15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Aile planlamasi bosa var zaten Allahin adaletinden sual olunmaz ama senelerce her yolu deneyip evlat sahibi olamayanlara bakiyorum birde burda sorumsuzca bebek yapanlara icim ciz ediyor

haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo
10.haftadan sonra zaten kanunen bebek aldırılamaz ancak Dr anne yada bebeğim sağlığı ile ilgili bir sorun olursa aldırma kararını verir öyle kolay değil o işler o pislik kocan olacak insan müsvettesine söyle .. Özürdilerim haddimi aşıyorum farkındayım ama sana yapılan bu muamele beni delirtti

haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo
aaaaaaaaaaaaaaa 15 haftalık çocugu adırcak kardes kusura bakma da senın koca çok cahıl senı de sevmıo valla super yhaa biz 3 yıldır bı evladımız olsun dıye ugrasıp duruyoruz adama bak yhaa ınsan kendı çocunu katletmeyı nasıl dusunur

Aile planlamasi bosa var zaten Allahin adaletinden sual olunmaz ama senelerce her yolu deneyip evlat sahibi olamayanlara bakiyorum birde burda sorumsuzca bebek yapanlara icim ciz ediyor

Evet, bu forumda bile birçok kadin nasil çirpiniyor yillarca yavru sahibi olmak için. Bu simdi hakmi? O kadinlar simdi kendini nasil hisetmeli? O yavrucaka sevgidolu, sicak bir yuva vermek istiyorlar ama olmuyor. Inan o kadinlarin ne hisettigini bilemem tabi fakat benim canimda ciz etti.

Zaten böyle çoçuklara canim ciz ediyor. Cocuklar "sevimli" yada "tatli" olduklari için yapiliyor. O çoçugun psikolojisi, maddi ve manevi rahatligi düsünülmüyor. O cocuga yazik degil mi? Gerçeken konu minicik yavrular olunca dayanamiyorum. O masum canlarin suçu ne? Bazelerine üremeyi resmen yasaklamak lazim.

Bence haplarini zaten devamli yada düzenli almiyorlar. Yada dedigin gibi geri çekilmek gibi, ovulasyon zamaninda cinsellik yasamamak gibi asil korunma olmayan sekilde güya korunuyorlar.

Birde söyle birsey var, bu konuda konu sahibi açikça diyor, bilerek çoçuk yaptim diye. Birçok kadin bunu açikça dile getirmekte istemiyor. Biliyorlar aslinda hamile kalmak ile yalnis yaptiklarini, özelikle bdv'de insanlar saldirmaya basladginda. Ondan dolayi isi "kaza" ya atiyorlar.

Ha hap sadece %98 koruyor yani istisnalar elbette olabilir fakat bdv'ye ve genel hayata baktigimizda güya kaza ile hamile kalan kadinlar o kadar çok ki, istisna disina çikiyor ve bu pek olagan birsey degil.

Senin eşin çok karektersizmiş
ne seni nede o çocuğu hak ediyor
çok mu aşşşşıııııkkktın ona

Bence de ayrilin ama kv ve kp den.ayri bi eve cikin.niye birbirinizden ayrilasiniz ki boyle sacma bisey icin

hapı bir gün içmeyi unutup, unutulduğunun anlaşıldığı an tekrar içmemişlerse, veya prezervatifin kullanma talimatına tam uyulmamışsa, ya da prz. patlamışsa olabilir. yoksa bence de kaza kısmına girmiyor o tür durumlar. mesela geri çekme yöntemiyle korunduğunu sanıp, hamile kalınca kaza diyenler var, tamamen bilgisizlikten, öyle bir korunma yöntemi yok ki, tamamen şansa yani.

