15 kilo vermek isteyenler

mermaidsdiary

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
344
89
323
1.48 boyunda 61.2 kiloyum kızlar :) benimle birlikte zayıflamak isteyen var mı?

Her gün kilomuzu ve kaçıncı günde olduğumuzu yazıcaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Slm,bende gunluk arayisindayim.biyere yaziyorum ama tek yazan benim herkes yogun.diyete dun basladim ama motivasyon 0.eski grubumuz kalabalikti ve her an yazisiyoduk uyarilar yapiyoduk resmen yemeye korkuyodum 7 kilo verdim orda oncesinde verdigimde vardi 10 kilo vermistim yarisini aldim.eger duzenli bi sekilde paylasim olursa ben varim

Slm,bende gunluk arayisindayim.biyere yaziyorum ama tek yazan benim herkes yogun.diyete dun basladim ama motivasyon 0.eski grubumuz kalabalikti ve her an yazisiyoduk uyarilar yapiyoduk resmen yemeye korkuyodum 7 kilo verdim orda oncesinde verdigimde vardi 10 kilo vermistim yarisini aldim.eger duzenli bi sekilde paylasim olursa ben varim
Benim istedigim de aynen öyle bi grup canim umarim olur bendeyarından itibaren başlıyorum sen neler yaptın o kilo verdiğin süreçte?

Benim istedigim de aynen öyle bi grup canim umarim olur bendeyarından itibaren başlıyorum sen neler yaptın o kilo verdiğin süreçte?

Aslinda herkes kendi yanlislarini biliyodur.bende biliyodum bana ne kilo aldiriyor.cok hareketliyim ve az uyurum cocuklardan dolayi 5 dk durmam yerimde hiperaktifim bunu bilen herkste sen nasil kilolusjn bizden az yiyorsun der.dogru az yiyorum ve sorun bu .kahvalti hic yapmazdim 3_4 e kadar kahve cay icerdim ve bol sekerli sonrasinda ekmek arasi yerdim aksam yemege oturmayip cay yaninda ivirzivir yerdim bunun sebebide emzirme doneminde ve hamileyken gece atistirmalarina alismistim.kola asitli icecekler cok tuketirdim.
78 kiloyu hatta kusaritini gorunce aklim basima geldi ilkonce aburcuburu kestim duzenli yemeye basladim 76 ya dustum sonra burda gruba girdim.arkadaslar cok destek oldu.sabah kalkar kalmaz su icip hemen kahvaltjmi 1 saat icinde yaptim ara ogun ana ogjnlerimi aksatmadim.evde ne pisirdiysem olculu miktarda yedim pilav makarna haric.vebegim oldugu icin disari cikip spor yapamiyordum evde ne yapiliyo arastirdim leslie 3 mile basladim bigun arayla yaptim ve 10 dk egzersiz yapiyodum gunde 2 kere.en onemlisi spor nekadar az yiyip kilo almasamda sporu aksattigimda kalinlastigimi hissettim.
Dun tekrar bu duzene basladim sabah 500 gr az ciktim bile.baslarda iyi gidiyor kilo verimi ama ben 1 ay durakladigjmi biliyorum en zoru bu iste

Baya uzun olmus
Kahvaltkmi hazirliyorum
1 haslanmis yumurta
1 dilim ince kasar
Domates
2 zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Az sekerli cay
Afiyet olsun

