- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
ben 40 yasındakı bı adamın 25 yasındakı kızla olmak ıstemesınden art nıyet arardım
ne bılım yakısı kalmıyor sankı...
hanı sen 40 olsan adam 55 olsa bıle fazla bence bı farkı yok
kadın erkek farkı yok benım dusuncem dePeki 25 yaşındaki kadının 40 yaşındaki adamla olmak istemesinde art niyet arar mısınız? Ya da 25 yaşında bir adamın 40 yaşında bir kadınla olmak istemesinde art niyet var mıdır? Bir de nasıl bir art niyettir bu, niyeti ne olabilir?
Tam şimdi ben yazacaktım. Boşandı diye kendini 40 yaşında ki adama adayıp, yanında her konuda sönük kalmak neden. Adam da buldu çıtır ohhh..Boşandın diye 40 yaşında biriyle evlenmek zorunda değilsin . Gençsin kendin gibi genç insanlarla takılmalısın.
Adam 40ina gelmiş ,hala gözü çıtırlarda.
ben kendimde bile 2yas buyuk insanlar ile 6 7 yas buyuk kafın yada erkek ler arasında kusak farkını görüyorum evlilik hafi deneyelim görelim olayı degil bunlarıda düsünmek lazım. tabiki istisna var ama istisna var diye tamamen göz kapatmak mantıksızBen de sadece cimsellikten bahsetmedim ki zaten. Bir sürü konudan bahsettim. Çok mu mutlu aralarında yaş farkı olmayan çiftler sizce? Mutluluğun tek şartı bu mudur? Diğer türlüsü istisna mıdır?
30 yaş mı gerçekten de ? yaşlar kaç acaba merak ettim cidden..:)Hayat senin secim senin insanlarin ne dediginin neyi yakistirdiginin yada kaliplastirmaya calismalarinin hic bir anlami,önemi yok.
Biz 5. Yilimizi dolduracagiz neredeyse ve 30 yas var aramizda
adamın konu sahibini çok beğendiği hemen evlenmek istediği fikrine nasıl kapıldınız anlamadım ki..Tam şimdi ben yazacaktım. Boşandı diye kendini 40 yaşında ki adama adayıp, yanında her konuda sönük kalmak neden. Adam da buldu çıtır ohhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?