Bence çocuk isteyerek yapılır ne diyeceksin çocuk büyüdüğünde

çocuk soracak anne beni lstediniz mi diye yok kazara olsun yavrum mu diyeceksin

ayy sorma yaaa bu ne 5 aydır bile isteye her dakka yapıyoruz ayıptır sölemesi olmuyo kazara hamile kalmak ilginçmiş

konu sahibine sıra gelince acacan ağzını yumacan gözünü senin gibi babanın da kv de kp de dıttırırı dıttırı dıt dt dıt

Bence çocuk isteyerek yapılır ne diyeceksin çocuk büyüdüğünde

çocuk soracak anne beni lstediniz mi diye yok kazara olsun yavrum mu diyeceksin

Konu sahibi dürüst olacaksa "Baban seni istemiyordu ama ben bebisleri çok tatli buldugum için bunu pek önemsemedim. Babani biraz tuzaga düsürdum, kim bilir seni ilerde sever diye. Yani senin hayatin üzerine kumar oynadim ama tutmadi. Baban seni sevmedi ve dogmadan bosandik. Karnimdayken bile sicak bir yuvaya sahip degildin"

demesi lazim

O kadar haklisinki. Bi arkadasim iki yildir baska bi arkadas uc yili askin suredir ugrasiyor cocugu olsun diye. Daha gecenlerde kirk yasinda bir ablamiz tup denedi yine tutmamis bi dokuz aydir istiyoruz henuz olmadi.sokaga atilan bebekleri sorumsuz anne babalari gordukce sinir katsayilarim artiyor.kimisi cocukla kimisi cocuksuzlukla sinaniyor. Konu sahibinin esi de o bebegi hak etmiyor git aldir ne kadar basit geliyor bu insanlara ya. Kolay kazanilan seyler degersiz oluyor demekki soz konusu minicik bir can olsada...

ayrı eve çıkma imkanınız varsa bir an önce çıkın.sonra her şey kendiliğinden çözülür

Kazala hamile kalınabilir,tartışılacak bir durum mu bu?
adına kazara denmez bence tabi afedersin adam bişine sahip cıkamıycak hamile kalacak kadın adı kazara olcak kadın hapını yemeyi unutacak ve üstüne üstük ertesi gün ilacını almayı yine unutacak adına kazara denilecek başka varmı

hayır da olay yine biz o kadar uğraşıyoruz da hamile kalamıyoruz nasıl kazala olur ya noktasına gelmiş,müdahalede bulundum sadece..

Evet artik gdo'lu hormunlu yemekler yedigimiz için hamile kalmakta kolay olmuyor ne yazikki . En basit pet siselerdeki su bir kaç saat günesin içinde kaldiginda, o suya baze maddeler karisiyor ve bu zararli olabiliyor. Hatta bu kadinlarin üreme sansini azaltiyormus.

Sonrada diger taraftan bakiyorsun, hiç bir çaba sarf etmeden pat diye hamile kalanlar fakat o bebege güzel bir gelecek sunamayanlar. Hatta o gelecegi düsünmeyenler, sirf baskalari hamile diye, bir bebek tatli esniyor, gülüyor diye hamile kalanlar. Benim aklim böyle seylere yetmiyor maalesef. Bir küçücük canin ömür boyu sorumlulugun almak zorundasin. Nasil düsünülmüyor bu hayret ya. Bebek tatli diye bebek yapilir mi allasen? Sanki o bebekler hiç büyümüyecek, birey olup siktini çekmeyecekmis gibi!

Ay gerçekten çok kiziyorum böyle durumlara!

Benimde anlamadigim patir patir hamile kalip defalarca cocuk aldirip yada tek seferlik korunmasiz iliskiyle hamile kalanlar bizden farklimi besleniyorlar ne yiyolar ne iciyolar vallahi hayran kalmamak elde degil.
Dogacak olan cocuk oyuncak bir bebek degil bi bunu idrak edemiyoruz sanirim.yedir giydir egolarini tatmin et evvilik oyunundaki ruhsuz cansiz oyincak degil.birbirini seven saygi duyan anne babaya ihiyaci var o dogan yavrularin huzurlu bir ortama ihiyaci var.benim suan doktorum hamile kalmami oneriyor saglik problemlerimden dolayi ama esimden evliligimden zerre kadar kuskum olsa o yavruya mutlu bir yuva sicakligi veremeyecegimi dusunsem aninda vazgecerim bebek fikrinden. obur turlusu bencillikten baska bisey degil cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…