• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 şubatta ayrılacağım eşim benimle sevgili olmak istiyor çok mutluyum !!! :)

yelizze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
276
0
46
Ankara
evet arkadaşlar eşim bi süredir bana geri dönmeye yönelik herhalde diye yorumladığım bir takım davranışlar içerisindeydi ama dün akşam anladım ki beyefendi benimle ayrıldıktan sonrada sevgili olarak ilişkisin devam ettirmek istiyormuş!!! ne kadar güzel değil mi kızlar aklıma buraya yazmak dışında bi şey gelmedi :41:

bu şe...z beyefendi bana diyor ki 12 şubat günü buluşalım akşam yemeği yiyelim geceyi beraber geçirelim ertesi sabahta herkes yoluna :41: ya adam bana aferdersiniz fahişe muamelesi yaptı resmen inanamıyorum

bu şe...z beyefendi bana diyor ki 12 şubat günü buluşalım akşam yemeği yiyelim geceyi beraber geçirelim ertesi sabahta herkes yoluna :41: ya adam bana aferdersiniz fahişe muamelesi yaptı resmen inanamıyorum

12 şubat mı? bugun 12 ocak, neden taa bir ay sonrasının hesabını yapıyor. Valla anlamadım ama sanırım kendince seni aşağılamaya çalışıyor

12 şubat mı? bugun 12 ocak, neden taa bir ay sonrasının hesabını yapıyor. Valla anlamadım ama sanırım kendince seni aşağılamaya çalışıyor

valla çook güzel başardı bunu şu an kendimi bilmesem küçücük hissedeceğim o kadar yani ne diyebilirim ki tam bir ş....z miş

arkadaşım senin eski eşin aşmış kendini nirvanaya ulaşmış:122: aynı zamanda bu erkeklerin ş....sizlikte vardıkları son noktaya ulaştıklarını da gösteriyor..:113: hayretler içinde kaldım yaa ne diyceğimi bile bilemedim kitlendim kaldım inannnn sen ne dedin verseydin ağzının payını

arkadaşım senin eski eşin aşmış kendini nirvanaya ulaşmış:122: aynı zamanda bu erkeklerin ş....sizlikte vardıkları son noktaya ulaştıklarını da gösteriyor..:113: hayretler içinde kaldım yaa ne diyceğimi bile bilemedim kitlendim kaldım inannnn sen ne dedin verseydin ağzının payını

hocam cevabını aldı almasına da ben şoktan çıkamıyorum Allah bin türlü belasını tövbe yarabbim yaa...

ya ben bu adamı öldürürüm kızlar delirecem hakikatten delirecem kaç aydır ayrıyız daha nikahlıyım diye bir tek erkeğe kafamı kaldırıp o gözle bakmadım yaa Allahım bunu hak edecek ne yaptım...

vallaha bu kadar ş...sizini ilk defa duyuyorum ama şaşırmamak lazım bu erkeklerden herşey beklenir.daha muhatap bile olma avukatlar muhatap olsun hatta mahkemede bile sölesin avukat aaaaa şuna bak yaaa insan nikahındaki karısına böle bişeyi nasıl söler bırak nikahındakini hiç kimseye böle bi söz sölenmez ay nasıl sinirlendim yaaa :47:

vallaha bu kadar ş...sizini ilk defa duyuyorum ama şaşırmamak lazım bu erkeklerden herşey beklenir.daha muhatap bile olma avukatlar muhatap olsun hatta mahkemede bile sölesin avukat aaaaa şuna bak yaaa insan nikahındaki karısına böle bişeyi nasıl söler bırak nikahındakini hiç kimseye böle bi söz sölenmez ay nasıl sinirlendim yaaa :47:

yok artık tövbee o adamla değil muhatap olmak adını bile anmam o kadar sinirlendim ki yaotığı terbiyesizlik ötesi bi şey demek ki kalitesi bu kadarmış benim anlamadığım nasıl bu kadar kör oldum da ben böyle bi iğrenç insanla evlendim ona güvendim hayır daha önceden de birlikte olduğum erkekler oldu yani öyle gözü kapalı bi saf kız da değilimdir ben nasıl böyle bi şe...z adama güvendim sanırım kendimi hiç affetmeyeceğim kesinlikle hiç bir erkeğe güven olmuyor kesinlikle!!!

