selam kızlar,
beni de zayıflatın lütfen

(
üniversiteye girmeden önce başladım kilo almaya, neyse aldım , aldım aldım, 72,5 ta artık silkindim ve akapunktura gittim 1 ay boyunca, iştah kesmeye yarıyormuş güya, ama sanırım ben havaya girmiştim de zayıfladım. yoksa iştah duruyodu da hırs yapmıştım heralde. kilo verdikçe daha bir şevklendim derken 11 kilo verdim bir ayda. 60 oldum. sene 2003.
sonra 1-2 al ver falan genel ortalama 64-65 devam etmiştim. boyum 165 ama iriyim biraz, 64 diyordum inanmıyordu millet, en çok 58 sin diyorlardı. bende 64 fena değildi. ama 60 en idealim.
evlendim 66ydım. sene 2010 evlenme stresi herkesi zayıflatırmış beni şişmanlattı. daha evlenmeden saldım gibi oldu. evlenmeden önce işten çıkmıştım, 2 yıl işsiz gezdim. 67-68 oldum bu arada ama. iş buldum, iş stresi zayıflatır di mi, yani öyle olması lazımdı, olmadı

şu an 76 küsürüm artık bakmıyorum küsüratlara, 77 de sayılabilir. sene 2014.
vermem gereken zaten 6 kilom vardı, şimdi oldu 17!
dolabımı giyemiyorum yıllardır. zaten ablama verdim, zayıflayınca geri alıcam diye ama yıllar geçti, eskimişlerdir bile. kıyafet bulamıyorum, olanlar yakışmıyor, her sabah işe gelirken ne giycem derdi, düğün dernek nefreti, denize gidicem mayo derdi.... offf offf.
ben de yarın başlıyorum, evde baskül yok, önce onu alayım değil mi, tartılayım sık sık moralim bozulsun. gaza gelirim hem. bir de her gün olmayan elbiselerimi deniyeyim diyorum. olmadıkça iştahım kesilir, boğazdan kesilirim belki hııı ne dersiniz?