15 yaş büyük biriyle evlilik mümkün olabilir mi

Bence çok.. bide neden evlenmemiş bu yaşa kadar? Ama öncesinde bir görüşün direkte yok demek haksızlık..

Bence yas farki fazla. Diger arkadaslarin dedigi gibi dunya gorusunuz uyuşsa da ciddi bir kuşak farki var arada. 30_35 yasindayim deseniz deneyin sansinizi derim ama 25siniz daha hayatinizda yasayacaginiz cok guzel seyler var. Tadinj cikarmak varken kusak farkliligi yasayacaginiz ve belki de hem ozel hem gunluk hayatinizda orta yolu bulmakta zorlanacaginiz bir ilişkiye kendinizi mecbur etmeyin.

Yaşın 30+ olsaydı sorun değildi.Ama 25 yaş için sorun.Şu ben yaşımdan olgunum söylemlerini bir kenara bırakın.Olgunluk ağır olmak,oturaklı olmak değildir.Hayat tecrübesi gerektirir olgunluk.Yüzyüze görüşmeden ciddi bakmamalısın.

siz 40 oldugunuzda o 55 olacak
olmaz bence

Evet yaş farkı biraz fazla ama çabuk karar verme önce biraz görüş hayata bakış açısı nasıl anlaşabilecek misin iyice anlamaya çalış zaten ikinci evliliğin olacakmış tekrar üzülme. Kesinlikle acele karar verme aşk herşeyi çözmüyor.

Eşimle aramızda yaklaşık 15 yaş var. İkimizde hiç evlenmemiştik. Ben 22 yaşındayken tanıştık, beş sene sevgili olarak takıldık sonra pat diye evlendik. Ben mutluyum, başka bir adamla mümkün değil bu kadar keyifli bir evliliğim olamazdı diyorum. Ama her adam bir değil. Tanıyıp görüp kendiniz karar vermelisiniz yapıp yapamayacağınıza.

Kuşak farkı falan da hikaye. Biz dalga geçiyoruz çoğu zaman kendimizle. Sen doğduğun sene ben liseye başladım, ben ilkokula başladığımda sen üniversiteliymişsin falan diye gülüyoruz. Hayat enerjilerimiz bir, sevdiğimiz şeyler, kafa yapılarımız aynı. 9 senelik birliktelikte hiç sorun yaşamadık diyebilirim.

senin yaşında biraz büyük olsa da 15 yaş olsa neyse de sen daha 25 yaşındasın zaten 15 bence de çok :/

Benim eşimle Aramda 15 yaş var ben 21 eşim 36 yaşında. Yaşla alakalı bir sıkıntımız olmadı. O benden daha hareketli gezmeyi daha çok sever. Paylaşımlarımız da iyi. Başka bir sıkıntı yoksa neden olmasın ?

18 olsaniz uçurumda 25 40 olabilir bence.

Bir bak bence tanış görüş konuş zarar gelmez
yanında arkadaşların da olsun yan masada mesela bir cafede konuşun bir iki saat çay için.

Yaş farkı çok evet tabiki ama sen evlenmişsin çocuğun var olgun bir bayansın artık bence 35 sayılabilirsin, bu durumda fark azaldı bak.. Bence konuş görüş tanış

Bizde de arada 12 yaş var konu ilgimi çekti
Bi önceki evliliğimde edindiğim tecrübeler ve sonrası bu adamla evlenilir diyor. Tek dert 12 rakamı bizde onun dışında anlayışı, merhameti, sevgisi, tutkusu her şeyiyle tam olarak istediğim adam aslında...

artılarını eksilerini göz önünde bulundurup nasıl bir insan istediğinizi Sorun kendinize, cevap kafanızda belirecektir zaten... Hepimiz için hayırlısı olsun

bence yaşından çok, ruh yaşı daha önemli. ne gençler var, dışı 25 yaşında ama içi 70 lik dede..
Burada önemli olan anlaşabilmek. Onun yanında kendini iyi hissetmek, anlaşabilmek.. Ne kadar ortak nokta, o kadar çok uzlaşı.. Ee tabi karakteri de çok önemli.. Bence yaşa takılma..

15 yas buyuk biri ile ciddi kusak farkı var.sındi farketmiyosundr ama 15 yas buyuk bir kafınla bile cok samimi dost kafa dengi bulman zor oluyor. bundan 10 yıl sonra adam 50 olacak sen 35 kıpır kıpr olacaksın hala .

sevgili arkadaşım; benim eşim benden 15 yaş büyük.. ve 6 yıldır evliyiz..ileride nasıl bir sorun yaşarız bilmiyorum ama şu ana kadar geçirdiğimiz zamandan çok memnunum gerek kendisi gerek ailesi bakımından hiç bir dorun yaşamadım...
Bu sorunun cevabını burada değil kendinde arayacaksın !!! olur diyen de çıkar olmaz diyende ...durumu hisleri duruşları davranışları onu ve kendini bilen sensin, dolayısıyla da kararı sen vereceksin, bizler değil.. zaten sende bizlerin cevaplarına göre değil kendine göre hareket edeceksin ki doğrusu da bu...
ben evlenirken kimseden fikir almadım tamamen kendi bildiğim yolda ilerledim, hata da olsa sonuçta kendi kararım olduğundan kafam rahat olacaktı... düşüncem şuydu, açıkçası sevgisiz kalacağıma onlan bunlan arkadaşlık edeceğime sevdiğim ve beni seven biriyle gidebildiği kadar mutlu olmaktı, belki yarınımız olmayacak, belki onun yaşı genç olmasına karşı hastalanacak veya Allah göstermesin vefat edecek... onun için oturup yarınımızın ne olacağını bilmeden fikir yürütüp bu günümüzü heba edeceğimize yaşamak daha mantıklı geldi bana.... çok ta memnunum şu anki halimizden..
sana da kararında ve geleceğinde başarılar dilerim...mutluluklar

ben tercih etmezdim ama çevremde evlenipmutlu olanlar var,40 ile 25 rasında dağlar kdar fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…