• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 şubatta ayrılacağım eşim benimle sevgili olmak istiyor çok mutluyum !!! :)

hayır canım öle deilmiş işte, ayrılmadan önceki gün akşam yemeği yiyelim geceyi beraber geçirelim sonra sen yoluna ben yoluma diyomuş pislik. hiç öle iyi niyetli görmedim ben bu isteği ayrılmadan önce son bi kez yemek yiyelim akşam ,son kez konuşalım falan deseydi anlardım ama bu öle bişi deil yani.

di mi niyeti iyi olan insan onu der geceyi beraber geçirelim dedi yaaa katil olacam bu pisliğin pis kanına elimi bulaştırmamak için zor tutuyorum kendimi

hayır canım öle deilmiş işte, ayrılmadan önceki gün akşam yemeği yiyelim geceyi beraber geçirelim sonra sen yoluna ben yoluma diyomuş pislik. hiç öle iyi niyetli görmedim ben bu isteği ayrılmadan önce son bi kez yemek yiyelim akşam ,son kez konuşalım falan deseydi anlardım ama bu öle bişi deil yani.

evet bencede ,onun istediği ayrılmadan son kez beraber olalımm galibaa...
ben öyle anladımm,,ne zannediyor kendini ya,gerçekten çok ş.........z mişşş
Allah bildiği gibi yapsın böyleleriniii

canım zaten bitmesinin de belli bi nedeni yok saçma sapan bi şeyler yaşandı ve bitti eski konularımda var bir daha açıp sinirlerimi daha zıplatmayım alakası yok söylediklerinle adamın öyle bi niyeti olsa niye boşanma davasında 3 gün önceyi seçsin pislik adam :47:
aaa 12 şubat tamam yaa bnde bu akşam görüşmek istyor sandım tmm cnm haklısın dawanda.. ne kadarewli kaldın bunla hep böylemiydibu

ayy pislik yaa ne yaparsam kar diyemi düşünüyo nedir. ne biçim düşünceleri var bu erkek milletinin yaa, bak canım bu ayrıldıktan sonrada gelirse kapına hiç şaşmam sevgili olalım beraber olalım falan fıstık diye.ben bu potansiyeli gördüm bunda

aaa 12 şubat tamam yaa bnde bu akşam görüşmek istyor sandım tmm cnm haklısın dawanda.. ne kadarewli kaldın bunla hep böylemiydibu

yok yaa o kadar kötü bi insan olduğunu hiiiç belli belli etmemişti birazcık anlasaydım yanıma hiç bir zaman yanaşamazdı adam sonradan kafayımı yedi hep böyle miydi ben de şaştım artık:52:

fazla film izlemiş galiba..
acaba son kez şansını deneyip hamile falan kalırsın da kendin dönmeyi istersin diye mi umut ediyor ki
:44:

ayy pislik yaa ne yaparsam kar diyemi düşünüyo nedir. ne biçim düşünceleri var bu erkek milletinin yaa, bak canım bu ayrıldıktan sonrada gelirse kapına hiç şaşmam sevgili olalım beraber olalım falan fıstık diye.ben bu potansiyeli gördüm bunda

kesinlikle haklısın o potansiyel var o ş...z de bekliyorum onu da bekliyorum karaktersiz zavallı yaratık :41:

fazla film izlemiş galiba..
acaba son kez şansını deneyip hamile falan kalırsın da kendin dönmeyi istersin diye mi umut ediyor ki
:44:

:)) hiç güleceğim yoktu canım öyle bi şey bekleyemez çünkü rahatsızlığım nedeniyle ilaç tedavisi gördüğümü ve hamile şu an için hamile kalamayacağımı biliyor...

yok artık! gerçekten o adamı nitelendirecek sıfat bile bulamıyorum.hiç sinirlerini bozma canım.acaba böyle bir şey yapıp sonra boşanma davasında daha 2 gün önce beraberdik falan mı demeye çalışıyor.nasıl bir adammış bu yaa...gerçekten ş.....zlikte son noktaya ulaşmış! :47:

yok artık! gerçekten o adamı nitelendirecek sıfat bile bulamıyorum.hiç sinirlerini bozma canım.acaba böyle bir şey yapıp sonra boşanma davasında daha 2 gün önce beraberdik falan mı demeye çalışıyor.nasıl bir adammış bu yaa...gerçekten ş.....zlikte son noktaya ulaşmış! :47:

sağol canım bende biraz sakinleşmeye çalışıyorum öyle bir insana üzülmek bile fazla

Yok artık daha nelerrr ya bide utanmadan geceyi birlikte geçirelim diyebilecek kadar da öküzmüş resmen kusura bakmayın ama.
Var bunun bir amacı ama ne olduğu belli değil kokusu çıkar nasılsa yakında ..

bi hesabı var, başka ihtiyaçlardan olsa bugün yarın falan derdi. 1 ay sonrasını hesap ettiğine göre, mahkemede haklı falan mı çıkmak istiyor acaba.

ama neden 1 ay sonra bana tek amacı o geceyi birlikte gecirmek gibi gelmedi acaba sizinle bosanmak istemiyorda sizi etkilemeye fln mı calısacak

Henüz boşanmamışsınız belki son demleridir..
Yani bi şekilde etkilemek istiyodur sizi yemek felan sonra yalvarmalar gelir neticede hala karı kocasınız..
Dank etmiştir her erkeğe kaybedince dank ettiği gibi eşinizede..
Kaybettiğini anlamıştır..

Son düzenleme:
valla ben olsam gecenin yemek kısmına giderdim, sonuçta sadece yemek, pahalı bişeyler sipariş verirdim:1: sırf amacı ne anlamak için, yoksa içimde kalır, derdi ne ki bunun

hiç şaşırmadım çünkü erkektir saçma herşeyi yapma potansiyelleri var :D

Back
X