15 tatil için yardım

ben olsam gitmezdim ya, 32 hafta ne bileyim.

risk olmasa bile cok yorulursunuz gibi geldi bana. sizin yerinizde olsam bebek dogsun oyle giderim bir sonraki tatilde.

Komşunuz falan da mı yok,bir şey olsa yardım isteyebileceğiniz ? Ne bileyim ben normal halimle bile gitmeye üşendim şimdi ,hamileliği düşünemiyorum :KK45:
Ben gitmezdim sanırım,yer içer evde yayilirdim.Bir hafta nedir ki zaten,hemen geçer.

Neticede 75 "yaşında bir insanın en fazla yaşayacağı süre sınırlı. 10 yıl daha yaşasalar, yılda 1 ay gitsek, toplam 300 gün daha görür. Bazı şeyler ne yazık ki ortada. Ben sizin gibi düşünemiyorum.
gidin o zaman niye konu açtınız gerçekten ben anlayamadım.bu sizin kararınız kim size karışabilir.yaşlılar diyorsunuz yalnız kalamam diyorsunuz gidin o zaman,doktorunuza sorun izin verirse gidin

Bence ne siz gidin ne eşiniz gitsin. Doğu Karadeniz diyorsunuz bir de köy, kar yağsa yolları kapatsa doğum başlarsa ne yapacaksınız. Yani eskiden insanlar evde doğuruyormuş ama ben cesaret edemem açıkcası normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum, kolay değil. Eşiniz de bu tatilde gitmeyiversin.

Ben son haftalarımda kaçtı hatırlamıyorum 3 saatlik yol gittim, çok rahatsız hissetmiştim. Yolda buzlanma olur, sis olur, ne bileyim ufak bir şey olsa normalde size zarar vermez ama bebeği etkileyebilir. Yani hiçbir şey de olmayabilir ama ben olsam riske atmazdım.

Ben 35 haftalık doğum yaptım. Doğurana kadar da çok aktiftim. Ama son zamanlarım olduğunu biliyordum artık çünkü kasılmalarım çoktu ve rahat oturamıyordum. O kadar yolu ben gidemezdim. Siz de az çok biliyorsunuzdur kendinizi ama bana 8 saat yol uzun geldi karnı burnunda bir gebe için. Dönene kadar 33 34 haftalık olacaksınız.

Eşiniz de bu defa gitmeyiversin bir zahmet bu halde nasıl bırakır sizi? Ya da anne babanız yakınsa orda kalın nolur olmaz son haftalara yaklaşmışsınız. Doğum bu ne zaman olacağı belli olmuyor.

Uzun yol . Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz yolda yapılabilecek bir anı fren bile sizi çok kötü etkileyebilir. Eşinize de çok şaşırdım gitmesin bir tatilde de ne olucak ki sanki yaşlı olabilirler evet ama Siz de onları kaderlerine terkedip tatile gitmiyorsunuz sonuç olarak haklı bir gerekceniz var .

Şimdi eski konulara baktım rahim ağzı kısalığı vs sıkıntılar olmuş

8 saat yol alışmadığınız bir ev vs sizi zorlayabilir

Eşiniz de gitmesin ama gidecekse de kalın evnizde arkadaşınıza vs telefon edersiniz acil durumda

Hiç kimse olmazsa okulda nöbetçi müdür yardımcısı olur

Sağlıkla kucağınıza alın
Rahim ağzı kısalığı yokmuş aslında. O zamanki konumda da yazmıştım. 4,36 cm normal değil mi diye.diğer kontrolde sıkıntı yok dedi

Normalde ben yolculuk çok severim. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. Evde kalmak işime gelmiyor hiç

Bence gidin.
Orali da degilmissiniz, yardim olacak kimse yok.
Allah korusun bi sIkinti olursa esiniz, ailesi yaninizda olur en azindan.
Yavas yavas gidersiniz nolcak

Ben o kadar acımasız olamam. Kimse beni gitmem için zorlamıyor ki. Ne olursa olsun anne baba özellikle eşimin anne ve babası gibiyse kesinlikle olumsuz düşünemem. Keşke elimden gelse de eşim şu dünyada onları daha fazla görse.
helal olsun diyorum size. Allah sizin karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın. ne karar verirsen ver allahın izniyle atlatırsın bu süreci hiç bişeycikler olmaz merak etme.

Bence gidin.
Orali da degilmissiniz, yardim olacak kimse yok.
Allah korusun bi sIkinti olursa esiniz, ailesi yaninizda olur en azindan.
Yavas yavas gidersiniz nolcak
Normalde zaten yavaş gideriz, sık dururuz.kesinlikle eşim olduğu için gitmek istiyorum. Yani sanki daha soğukkanlı davranır gibi geliyor

Onu eşim kabul etmedi. Cuma günü herhangi bir sıkıntı yok derse doktor ben giderim dedi.

32 haftadan sonra herhangi bir sıkıntı olmasa dahi bebek gelebilir, atıyorum siz evde başınız dönse düşebilirsiniz, ayağınız takılabilir vs. bunun riskini eşiniz sizi bırakıp giderek alabiliyorsa ben onun babalık ve kocalık sorumluluğundan şüphe ederim.
nazenin biri değilim, iş gereği 36 haftaya kadar tüm hamileliğimde otobüs yolculuğu yaptım ama mümkün mertebe çevremdekiler beni yalnız bırakmamaya çalıştı çünkü insanın başına ne geleceği belirsiz.. bebek doğsun birlikte gidersiniz kısmı bence daha mantıklı.

Normalde zaten yavaş gideriz, sık dururuz.kesinlikle eşim olduğu için gitmek istiyorum. Yani sanki daha soğukkanlı davranır gibi geliyor

Tamam da hadi orda doğum başladı, ilçedeki tanımadığınız bir doktor doğurtacak. Oradaki hastanede mesela yenidoğan yoğun bakım var mı? Yoksa en yakın ile sevk edilecek, minicik bebek bekler mi?
Benim doktorum bana 32den sonra seyehat yasağı koydu her şey normal olduğu halde. Doğumdan sonra yaz tatilinde gidebilirsiniz sonuçta.

Back
X