inanamıyorum gerçekten insanlar sapıttı yoldan çıktı artık kendine heyecan yaratmaya çalışıyor herhalde tbeee töbeeeeeeeeeeeeee

inanamıyorum gerçekten insanlar sapıttı yoldan çıktı artık kendine heyecan yaratmaya çalışıyor herhalde tbeee töbeeeeeeeeeeeeee

valla onun heyecanlarını teskin edecek bi nisan arıyorsa ben değilim o nasıl böyle bir cüret gösterir anlayamıyorum bi de bi şey söyliyeceğim ama kabul etmezsin biliyorum diye cümleye başlıyor Allahım Allahımmm

şu senin eski konulara bi göz atayım bakalım ne işmiş bu pislik herif :57:

pisliğin teki ne olacak önünde pislik sonuda pislik bu herifin resmini adını soyadını bilboardlara astırıp şehrin her yerinde deşifre etmek lazım ki kızlar kendini korusun böyle manyaktan...

yaw belliki adam ewliliği yürütemiyor bunalmış, ama yelizide tamamen silemiyor we o eski flört günlerini yeniden yaşamak istiyor.. bnce çokta aman aman yanlış bir istek değil.. belki deneyecek we oşeklde çizecek yönünü bilmiyorum walla.. belki bir şans daha istyor ama ewli olarak değil?????
bu adam neden boşanmak istyordu peki?

Son düzenleme:
yok artık tövbee o adamla değil muhatap olmak adını bile anmam o kadar sinirlendim ki yaotığı terbiyesizlik ötesi bi şey demek ki kalitesi bu kadarmış benim anlamadığım nasıl bu kadar kör oldum da ben böyle bi iğrenç insanla evlendim ona güvendim hayır daha önceden de birlikte olduğum erkekler oldu yani öyle gözü kapalı bi saf kız da değilimdir ben nasıl böyle bi şe...z adama güvendim sanırım kendimi hiç affetmeyeceğim kesinlikle hiç bir erkeğe güven olmuyor kesinlikle!!!

sen kendini suçlama arkadaşım, hepimizin böyle basiretinin bağlandığı zamanlar oldu,sen sevdin güvendin. bazı durumlarda gözler kör kulaklar sağır oluyor. basit olan kendisi. bundan böylede hiçbir erkeğe güvenilmeyeceğini bir kez daha gördün ona göre ders alıp yoluna devam edersin.

yaw belliki adam ewliliği yürütemiyor bunalmış, ama yelizide tamamen silemiyor we o eski flört günlerini yeniden yaşamak istiyor.. bnce çokta aman aman yanlış bir istek değil.. belki deneyecek we oşeklde çizecek yönünü bilmiyorum walla..

canım zaten bitmesinin de belli bi nedeni yok saçma sapan bi şeyler yaşandı ve bitti eski konularımda var bir daha açıp sinirlerimi daha zıplatmayım alakası yok söylediklerinle adamın öyle bi niyeti olsa niye boşanma davasında 3 gün önceyi seçsin pislik adam :47:

yaw belliki adam ewliliği yürütemiyor bunalmış, ama yelizide tamamen silemiyor we o eski flört günlerini yeniden yaşamak istiyor.. bnce çokta aman aman yanlış bir istek değil.. belki deneyecek we oşeklde çizecek yönünü bilmiyorum walla..

hayır canım öle deilmiş işte, ayrılmadan önceki gün akşam yemeği yiyelim geceyi beraber geçirelim sonra sen yoluna ben yoluma diyomuş pislik. hiç öle iyi niyetli görmedim ben bu isteği ayrılmadan önce son bi kez yemek yiyelim akşam ,son kez konuşalım falan deseydi anlardım ama bu öle bişi deil yani.

sen kendini suçlama arkadaşım, hepimizin böyle basiretinin bağlandığı zamanlar oldu,sen sevdin güvendin. bazı durumlarda gözler kör kulaklar sağır oluyor. basit olan kendisi. bundan böylede hiçbir erkeğe güvenilmeyeceğini bir kez daha gördün ona göre ders alıp yoluna devam edersin.

yok yaa hiç bi şekilde güvenilmez bu pisliklere valla şu yazıyı okuyan bekar bir kişi bile varsa unutmayın bu da size ders olsun ve hiç bir erkeğe güvenmeyin

Back
X