Aslinda herkes kendi yanlislarini biliyodur.bende biliyodum bana ne kilo aldiriyor.cok hareketliyim ve az uyurum cocuklardan dolayi 5 dk durmam yerimde hiperaktifim bunu bilen herkste sen nasil kilolusjn bizden az yiyorsun der.dogru az yiyorum ve sorun bu .kahvalti hic yapmazdim 3_4 e kadar kahve cay icerdim ve bol sekerli sonrasinda ekmek arasi yerdim aksam yemege oturmayip cay yaninda ivirzivir yerdim bunun sebebide emzirme doneminde ve hamileyken gece atistirmalarina alismistim.kola asitli icecekler cok tuketirdim.
78 kiloyu hatta kusaritini gorunce aklim basima geldi ilkonce aburcuburu kestim duzenli yemeye basladim 76 ya dustum sonra burda gruba girdim.arkadaslar cok destek oldu.sabah kalkar kalmaz su icip hemen kahvaltjmi 1 saat icinde yaptim ara ogun ana ogjnlerimi aksatmadim.evde ne pisirdiysem olculu miktarda yedim pilav makarna haric.vebegim oldugu icin disari cikip spor yapamiyordum evde ne yapiliyo arastirdim leslie 3 mile basladim bigun arayla yaptim ve 10 dk egzersiz yapiyodum gunde 2 kere.en onemlisi spor nekadar az yiyip kilo almasamda sporu aksattigimda kalinlastigimi hissettim.
Dun tekrar bu duzene basladim sabah 500 gr az ciktim bile.baslarda iyi gidiyor kilo verimi ama ben 1 ay durakladigjmi biliyorum en zoru bu iste
Teşekkür ederim hatalarımız aynı ve işin kötü yanı bendr hiç motivasyon yok güya diyetteyim bu sabah yine yedim patates kızartmalarını. Kızlar burda birbirimize destek çıkalm, yardımcı olalım özellikle dediğin gibi duraklllama dönemlerinde.

Baya uzun olmus
Kahvaltkmi hazirliyorum
1 haslanmis yumurta
1 dilim ince kasar
Domates
2 zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Az sekerli cay
Afiyet olsun

Afiyet olsun canım ne güzel dengeli beslenmişin ben bi sürü patates yedim ve bi anda 61.5 e çıktım :(

evet günlük bacak hareketleri yapıyorum ve dün akşam hiç yemek yemedim 7den sonra sabahki kilom 66.0 :) sende durumlar nasıl?
Benimde bacak hareketlerine ihtiyacım var aslında yaa bayağı kalın :) ne güzel canım valla ben ilk günden bozdum bi tabak dolusu patates yedim :( az önce tartıldım o patatesten sonra 61.5 olmuşum :) Kızlar biri beni durdursun bu gidişle bi 15 kilo daha alcam

Benimde bacak hareketlerine ihtiyacım var aslında yaa bayağı kalın :) ne güzel canım valla ben ilk günden bozdum bi tabak dolusu patates yedim :KK43: az önce tartıldım o patatesten sonra 61.5 olmuşum :) Kızlar biri beni durdursun bu gidişle bi 15 kilo daha alcam
bir çok insan kilo veriyo biz neden vermeyelim?Sadece bir şey yemeden önce düşün: onu yersen mi daha mutlu olacaksın,yoksa kilo verdiğinde mi? :KK66:

bir çok insan kilo veriyo biz neden vermeyelim?Sadece bir şey yemeden önce düşün: onu yersen mi daha mutlu olacaksın,yoksa kilo verdiğinde mi? :KK66:
Aynenn bi anlik tat zevki icin deger mi diyor insan hele vermeye basladikca kiyamiyosun yemeye.ben odul koyuyodum kendime hedefime gelirsem sunu yicem diye yiyemiyordum vicdan yapip

Ara yapamadim temizlik market cocuklar derken komsumda yarim sekerli cay ictim sadece.simdi az egzersiz yapacam sonra yemegimi hazirlayip dusa girecem

Aynenn bi anlik tat zevki icin deger mi diyor insan hele vermeye basladikca kiyamiyosun yemeye.ben odul koyuyodum kendime hedefime gelirsem sunu yicem diye yiyemiyordum vicdan yapip

Ara yapamadim temizlik market cocuklar derken komsumda yarim sekerli cay ictim sadece.simdi az egzersiz yapacam sonra yemegimi hazirlayip dusa girecem
günlük egzersizlerini aksatmazsan ufak ihmallerin çok da zararı olmaz bence ;) zayıflamaya devam :KK19:

Afiyet olsun canım ne güzel dengeli beslenmişin ben bi sürü patates yedim ve bi anda 61.5 e çıktım :KK43:
Patatesten mumkun oldugunca uzak dur ekmekten farki yok.burada bu yuzden beraberiz birbirimizi uyarip destek olmak icin.bidahaki ogunlerde dengelemeye calis telafi edersin canim:KK56:

Son düzenleme:
Back
X