu iş ?

baban ne diye eşin gelmeden vermem diyor

ben eşini haklı buldum

madem fevri hareket ettin, sonuçlarını düşünmedin, şimdi de pişmansın
babanı kendin ikna edeceksin

bu evlık ancak esının akıllanmasıyla devam eder
yanı anasının doldurusuna gelmıcek sus anne dıyebılecek
ve en onemlısı yılda 2 3 kezden fazla gorsmezlerse
yoksa o kadınla eıl 15 gun 15 dakıka bıle durulmaz
su kaynanalardan nefret geldı ıyıce ya

yine gidicek
bunu bile bile onunla barışmak istiyormusun?

barışmak isterim tabiki de hem aşığım hemde ben bu ilişkiye çok emek verdim.çok çektim sonucu bukadar kısa olmamalı benim emeklerim annemin emekleri bukadar basit bir şekil de sona ermemeli.hele ki evlilik.ben fevri davranıp jandarma getirdim.konuşmayı bile denemeden.onun da hataları var hem de çok gece eve geç gelmesinin dışında da hataları var.ancak hem aşk hem sevgi öle kolay bitirilemiyor.ben 3 gün de tükendim.yani canımın acısına dayanamaz haldeyim.onca sevgim için verdiğim emekleri öfkeyle yıktım.

baban ne diye eşin gelmeden vermem diyor

ben eşini haklı buldum

madem fevri hareket ettin, sonuçlarını düşünmedin, şimdi de pişmansın
babanı kendin ikna edeceksin

babam diyor ki onca millet senin geldiğine tanık şimdi kendin gideceksin.peki bu adam seni ailesi gittikten sonra evde yanlız bırakırsa yada şiddet kullanırsa tekrar nasıl geliceksin gelmeyeceksin çünkü grururun geri getirmeyecek. ki bir de dediğine göre gelip almazlarsa kendin gittin kendin geldin artık bizim kölemizsin muamelesi yapabilirlermiş.

kayınvalidem ve evde ki diğer fertler fransaya gidecekler.

Gercekten rezil etmişsin eşini.
Bundan sonra barışsanda kayınavaliden sana pek huzur vermez.
Eşinde bunu yüzüne vurur sürekli gibime geliyor.
İyi düşün öyle karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…