15 yaş büyük biriyle evlilik mümkün olabilir mi

Babam annemden 17 yaş büyük ama babam annemi hiiiiic kiskanmaz ama çekici olan annem ve genç ama annem çılgınlar gibi kıskanır babami çoook sever neden olmasinki yani gömme gibi yaşlı değilse gencse hoş olur olgun:)
 
Mümkün..
Ama senin yoğurdu üfleyerek Yemen lazım seçimini iyi yap..
Olgunsun diye illa büyük biri ile evlenmene gerek yok..
Yeni boşanmışsın acele karar verme arkadaşının seni etkilemesine izin verme..
Hakkı'nda hayırlısı olsun..
Senin yerinde olsam biraz bekler yaşıma uygun olgun olan insanlarla yoluma devam ederdim..
Şayet sen 35 yaşına geldiğinde 50 yaşında kocan olacak bu durumda sıkıntı yaşayabilirsin..
 
Sinem kobal ve kenan abimiz arasında 13, tarkanla evlendiği hatun arasında 14 yaş varmış. Hiç yakışmamışlar yav, hayat enerjileri de tutmuyor. Hatta babaları yaşında adamlarla evlenmişler, uyumsuzluk var, kuşak farkı var dimi?
 
olur ama yapma
annemle babam 17 yaş farkına sahip
hiç iyi bir evlilik değildi
 

bence onlar da olmadı hiç


çocuk sahibi olunmayacaksa yine kendilerini idare ederler de
çocuk düşünülüyorsa kuşak çatışması had safhada oluyor.
babam ben doğduğumda 48, kardeşimde 53 yaşındaydı

bi de babam annemi iş çıkışı almaya gittiğinde
anneme hep x hanım babanız geldi derlerdi (annem buna üzülüyodu)
aynı şekilde babam okula geldiğinde zeytin'in dedesi gelmiş diyorlardı
 
sen 30 felan olsan tamam da sen daha çok gençsin ,görüp aşık oldum desen yine tamam ama aşık felanda değilsin ozaman ne gerek var,kendi yaşına yakın birini bulmak bana mantıklı gelen
 

Tatlımcim benim annemle babamın arasında üç yaş var. Babam 36 yaşındaymış ben doğduğunda. Gayet normal dimi. Ama hep dedem sandılar. Annemi ya babamın kızı ya ikinci esi sandılar. Ben bildim bileli de hep didistiler, süper mutlu bir evlilikleri olmadı. Yani bunun yaşla alakası yok çok fazla.
 

Olmaz, bir sure sonra ayak uyduramaz. O tonton bir dede adayi oldugunda sen hayatinin baharinda olacaksin
 
Kimyanız tutuyorsa, biraraya geldiğinizde sohbet edebiliyorsanız yaştan dolayı reddetme tabiiki
Önemli olan adamın içsel dinamiz mi nasıl, ruhu genç mi bunlara bak. Zaten pat diye evlenmeyeceksiniz bu arada ölçersin zaten
 
olabilir karşındaki insana bağlı bişey bu aslında. 40 yaş vardır saç sakal birbirine karışmış bi kaç sene sonra dede rolüne bürünecek insandır. 40 yaş vardır, gerek cinsellik gerek bakım, gerek hayat enerjisi olarak senden iyidir.
bu tamamen karşındaki insana bağlı bişey, yaşına değil. aamir khan da 51 yaşında ama karısı kendisinden genç, hem de adamın bi kaç sene önce bebeği bile oldu :)
 
bu arada yaş-cinselseks bağlantısı olarak
sevdiğim bir hocam 59 yaşında eşi 34, 3 yaşında da kızları var, yaş bitmeyince bitmiyor
 

ay ne biliyim belki de öyledir
ben hep yaşa bağladım bizimkilerin iyi bi çift olamamasını

mesela annem efes e mi gitmek istedi
babam derdi ben gittim orda bişey yok
istanbula mı gidelim dedi mesela
hıı gördüm ben orayı şurası şöyle burası böyle derdi anlatırdı o kadar :)
bi de anneme hep ben senin şimdi yaşadıklarını çok önce yaşadım vs derdi
 

Bizimkiler de tam tersi. Babam gezsin görsün keyif yapsın isterdi, annem bana dokunma ne halt edersen et derdi. Yaşla çok alakalı değil. Frekans meselesi bence.

Benim eşim aşırı hareketli bir adamdır mesela, evde bile yerinde oturamaz. Evden yemek yemeye diye çıkıp kendimizi fethiyede, dalyanda, bodrumda bulabiliyouz. Çoğu zaman ben ayak uyduramıyorum ona. Ağzımdan şurda şöyle bir yer varmış diye bir cümle çıkması kendimizi orda bulmamıza yeter mesela. Her şeyi göreyim bileyim ister. Ben gördüm demez, ben biliyorum demez, hatta en nefret ettiği söz öbeği "ben demiştim"dir, asla kullanmaz kullanana çok kızar. Ama diyorum ya her insan farklı, benim mutlu olmam genelleme yapmamıza imkan vermez.
 
25 cok genc bi yas.. Sirf bosandin diye, artik secenegim kalmadi kaygisiyla(boyle bi dusunce empoze edilir ya bizim toplumda)goruseceksen gorusme.. Ama adam hos biriyse, sartlar uyusursa neden olmasin..
 

hep böyle kalınnnn :)
dünyada böyle insanların artmasına ihtiyacımız var
 
olası riskler bunlar .tabiki aynı yastaki biriylede bunlar yasanabilir ancak benim kastım orada sadece cinsellik degil . 35 yasındaki biri ile 50 yasındaki biri arasında fark olmaması istisnadır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…