15 kilo vermek isteyenler

günlük egzersizlerini aksatmazsan ufak ihmallerin çok da zararı olmaz bence :KK66: zayıflamaya devam :KK19:
Ben zaten bi anda herseyi kesip hizli vermek istemiyorum geri donusu oluyor cunku.yeme aliskanligimi degistirip neyi nekadar ve nezaman yemem gerekiyorsa onu uygulamaya calisiyorum.:KK50:

bir çok insan kilo veriyo biz neden vermeyelim?Sadece bir şey yemeden önce düşün: onu yersen mi daha mutlu olacaksın,yoksa kilo verdiğinde mi? :KK66:
Tabii ki kilo verdiğimde teşekkür ederim bunu düşünmek işe yarar mutlaka :KK19:

Aynenn bi anlik tat zevki icin deger mi diyor insan hele vermeye basladikca kiyamiyosun yemeye.ben odul koyuyodum kendime hedefime gelirsem sunu yicem diye yiyemiyordum vicdan yapip

Ara yapamadim temizlik market cocuklar derken komsumda yarim sekerli cay ictim sadece.simdi az egzersiz yapacam sonra yemegimi hazirlayip dusa girecem
Hmm ne güzel bende yapıyım bari bugün :) zumba yapcam az sonra 10 dk sonra bacak hareketleri göbek hareketleri yan karın hareketleri canım hala bi şey yemedim sabah kahvaltısıyla duruyorum :)

Ben zaten bi anda herseyi kesip hizli vermek istemiyorum geri donusu oluyor cunku.yeme aliskanligimi degistirip neyi nekadar ve nezaman yemem gerekiyorsa onu uygulamaya calisiyorum.:KK50:
Aynen bende sırf bu yüzden bi ara 54 e düşüp geri 61 e çıktım :) dikkkatli olalım o konuda :KK19:

Hmm ne güzel bende yapıyım bari bugün :) zumba yapcam az sonra 10 dk sonra bacak hareketleri göbek hareketleri yan karın hareketleri canım hala bi şey yemedim sabah kahvaltısıyla duruyorum :)

egzersizleei yapinca daha disiplinli oluyosun demi ben oyle hissediyorum.zumbaya 10 dk zor dayaniyorum :KK53:

ogunlerini aksatma ben gecte olsa tamamliyorum.dun ogleni erken yedim cok aciktim.bugun ileri aldom oyuzden
ogleden once bitki cayimi ictim
1 kepce hazir corba
6 kasik tavuklu bezelye
yarim kase yogurt
yarim dilim cavdar ekmegi

ara
sekersiz turk kahvesi

sekeri cikarrttim sayilir bu mucize benim icin:KK76::KK76::KK45:

3 gundur az yemenin faydasi tasmayan gobek.eskiden daha gergin ve sis hissederdim bi bosluk var simdi:D

egzersizleei yapinca daha disiplinli oluyosun demi ben oyle hissediyorum.zumbaya 10 dk zor dayaniyorum :KK53:

ogunlerini aksatma ben gecte olsa tamamliyorum.dun ogleni erken yedim cok aciktim.bugun ileri aldom oyuzden
ogleden once bitki cayimi ictim
1 kepce hazir corba
6 kasik tavuklu bezelye
yarim kase yogurt
yarim dilim cavdar ekmegi

ara
sekersiz turk kahvesi

sekeri cikarrttim sayilir bu mucize benim icin:KK76::KK76::KK45:
Maaşallah daha şimdiden göbek gitmiş :)

Bende zaten 10 dakika yapıyorum zumbayı sonra hafif dans edip ardından kalça basen göbek egzersizleri yapıp bitirdim :)

2 kepçe Domates çorbası içtim oğlen şimdi de balık yapıyorum :)

Canım sen kalori takibi yapıyor musun ne kadar çeşitli ve az yiyorsun maaşallah :)

Maaşallah daha şimdiden göbek gitmiş :)

Bende zaten 10 dakika yapıyorum zumbayı sonra hafif dans edip ardından kalça basen göbek egzersizleri yapıp bitirdim :)

2 kepçe Domates çorbası içtim oğlen şimdi de balık yapıyorum :)

Canım sen kalori takibi yapıyor musun ne kadar çeşitli ve az yiyorsun maaşallah :)
gunaydin aksam yazamadim kizim saolsun telefonu vermiyorkacamak aliyorum anca

Canim kalori hesabi bana karisik geliyor.ben evde ne yaptiysam onlardan yiyorum.gecen senede bu sekilde vermistim.ogleni daha doyurucu aksami hafif gecirmeye calisiyorum.ornek listem var ona uyuyorum birazda

aksam yemegim
1 haslanmis kucuk kabak
yarim kase yogurt
yagsiz salata

sekersiz cay
kahvaltim

haslanmis yumurta yarim
1 catal peynir
3 zeytin
domates
1 dilim cavdar ekmegi
sekersiz cay

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA.
BEN İZMİRDEN MELEK.
BOYUM 175 KİLOM MAALESEF 95.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BOYUM UZUN OLDUĞU İÇİ DE KALDIRIYORUM.
BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???

BU ARADA 2 GÜNDÜZ DÜZENLİ BESLENİP 45 DK SPOR YAPIYORUM. AYRICA GÜNDE 3 FİNCAN YEŞİL ÇAY VE 3 LT SU İÇİYORUM.
BEN DAHA ÖNCE 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.

Slm,bende gunluk arayisindayim.biyere yaziyorum ama tek yazan benim herkes yogun.diyete dun basladim ama motivasyon 0.eski grubumuz kalabalikti ve her an yazisiyoduk uyarilar yapiyoduk resmen yemeye korkuyodum 7 kilo verdim orda oncesinde verdigimde vardi 10 kilo vermistim yarisini aldim.eger duzenli bi sekilde paylasim olursa ben varim

aha yakaladım :KK53::KK53::KK53: evet ya gündüz kimse olmuyor :KK61:

gunaydin aksam yazamadim kizim saolsun telefonu vermiyorkacamak aliyorum anca

Canim kalori hesabi bana karisik geliyor.ben evde ne yaptiysam onlardan yiyorum.gecen senede bu sekilde vermistim.ogleni daha doyurucu aksami hafif gecirmeye calisiyorum.ornek listem var ona uyuyorum birazda

aksam yemegim
1 haslanmis kucuk kabak
yarim kase yogurt
yagsiz salata

sekersiz cay
kahvaltim

haslanmis yumurta yarim
1 catal peynir
3 zeytin
domates
1 dilim cavdar ekmegi
sekersiz cay
En doğrusu aslında. Bu aralar ikilemdeydim kalori takibi konusunda ondan sordum

Kızlar ben bugün kayseriye gittim ondan hiç dikkat edemedim siz ne güzel dikkat etmişsiniz ben tartıya çıkmaya korkuyorum :KK17::mad:

Kızlar kusura bakmayın düğün telaşı derken ne buraya girebildim ne diyet yapabildim üstelik 62 kiloya çıktım :(

Ama şimdi tekrar aranızdayım :KK24:

Back
X