- Konu Sahibi chatlak_4180
-
canım bende 14+6 günlük hamileyim ama hiç bişi hissetmiyorum. Belki hissederim diye elim karnımda dolaşıyorum bütün gün. Eminim çok güzel bişidir, bende yakında hissderim heralde bebişimin hareketleini. Bu arada cinsiyeti ne bebeğinin öğrenebildin mi?
ben 15+3 ken hissetmeye başladım şu an 18 haftalık oldum eminin yakında daha çok hissedeceksin benimki tekmelemeye bile başladı hafif hafif :))
16 haftalık olucaz yarın bende bişi hissetmiyorum acaba bende mi bir gariplik var
yok canım niye garip olsun herkesin aynı olmuyoki geç hissediceksin demekki bende dün başladı daha önce yoktu şimdi durmuyo masallah Allah bozmasın ara ara kıpır kıpır gıdıklıyo sen cinsiyetini ögrendin mi canım kız mı erkek mi kızlar daha geç hareket edermiş öyle diyolar ama ne kadar dogru bilmiyorum....hissedersin canım gariplik falan yok sakın kafana takma böyle seyleri.....a.s.
bende 16+5 hamileyim bende birşey hissedemiyourm henüzz
yalnız bazen sağ sola yatarken batma oluyor sanki birşeyler kopuyormuş gibi krap giriyor kısa süreli siizinde oluyor mu arkadaşalrrrr ?????????
canım şimdi aradım doktorumu 1 aylık yurtdışı seminerine gitmiş bütün hayallerim yıkıldıdüşünüyorum başka bir doktora gitsem garip olurmu cinsiyetini öğrenmek için yada beklemek mi doğru olur eşim bekleme taraftarı değil 1 ay geçermi diyor kaldım arada.sağlıklı olarak görsem onu en azından içim rahatlıycak
canım benim endişe etme,o duyguyu çok iyi biliyorum bende çok hassasım o konuda içeriye müdahale yapamadıgımız için acaba saglıklımı insanın içine kurt düşüyo valla eşim bile diyo yeter bu kadar endişe etme sana artık ultrason makinesi alıcam diyo,valla canım bu benim hamileligimden beri üçüncü doktorum şimdi bir dahaki kontrolum 17 eylül nasıl sabredicem bilmiyorum..Allah bebeklerimizi korusun bişey yoktur canım kimisi 18 haftalıga kadar cinsiyetini ögrenemiyo bende çok merak ediyorum erkek gibi dedi ama belli degilmiş canım doktordan memnunsan devam et ama tereddütün varsa değiştir.valla artık bol bol dua ediyorum hepimiz için Allah bebeklerimizi korusun a.s
Rüyamda görüyorum hep eşim eve ultrason getiriyor yeter artık al bak her gün kurtul diye sabah kalktığımda anlattım yakında yapıcam zaten diyor eskiden daha evhamlıydım şimdi biraz atlattım burda yazılan ölüm haberlerini okumamaya çalışıyorum olumlu süşünüyorum.Doktormuzdan çok memnunuz da işte tek sorun 1 ay yok olması ben bekleme taraftarıyım eşim gidip başka hastaneden öğrenelim diyor banada garip geliyor bu haftada gidip bbaşka yere cinsiyetini öğrencektimde demek doktor şaşırır biraz
bebişlerimiz aynıymış bende hiç hissetmiyorum. ama hareketlerini hissedebilmeyi çok istiyorum. benim oğluşum olacak Allah nasip ederse teyzesi.canım bende 14+6 günlük hamileyim ama hiç bişi hissetmiyorum. Belki hissederim diye elim karnımda dolaşıyorum bütün gün. Eminim çok güzel bişidir, bende yakında hissderim heralde bebişimin hareketleini. Bu arada cinsiyeti ne bebeğinin öğrenebildin mi?
konu epey eskiymis cocuklar 6 yaşına gelmiştirbebişlerimiz aynıymış bende hiç hissetmiyorum. ama hareketlerini hissedebilmeyi çok istiyorum. benim oğluşum olacak Allah nasip ederse teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?