Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık daha nelerrr ya bide utanmadan geceyi birlikte geçirelim diyebilecek kadar da öküzmüş resmen kusura bakmayın ama.
Var bunun bir amacı ama ne olduğu belli değil kokusu çıkar nasılsa yakında ..
bi hesabı var, başka ihtiyaçlardan olsa bugün yarın falan derdi. 1 ay sonrasını hesap ettiğine göre, mahkemede haklı falan mı çıkmak istiyor acaba.
ama neden 1 ay sonra bana tek amacı o geceyi birlikte gecirmek gibi gelmedi acaba sizinle bosanmak istemiyorda sizi etkilemeye fln mı calısacak
Henüz boşanmamışsınız belki son demleridir..
Yani bi şekilde etkilemek istiyodur sizi yemek felan sonra yalvarmalar gelir neticede hala karı kocasınız..
Dank etmiştir her erkeğe kaybedince dank ettiği gibi eşinizede..
Kaybettiğini anlamıştır..
valla ben olsam gecenin yemek kısmına giderdim, sonuçta sadece yemek, pahalı bişeyler sipariş verirdimsırf amacı ne anlamak için, yoksa içimde kalır, derdi ne ki bunun
iyi de sen ona ne dedin??
o sana boyle bir teklifle gelince
dalgami geciyor?
mahkemeye karsi kullan bu ahlaksiz teklifini
mesajla yazsin sana yada yazdir ne bilim
yaşlıda değilim ama şimdiii... vayyy bu zamane erkekleri diyeyim yaşlı teyzeler gibi.ama bu insan için bu laf devede kulak kalır...
en güzel şekilde siz tanımlamışınız zaten..
inanılır gibi değil...
bir erkek namusuna bu gözle bakar mı.....?
çok itici ve çok ayıp bi durum.
Allah ıslah etsin
artık hiç bir şeye şaşırmıyorum.sinirlenmekte çok çok haklısın ama kendini hiç kötü hissetme.bana da amacı boşanmadan önce şansını son kez denemek gibi geldi.ama söylediği son şey kafa karıştırıyo.geceyi beraber geçirmek....şaşırmış herhalde sakın gitme arkadaşım.yemeğe dahi gitme.sen kendinden emin olduktan kendini bildikten sonra ne yapmaya çalışsın gerisi hikaye.........
eyy gidi k ka
daha neler duyacagiz????
gercekten esinin yaptigi ayipbende basligi okuyunca
sevindim hatasini anladi barismak istyor diye dusundum
bosver mahkemede hepsini sun delillerin
tazminat da iste
akillanir belkim
"bana bu teklifi etmekle aklim basima geldi! senin soy isminin silinmesi icin sabirsizlaniyorum! erkek catmasi seni" deyin ona
tanimam etmem ama acaip kinlendim!