15. Haftadayken karın çıkar mı?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar 15. Haftadayım, 3,5 aylık diyebiliriz bence ve karnım şimdiden çıktı başkası görse anlamaz ama kendim çıplak karnıma bakınca fark ediyorum veya dar giyinince az bir şey belli oluyor, her zaman olan pantolonlarım bel kısmı oturduğum zaman sıkıyor (ayaktayken sıkıntı olmuyor) ve 1 kilo almışım bunlar normal mi bende mi erken başladı?

Çok normal 3.5 aylık olmuş gayette normal karnın çıkması

Çok normal 3.5 aylık olmuş gayette normal karnın çıkması
İnternette hep görüyorum 6 aylık vs anca karınları çıkıyor bendemi erken başladı diye düşünmeden edemedim bide bende kilo takıntısı var minik bir kendimde kilolu göreyim almış göreyim çok fena moralim bozuluyor fena derecede takıyorum inşallah çok şişmem

İster istemez gebelikte kilo alacaksın

Ben 7. Aydayım daha yeni belli olmaya başladı 1 aydır. Kilo almanız da normal. İlaç bile içmek istemeyen üye siz miydiniz? Bence psikologa gidin. Her ay 1 kilo, 7. Ayda ayda 2 4 kilo olarak devam etmeye normal diyor benim doktorum. Bu kadar büyütmeyin yani doğurunca diyetle verirsiniz. Hayatınızın 1 yılı bile etmeyen bir zaman ama mucize olarak bakın. Tekrar elinize geçmeyecek. Karnınızı görünce mutlu olun böyle triplere girmek yerine.

Yok o kişi ben değilim triplere girmiyorum aksine mutlu oluyorum karnımı öyle görünce en azından kendimi hamileymiş gibi hissedip daha iyi bağa kurabiliyorum sadece bana 3. ayda çok erken gibi geldi genelde geç çıkıyormuş ya (kişiden kişye değişir tabii) kilomu dert ediyorum ama şu anlık değil şu an iyiyim ilersi için, evet üzülüyorum da ama yapacak bir şey yok sürekli olan bir şey değil beden benim bedenim doğumdan sonra verebilirim inşallah herkes veriyorsa ben niye veremeyeyim‍♀ Belki kilo aldıkça üzülücem ama geri gideceğini her şeyin benim elimde olduğunu kendime söyleyip sakinleştiriyorum

Dün bir üye vardı da ilaç almıyordu kilo takıntım var yazmıştı onu siz sandım. İç karın genişliğiyle ilgili diyorlar buna. Bir arkadaşım 4. Ayda ben 7deyim karnı benden büyük. Tamamen yapısal bir şey olmalı. Başka bir arkadaşım da benle 1 ay bilr yok o büyük ama karnı patlayacak diye dalga geçiyoruz. :) Gelip geçici dönem yani orası öyle. Abartıp 25 30 kg almayın ama öyle 10 kg 12 belki 14 bile olabilir normal diyor doktorum bunlara. Kendinizi güzel besleyin, ekmeği kahvaltıda 2 dilimle sınırlayın, şekerli içeceklerden, büyük porsiyon tatlılardan uzak durun. Günlük yürümek ya da evde yapılacak egzersizleri takip etmek doğumu kolaylaştıran, hantallaşmayı önleyen şeyler. Bunlara dikkat edin elinizden geldiğince. Doğum sonrası zaten verilir hepsi. Karnınızı, bacağınızı nemli tutun ama çatlak takıntınız varsa doğum sonrası o kalıcı olabilir sadece.

Karin cikmasi da normal ama bunun disinda bel kalinlasiyor ilk zaten. Pantolonlarin olmamasi da normal benim 2 aylikken bile cikmisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…