dedim ya amcası il müdürü özel hizmetler de ve lafı geçiyor heryere o beni işe sokacaktı eşimde iş yeri açıcaktı köy ama kücük değil bana göre kücük neydi köy değil de belde mi neymiş
eşim eğer eve dönmezsem gidecek dönersem gitmeyecek türkiyede kalıcak.
fransada da işsiz olduğunu düğünden bir kaç gün önce amcası söyledi babama.vize işlemlerini yarı da bıraktık vizeyi almadık.amcası bulunduğu ilde zel hizmetler müdürü işsiz kalması imkansız.
biz internette tanıştık eşimle.ilk görüşmemiz de evlenme teklifi etti 3 ay nette görüştük.isteme günü yüzyüze görüştük.öyle bir geldiler ki eşimin arabası amcası il müdürü o arabasıyla,kuzeni arabasıyla falan.gittiler bana 3.5 milyarlık söz yüzüğü aldılar.böyle efendi efendi konuşmalar.işini anlattı.iş yeri olduğunu söyledi.babası vefat etmeden saygınmış fransada fransa zenginlerinden sonra iflas etmişler.herşeylerini almışlar ellerinden ama bize öyle anlatmadılar.düğünden sonra arabanın kiralık olduğunu düğünden 2 3 gün önce de iş yeri olmadığını işi bile olmadığını öğrendik.
biz internette tanıştık eşimle.ilk görüşmemiz de evlenme teklifi etti 3 ay nette görüştük.isteme günü yüzyüze görüştük.öyle bir geldiler ki eşimin arabası amcası il müdürü o arabasıyla,kuzeni arabasıyla falan.gittiler bana 3.5 milyarlık söz yüzüğü aldılar.böyle efendi efendi konuşmalar.işini anlattı.iş yeri olduğunu söyledi.babası vefat etmeden saygınmış fransada fransa zenginlerinden sonra iflas etmişler.herşeylerini almışlar ellerinden ama bize öyle anlatmadılar.düğünden sonra arabanın kiralık olduğunu düğünden 2 3 gün önce de iş yeri olmadığını işi bile olmadığını öğrendik.
kına yani babamların yaptığı düğünden sonra yüzüğü bozdurdular amcanın kredi kartına yatırdılar.
balayına orada ki düğünden sonra çıkmaya karar vermiştik ben bilmiyordum okadar kişi evde kalıcağımızı.dayının o evde bizimle yaşayacağından haberim yoktu.
yok ailem tüm detayları bilmiyor.arabanın kiralık olduğunu bilmiyorlar.yüzüğü bozdurduğumuzu bilmiyorlar.eve okadar çok geç geldiğini bilmiyorlar.kayınvalidemin evde sürekli annesine bağırdığını bilmiyor.benden kapanmamı istediklerini bilmiyor.
ben doğum kontrol hapı ile korunuyordum ama düğüne bir gün kala içmeye başladım çünkü nasıl korunacağımı bilmiyordum.hamile olma olasılığım çok yüksek.kan testimde 9.9.5 yazıyor sanırım hamileyim.
eğer bebek varsa böle çarpık birevlilikte ve bu pskolojide bebek dünyaya getirmeyi düşünmüyorum.
pazartesi gideceğim eğer bebek olma olasılığı varsa kimseye söylemeden aldırmak istiyorum.
az evvel onu araştırıyordum eşimin izni olmadan bebeği aldıramazmışım aldırırsam ve haberi olursa hem hapis cezası hemde tazminat acabiliyormuş
diyelim ki bebek var biz barışmadık ben baba evinde kaldım.bebeğe de bana da yazık olmaz mı.diyelim ki barıştık eşimle gittim eve bebek var iş yeri açamadı ben çalışmak zorunda kalcam bebeğe de bana da yazık değil mi.
hayatımda hiç sevgilim olmadı ilk sevgilimle evlendim.internetten tanıştık evet ama gercekten aşık olmuştum hala da öyle.ailemle alakalı değil sevgilimin olmaması.idallerim için uğraştım senelerce.sonra bir hastalık tüm emeklerimi yıktı.o dönemde de eşim çıktı karşıma hasta yatağımda sonra aşk sonra evlilik
ben tiyatro yapıyordum sonra kısmi felç geçirdim
kayınvalidem nişanlılık döneminde bana çok çektirtti bana gelinlik aldırttı parasını yollayacağım dedi.aldım sonra herkese erken aldı ben parasını yollamam dedi.eşimide üzerime salmaya kalktı neyse ki gelinliği al dediğinde eşim yanımda idi.şimdi de eşimi doldurmuş bana karşı.gelip alıcaktı izin vermemiş.onurumuzu kırdı rezilk etti demiş gittiği gb gelsin demiş.eşime zaten parmağınbın ucuyla iş yapıyordu gelirse de ben oturucam o iş yapıcak kendini beğenmişlik yapmıcak.laf dinlicek saçını kapatıcak tyoksa gelmesin demiş.eşimde annesinin dediklerini istiyor gelmek için bende kapanmayı kabul etmiyorum kendi rızam olmadan.ozman gelmem sen gel diyor.
beni aradı dün kayınvalidem sen zaten kendini beğenmişin tekisin oğlum sana nasıl tahammül ediyor şaşırıyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?