15 haftalık hamileyken düşük

linay30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
2
0
36
33
14 haftalık hamileyken (her şey normal, olağan ve çok konforluydu) aniden ve hiç belirti vermeden bir pedi dolduracak kadar kırmızı renkli kanamam oldu. Doktor kontrolü sonrasında herhangi bir sorun görülmedi ama yine de progestan tedavisini doktorumuz uygun gördü, istirahat verdi. Tam bir hafta sonrasında ise yani 15 haftalık iken akşam saatlerinde gaz sancısına benzer bi sancım oldu ve şeffaf hafif sarı renkli bir sıvı geldiğini farkettim. Yaklaşık üç dört saat sonra ise dayanılmaz sancılar çekmeye başladım ve şiddetlenerek iki dakika aralıklarla alt karnım ve belimde ağrılarla hastaneye zor yetiştik ve düşük yaptığımı öğrendik. Öncelikle berbat bir his ve travmatik bir süreç. Yaşayan herkesi anlıyorum ve sabırlar diliyorum. Sonrasında kendime geldiğimde ise neden sorusunu aramak için çok uğraştım fakat doktorumla da görüşmemiz sonrası herhangi bir tanımız olamadı maalesef. Erken doğum tehditi olabileceğini ve bundan sonraki süreçte rahim filmi ve eşimle benim ayrı ayrı gen testi yaptırmamızı tavsiye etti. Şimdi bundan sonraki süreçte nasıl devam etmemiz lazım sizlerin de deneyimlerini ve tavsiyelerini öğrenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…