15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Burayı 44 üye okuyorilk kez bır konuda bu kadar üyengöruyorum
konuyla alakasız ama neyse

tabı canm bana dedıgı sey aılenın evıne gıttıgınde yedıgın lokmalar sana haram dıyo
neden harrammışki senden sorumlu annen ve baban ölene dek..onlar seni dünyaya getirdi neden harammış..

Öncelikle genel olarak arkadaşlar tamam hepiniz haklısınız da hamile bir bayanın üzerine çok gitmeyelim. Stresine stres eklemeyelim. Şimdi onun karnında bizim yazdıklarımızla sıkışan büzüşen bir canlı var diye düşünelim lütfen.

Sonra şu evli misiniz diye sorduğunuz arkadaş ile yazışmalar şunlar: Ben o arkadaşa katılıyorum ve evliyim. Evli olmak bir şeyi değiştiriyorsa eğer.

bısey sormak ıstıyorum sız evlımısınız pekı

Ya ben anlamıyorum sen daha bekarsın ahkam kesme diyenleri !
Evlenince ne oluyor hanımefendi ? Başınız göğe mi eriyor? Bir bilgelik mi geliyor üstünüze anlamadım ?

evlenınce noluyo bılıyo musunuzz sorumluluk artıyo bunu evlenınce anlarsınız bekara koca bosamak kolaay derler sımdı anlayamazsınız benı

Boşan demek değil, ama eğer bu evlilikte bir ağırlığınız olsun istiyorsanız biraz ağır olmalısınız. İte kaka yürümez bu işler. Azıcık da o sizin üzerinize düşmeli. Evlenince sorumluluk artıyor evet. Çocuk olunca iki misli hatta 5 misli artıyor. Siz karı koca evililik sorumluluğunu kaldırdınız mı da çocuk sorumluluğuna geçtiniz. Çocuk sadece 9 ay karnında taşımak değil, sadece yemeğini kıyafetini almak da değil. Çocuk huzurlu anne, huzurlu baba, huzurlu yuva ister. Kendisini isteyen seven sabırsızlıkla bekleyen anne-baba ister. Bir spermle yumurtanın birleşmesinden ibaret değil.

Canim ikibizde calisiyosunuz suan cikmak istesen 700 tl ev var.:)hayir kizim hamilesin ben yataktan kalkamiyodum haftada bir gelirlerdi obilr zor geliyodu sonucta yatamassin kalkamassin.s
Zor yavrum keske en bastan resti cekseydin.e siz simdi ayri otursaniz bu sefer cocuk olu ca masraf uc misline cikcak.valla zor bacim ne diyim.alttan al uste cik ama kocanin aklina gir.bi de kayinvaldenle kobusmayi denesen[/QUOTE]
benm kocam yuzsuz hala duruyo en sonunda kaynanam yavas yavas esyanızı almaya baslayın dıyo esım ole demek ıstemedı ayrı eve cıkamayız dıyo

Eşinizin mesleği var mı? Sizin de onun da mesleği varsa ve bebeğiniz olacaksa neden o evde yaşadığınızı anlayamadım.
Ha maaşımız yetersiz diyorsanız ne demeye evlendi sizinle?
O bebeği neden yaptı?
Bu ne sorumsuzluk... Bilemedim...

asgari ücret maası var

nasıl yanı anlamadım

Erken yaşta eşinin işi gücü olmadan evlilik yapmışsınız. Kendi evinizde kalmıyorsunuz eşin istemediği halde hamile kalmışsın. Devamlı çalışabileceğin bir işin yok. Hata üstüne hata ama olan olmuş bunları sorgulamanın faydası yok. Şimdi geleceğe odaklanman gerekiyor. Sana bir anne olarak tavsiyede bulunayım. Çocuk yetiştirmek öyle hiç kolay değil. Siz şu anda ayrılmasanızda bebeğin doğunca birlikte sorumluluğunu taşıyamazsınız, bakamazsınız. Eşinin ailesiyle aynı ortamdasın onların baskısı hep üstünde olacak. Şu anda yaşadıklarının daha beterini yaşarsınız. Birbirinize ciddi zararlar verebilirsiniz. Ben şöyle düşünüyorum eşinle konuşup bir orta yolunu bulun. Madem kendi evinize çıkamıyorsunuz sen bir süre kendi ailenle yaşa. Bebeğinin bakımında kendi ailen daha çok yardımcı olur ve o şekilde büyütürsünüz. Yani bir süre eşinle ara verin . O da kendini toparlasın büyüsün olgunlaşsın işini gücünü bulsun sonra evliliğinize devam edin.

hala aılem aramadı ya demekkı aramadı bana goz daaagı vermekmıs amacı yada ıs yogunlugundan dolayı aramadı o aramadan aramak ıstemıyorum doldurmus olurum bu sefer aılemı

Bakin o gün bir psikolog ddiyor ki adam size baştan ailemle yasayacaz ya da isim yok diyor sizde kabul
ediyorsunuz sonra evlenince ben
böyle istemem şöyle olmaz diyorsunuz yani siz oyunun kuralini
bozuyorsunuz ve kavgalar basliyor. Ya
bastan kabul etmeyeceksiniz kabul ettiysenİzde sabretmeyi bileceksiniz...

Ailesinin evine gitmissiniz, ben
istemem kardeşim gelin getirsin eve duzenimizi bozsun kendisine de o geline de çok kizarim çünkü kendi düzenini kuramayip üstüne başka düzeni bozup üstüne kv kp parasina Osuna busuna laf söylenemez bunu kimse kabul etmez.

Çocuk olayina da daha fazla bir şey demeyecegim ancak hata yapmakta çok cesurken doğru davranmakta neden korkaksiniz. Hala annemi arayamam öyle böyle diyorsunuz ya bir hoplayin kalkin ayağa ya adam sürekli blöf yapıyor siz sürekli boşanmak kolay değil.diye bas egiyorsunuz e sizi ezmeyecekte kimi ezecek?

Bu adamla 20 yasinda evlenirken ki deli cesaretiniz nerede? Siz dimdik karsisina dikilemedikce ya susup aman kocam yapma kocam diyeceksiniz ve bir omur böyle gidecek var mi.sizce başkasseçenek?

evet haklısınız

Şu alkış iconlarını bulsam koyacağım ama bulamıyorum.

Konu sahibi lütfen bu yazılanları bir de benim için oku.

Adam asgari ücret alıyor sanırım hanım beni bu maaşla ezer mi diyor ? Ben ezileceğime o ezilsin diyor , nedeni sanırım kazancı az ,
kendine güvenide yok , ay bu erkeklerden piyasada çok ,

Kusura bakmayın ama keşke zamanında anası babası onu aldirsaymista,böyle bi pislikle aynı havayı solumasaymisiz...sen bebeğine sahip çık kardeşim,allahım yardımcın olsun...

evlenınce noluyo bılıyo musunuzz sorumluluk artıyo bunu evlenınce anlarsınız bekara koca bosamak kolaay derler sımdı anlayamazsınız benı

Hanımefendi bilip bilmeden konuşmayın.
4,5 sene evli kaldım ben, amanda 21 lik kızımız evlenmişte ahkam keser olmuş !

Karnındaki bebek için hannesli kardeşimin dediklerine kulak ver kardeşim, bak buradaki ablalarını dinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…