- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
neden harrammışki senden sorumlu annen ve baban ölene dek..onlar seni dünyaya getirdi neden harammış..tabı canm bana dedıgı sey aılenın evıne gıttıgınde yedıgın lokmalar sana haram dıyo
ne yapman gerektiğini daha hiç bişeyden haberi olmayan masum bir bebegın hakkına girerken düşünmeliydin.
ama yine de söyleyeyim şayet ayrılmazsanız ve ayrı eve de çıkamazsan evdekilerle iyi geçinmek zorundasın. onların evine hayatına sonradan dahil olmuşsun. ve size evlerini açarak bile yeterince yardımcı olmuşlar. bundan sonrasında adamın oğluna aldıgı arabaya karışamazsın. bugun babam kardeşime araba alsa ben abla olarak bile karışamam adam doğdugu günden beri çalışıyor nereye isterse harcar bana soracak değil yani değil ki gelinine damadına sorsun.
bısey sormak ıstıyorum sız evlımısınız pekı
Ya ben anlamıyorum sen daha bekarsın ahkam kesme diyenleri !
Evlenince ne oluyor hanımefendi ? Başınız göğe mi eriyor? Bir bilgelik mi geliyor üstünüze anlamadım ?
evlenınce noluyo bılıyo musunuzz sorumluluk artıyo bunu evlenınce anlarsınız bekara koca bosamak kolaay derler sımdı anlayamazsınız benı
Zor yavrum keske en bastan resti cekseydin.e siz simdi ayri otursaniz bu sefer cocuk olu ca masraf uc misline cikcak.valla zor bacim ne diyim.alttan al uste cik ama kocanin aklina gir.bi de kayinvaldenle kobusmayi denesen[/QUOTE]Canim ikibizde calisiyosunuz suan cikmak istesen 700 tl ev var.:)hayir kizim hamilesin ben yataktan kalkamiyodum haftada bir gelirlerdi obilr zor geliyodu sonucta yatamassin kalkamassin.s
bılmıyorum kı ama nolursa olsun bıtıcek artık hepınız haklısın kımseye bısey dıyememneden harrammışki senden sorumlu annen ve baban ölene dek..onlar seni dünyaya getirdi neden harammış..
asgari ücret maası varEşinizin mesleği var mı? Sizin de onun da mesleği varsa ve bebeğiniz olacaksa neden o evde yaşadığınızı anlayamadım.
Ha maaşımız yetersiz diyorsanız ne demeye evlendi sizinle?
O bebeği neden yaptı?
Bu ne sorumsuzluk... Bilemedim...
haklı yada haksız olmak değil sorun sorun senin bebeğinle ezilmemen...bılmıyorum kı ama nolursa olsun bıtıcek artık hepınız haklısın kımseye bısey dıyemem
nasıl yanı anlamadımHem çocuk istemeyen kocadan bebek yapıp, hem de ev ev üstüne olmaz diyenlere inat kayınvalide-kayınpederle birlikteyaşayıp, 21 yaşında evlenip 'Ama benim kocam var' diye caka satmak da mı evliliğe dahil?
Ay pardon sevdaya dahildi değil mi?
hala aılem aramadı ya demekkı aramadı bana goz daaagı vermekmıs amacı yada ıs yogunlugundan dolayı aramadı o aramadan aramak ıstemıyorum doldurmus olurum bu sefer aılemıhaklı yada haksız olmak değil sorun sorun senin bebeğinle ezilmemen...
hala aılem aramadı ya demekkı aramadı bana goz daaagı vermekmıs amacı yada ıs yogunlugundan dolayı aramadı o aramadan aramak ıstemıyorum doldurmus olurum bu sefer aılemı
evet haklısınızBakin o gün bir psikolog ddiyor ki adam size baştan ailemle yasayacaz ya da isim yok diyor sizde kabul
ediyorsunuz sonra evlenince ben
böyle istemem şöyle olmaz diyorsunuz yani siz oyunun kuralini
bozuyorsunuz ve kavgalar basliyor. Ya
bastan kabul etmeyeceksiniz kabul ettiysenİzde sabretmeyi bileceksiniz...
Ailesinin evine gitmissiniz, ben
istemem kardeşim gelin getirsin eve duzenimizi bozsun kendisine de o geline de çok kizarim çünkü kendi düzenini kuramayip üstüne başka düzeni bozup üstüne kv kp parasina Osuna busuna laf söylenemez bunu kimse kabul etmez.
Çocuk olayina da daha fazla bir şey demeyecegim ancak hata yapmakta çok cesurken doğru davranmakta neden korkaksiniz. Hala annemi arayamam öyle böyle diyorsunuz ya bir hoplayin kalkin ayağa ya adam sürekli blöf yapıyor siz sürekli boşanmak kolay değil.diye bas egiyorsunuz e sizi ezmeyecekte kimi ezecek?
Bu adamla 20 yasinda evlenirken ki deli cesaretiniz nerede? Siz dimdik karsisina dikilemedikce ya susup aman kocam yapma kocam diyeceksiniz ve bir omur böyle gidecek var mi.sizce başkasseçenek?
Bakin o gün bir psikolog ddiyor ki adam size baştan ailemle yasayacaz ya da isim yok diyor sizde kabul
ediyorsunuz sonra evlenince ben
böyle istemem şöyle olmaz diyorsunuz yani siz oyunun kuralini
bozuyorsunuz ve kavgalar basliyor. Ya
bastan kabul etmeyeceksiniz kabul ettiysenİzde sabretmeyi bileceksiniz...
Ailesinin evine gitmissiniz, ben
istemem kardeşim gelin getirsin eve duzenimizi bozsun kendisine de o geline de çok kizarim çünkü kendi düzenini kuramayip üstüne başka düzeni bozup üstüne kv kp parasina Osuna busuna laf söylenemez bunu kimse kabul etmez.
Çocuk olayina da daha fazla bir şey demeyecegim ancak hata yapmakta çok cesurken doğru davranmakta neden korkaksiniz. Hala annemi arayamam öyle böyle diyorsunuz ya bir hoplayin kalkin ayağa ya adam sürekli blöf yapıyor siz sürekli boşanmak kolay değil.diye bas egiyorsunuz e sizi ezmeyecekte kimi ezecek?
Bu adamla 20 yasinda evlenirken ki deli cesaretiniz nerede? Siz dimdik karsisina dikilemedikce ya susup aman kocam yapma kocam diyeceksiniz ve bir omur böyle gidecek var mi.sizce başkasseçenek?
evlenınce noluyo bılıyo musunuzz sorumluluk artıyo bunu evlenınce anlarsınız bekara koca bosamak kolaay derler sımdı anlayamazsınız benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?