- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
Benimkide kız ama hemen gösterdi. Göstermeden önce de 12 haftalıkken falan doktor tahmin etmişti zaten :) Anne karnında neticede, bazen kendi elinde olmadan da göstermeyebilir
Poposunu mu gösteriyorne zaman gitsem arkası dönüktü hep
Dönmedi hiç döner gibi yaptı ama yook
Yapma yaaaa kötü olmuşYa ben annemde görsn die memlekette bi dr a gittim yüzde 90 kız dedi 2 gün sonra kendi dr'um erkek dedi. bidaha 7 martta gidicem : (
Orası öle çok mutlu olduu :) bide şansıma dr 4 boyutlu baktı :)Yapma yaaaa kötü olmuşOlsun bir dahaki gittiğinde netleşir inşallah. Annen torununu görmüş yine de üzülme
Ooo daha ne istiyorsun, süperrOrası öle çok mutlu olduu :) bide şansıma dr 4 boyutlu baktı :)
evett :)Ooo daha ne istiyorsun, süperr
Poposunu mu gösteriyorsıpaya bak sen
Seninki de tam ısırmalıkmışAynenn yaabi de tam dönecek gibi yapıp gerçi eski pozisyonunu alıyor
Seninki de tam ısırmalıkmış
Durumunda prenses yazıyor, öyle istediğin için mi yazdınAynendoğsun ben onu yiyeceğim fena
19haftalığız hala öğrenemedik15 haftalik hamisim dun dr a gittik cinsiyet icin ilkinde amuda kalkmis dedi yarim saat yuru gel dedi ki cikolata yedim felan sonra geldim bu sefer kilitlemis ayaklari ile orayi ogrenemedim cuma kismet :) siz ne zaman ogrndiniz
aaaa gostermiyor muuu ahh simdiki veletler19haftalığız hala öğrenemedik
Göstermiyor çatlicim meraktanaaaa gostermiyor muuu ahh simdiki veletler
Göstermiyor çatlicim meraktan
Bence öğrenmeme kararı al olacaksa tam sürpriz olsun. Nasılsa göstermiyorbugunde gittik inat bu dedi dr yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?