15 tatil için yardım

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
32 haftalık hamileyim. Eşimin ailesi 8 saat uzakta oturuyorlar. 75 yaşındalar. Normalde her 15 tatil gidip 1 hafta kalırız. Bu yıl hamilelik dolayısıyla kararsız kaldım. Cuma günü kontrolüm var, doktor ne der bilmiyorum ama. 32 haftalık yol mu,1 "hafta yalnız kalmak mı mantıklı?

O zaman siz de evde kafa dinleyin. Sevdiğiniz filmleri filan izleyin. Doğumdan sonra zaten yorulacaksınız 😊

Ben çok öyle yatıp, tv izleyip keyif yapan bir o değilim. Kendinden korkuyorum yalnız kalınca.

Psikolojik olarak kötü olacağınızı düşünüyorsanız gidin eşinizle doktor izin verirse.

Ben de 32 haftalık hamileyim, durumunuzu bilmiyorum ama 8 saatlik yolu çekebilirsiniz diye düşünüyorum.

Riskli durumlar hariç fizikî yorgunluk atlatılır, ruh durumunu korumak daha önemli.

Eşe gitme demek olmaz bu durumda.

32 haftalık hamileyim. Eşimin ailesi 8 saat uzakta oturuyorlar. 75 yaşındalar. Normalde her 15 tatil gidip 1 hafta kalırız. Bu yıl hamilelik dolayısıyla kararsız kaldım. Cuma günü kontrolüm var, doktor ne der bilmiyorum ama. 32 haftalık yol mu,1 "hafta yalnız kalmak mı mantıklı?
32 haftalik gebelik ile yolculuk yapilabilir sayet doktorunuzda bir sakınca gormezse birde kendi arabaniz ise cokda kolay ben kendi aracımızla 4 saatlik yolculuk yapmıştım 39.haftada

Eşiniz de kalmiyorsa, bir arkadaşınız falan yok mu, yanınızda olabilecek.
Kıyamadım size ya, aynı sehirde olsak yarenlik ederdim..
Bende hamileyim, dertlesirdik ☺☺

Psikolojik olarak kötü olacağınızı düşünüyorsanız gidin eşinizle doktor izin verirse.

Ben de 32 haftalık hamileyim, durumunuzu bilmiyorum ama 8 saatlik yolu çekebilirsiniz diye düşünüyorum.

Riskli durumlar hariç fizikî yorgunluk atlatılır, ruh durumunu korumak daha önemli.

Eşe gitme demek olmaz bu durumda.
Ben de öyle düşünüyorum, fiziksel olarak birşey im yok tabii doktor bilir. İki arada kaldım işte

Pek anlamam bu işlerden ama zorunlu olmadıkça karda kışta hamileyken yola çıkma fikri bana pek iyi bir fikir gibi gelmiyor.

Neden tek korkasınız ki eviniz güvenliyse kitleyin kapınızı açın güzel bir film, bir de kendinize kahve yapın.Oh mis gibi. Hem dinlenmiş de olursunuz.

Pek anlamam bu işlerden ama zorunlu olmadıkça karda kışta hamileyken yola çıkma fikri bana pek iyi bir fikir gibi gelmiyor.

Neden tek korkasınız ki eviniz güvenliyse kitleyin kapınızı açın güzel bir film, bir de kendinize kahve.Oh mis gibi. Hem dinlenmiş de olursunuz.
Yalnız kalmaktan korkmam, hamilelik dolayısıyla sıkıntıya girerim. Sanki bişey olacak da hastaneye tek gidip, doğuma kendim gireceğim gibi gelir. Kafanda bu düşünceyi kurar dururum

Eşiniz de kalmiyorsa, bir arkadaşınız falan yok mu, yanınızda olabilecek.
Kıyamadım size ya, aynı sehirde olsak yarenlik ederdim..
Bende hamileyim, dertlesirdik ☺☺
Kimse yok. Buralı değiliz. Öğretmenim. Herkesin kendi ailesi, çoluğu çocuğu var. Benim memleketim 14 saat uzakta

Daha var canim normal sartlar da tabi.Sanada degisiklik olur git yalniz da kalma ben 32.haftada dogurdum tabi ikiz diye

Back
X