Doğuma Hazırlık 15. HAFTA VE CINSIYET

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

uglyDucking

Rabbim şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2.031
895
323
merhabalar hanimlar. 15 haftalik hamileyim. bugun dr kontrolunde %80 kiz oldugunu ogrendim. 13 haftalikken %60 kiz demisti dr. degisme olasiligi varmidir sizce? bi oglum var. kiz olmasini cok istiyordum. simdi kendimi kaptirirsam erkek oldugunu duyarsam bi burkulma olur. onu yasamak istemiyorum. dusunceniz nedir? melegim teyzeleri 20161123_185900.webp

merhabalar hanimlar. 15 haftalik hamileyim. bugun dr kontrolunde %80 kiz oldugunu ogrendim. 13 haftalikken %60 kiz demisti dr. degisme olasiligi varmidir sizce? bi oglum var. kiz olmasini cok istiyordum. simdi kendimi kaptirirsam erkek oldugunu duyarsam bi burkulma olur. onu yasamak istemiyorum. dusunceniz nedir? melegim teyzeleriEki Görüntüle 1916145

Öncelikte tebrik ederim. Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin..

İnşallah hayırlısı ile kızınız olur. Hangisi yok ise o isteniyor elbette amaaa içiniz burkulmasın demeyin böyle. Rabbim evlat nasip etmiş size 2. defa çok şükür diyin sakın içiniz burkulmasın..

Öncelikte tebrik ederim. Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin..

İnşallah hayırlısı ile kızınız olur. Hangisi yok ise o isteniyor elbette amaaa içiniz burkulmasın demeyin böyle. Rabbim evlat nasip etmiş size 2. defa çok şükür diyin sakın içiniz burkulmasın..

yokk. cok sukur Rabbim nasip etti. duam oncelik saglik hayir. ama simdi kiza alistirirsam kendimi erkek oldugunu ogrenirsem bi burukluk olur ister istemez. yani herkeste olur. tabiki gecicidir bu. dogduktan sonra kiz verelim deseler kiyabilir misin evladina. ama insanogluyuz iste :)

yokk. cok sukur Rabbim nasip etti. duam oncelik saglik hayir. ama simdi kiza alistirirsam kendimi erkek oldugunu ogrenirsem bi burukluk olur ister istemez. yani herkeste olur. tabiki gecicidir bu. dogduktan sonra kiz verelim deseler kiyabilir misin evladina. ama insanogluyuz iste :)

Haklısın.. Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah arkadaşım :KK68:

Back
X