Büyük konuşmamak gerek gerçekten kınadığımız şey bizimde başımıza gelebilir.
Anladığım kadarı ile sevgili değilsiniz etkilendim demişsin e daha şimdiden neden hemen evlilliği kafaya taktın :26:
Belkide sadece gelip geçici bi etkilenmedir.Senden çok büyük değilim ama bu yaşlarda kendinden büyük kişilerden etkilenmek yada hayranlık duymak gayet normal.
Canım okul bitmeden ailenden habersiz mi evleneceksin ? bence yapma çok pişman olursun evliliğini gizleyeceğine o kadar endişe ediyorsan yaşını gizleyin derim.. ayrıca o senden olgun sonuçta bence okulunun bitmesini bekleyebilirsiniz birbirinize değer veriyorsanız 15 yaş çokta değil bence anlaşabildikten sonra
Oda etkilendi ama şuan bu işin yürüyüp yürümeyeceğini tartışıyoruz
yaşı büyük zaten evlilik daha ne kadar uzayabilir ki .
Hmm anladım ben tek taraflı zannetmiştim ama sizin ki çift taraflı etkileşimmiş
Benim nacizane tavsiyem eğer okul bitmeden evlenmeyi düşünüyorsan yapma derim.
Yaş konusu ise benim için hiç önemli değildir.Çünkü etrafımda bakıyorum 30 yaşında ergenlikten çıkmayı becerememişi de var daha 22 yaşında olup olgun sorumluluk sahibi de var.
öylemi dersin canım ? ya baya genç gösteriyor aslında gizlense gizleenebilir yaşı .
Olgun aslında ailemin karşı çıkacağını söyleyince aileni karşına alma diyip biraz mesafeli konuşmaya başladı
yani evliliği gizlemekten ziyade kaçmak diyelim ..
bütün gün annemin yüzüne baktım sarıldım öptüm bilmiyorumki bunu onlara nasıl yaaşatırım.
birde efsanemi gerçek mi bilmiyorum ama geenelde anne bbaba rızasını almadan evlenenler mutsuz oluyor diyorlar hiç istisnasıylada karşılaşmadım ...
birde bunun 30 sene sonrası var.
İyi düşün.
bence öyle kaçmak gibi birşey yaparsan çok pişman olursun.. ailen seni o evden beyazlar içinde uğurlamak ister bence. hem daha hiç konuyu açmamış fikirlerini almamışsın bile nasıl bu kadar emin olabiliyosun tepkilerinden ? eminim sen mutlu olacaksan bu konuda ısrarcıysan senin kaçmana göz yummak yerine kabul ederler bunu
yaştan başka bir sorun yok değil mi ?
birde sadce etkilenerek evlenilirmi daha evlenecek kadar tanıyor musun onu ?
bende tabiki o şekilde çıkmak isterim evden tepkilerini biliyorum çünkü ablamada müsade etmemişlerdi üstelik onunki 10 yaştı
bu ne çok yaşlı sana denk değil gibi şeyler söylemişti 2 sene geçti evlenemediler ayrıldılar . gerçi şimdi ablam iyiki olmamış diyor oda ayrı mesele ...
Birde o evlenip boşanmış çocuğu yok ama bunuda sorun ederler .
Biraz daha tanımak istiyorum ama bu yaş koca bir engel sanki ....
canım bence senin tedirginliğin evlenip boşanmış olması gibi geldi bana.. bence şuan yolun başındayken bu işi imkansız görüyosan ayrıl. aileni karşına falan alma daha yeni tanıdığın sdece hoşlandığın biri için aileni üzüp aranı bozmaya hiç değmez
canım bencede yası cok fazla sana göre.. bide cocuk yok evlenıp bosandı demıssın pekı kac yıl evlı kalmıs ve neden cocuk yok? bı problem olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?