öylemi dersin canım ? ya baya genç gösteriyor aslında gizlense gizleenebilir yaşı .
Olgun aslında ailemin karşı çıkacağını söyleyince aileni karşına alma diyip biraz mesafeli konuşmaya başladı
yani evliliği gizlemekten ziyade kaçmak diyelim ..
bütün gün annemin yüzüne baktım sarıldım öptüm bilmiyorumki bunu onlara nasıl yaaşatırım.
birde efsanemi gerçek mi bilmiyorum ama geenelde anne bbaba rızasını almadan evlenenler mutsuz oluyor diyorlar hiç istisnasıylada karşılaşmadım ...
30 sene sonrası daha normal geliyor gözüme nedense
50 -65
öylemi dersin canım ? ya baya genç gösteriyor aslında gizlense gizleenebilir yaşı .
Olgun aslında ailemin karşı çıkacağını söyleyince aileni karşına alma diyip biraz mesafeli konuşmaya başladı :(
yani evliliği gizlemekten ziyade kaçmak diyelim ..
bütün gün annemin yüzüne baktım sarıldım öptüm bilmiyorumki bunu onlara nasıl yaaşatırım.
birde efsanemi gerçek mi bilmiyorum ama geenelde anne bbaba rızasını almadan evlenenler mutsuz oluyor diyorlar hiç istisnasıylada karşılaşmadım ...
densız... nıye suratına kapatıyo telefonu... bak sımdıden trıp atıyo sana.... bu arada karısı nıye aldatmıs bu da cok önemlı... burda buyuk bı soru işaretı var bence ılk olarak bunu cözmelısın güzelım:26::26:
ailemin tepkisini fikirlerini biliyorum bu konuda ..
Ailenize daha sormadan, anlatmadan, olmaz cevabı almadan kaçma planları yapmak ne kadar doğru?
Belki onaylamasalar bile sırf siz istiyorsunuz diye evlenmenize izin verecekler.
Sakın okuluda bırakıp sadece hoşlandığın birisi için ailenede arkanı dönüp kaçma.
Bu arada bana göre 15 yaşta çok fazla.
yok karar vermedim henüz zaten olmayacak yüzde doksan ..Sen kaçmayı bile düşündüğüne göre zaten kararını vermişsin
Şimd biri çıkıp 20 yaşında bi kızla 35 yaşında adamın düşünceleri çok farklıdır evlilikte yaşları yakınlar bile sorun yaşarken sizin daha büyük sorunlar yaşamanız kaçınılmaz dese ne olacak ki ?
Çok sevindim mutlu olmana canım :) sen neden kaçtın peki ailenle aran düzeldimi sonra ?ben aiemin rızası olmadan kaçarak evlendim ama Allaha şükür çok mutluyum ve ailem eşimi çok seviyor.demekki ben istisnayım :) kaçmanı tavsiye etmiyorum onları ikna edebilirsin bence.bir de okulunu bitir lütfen işin mesleğin olsun.bütün kötü durumları göz önünde bulundurarak elin ekmek tutan biri olmalısın.
Anlamıyorumki benim için değmez felan diyor .Mesajı vermiş sana aileni karşına alma demiş,bu ne demektir seninle evlenmeyeceğim demektir..
Kaçmak gibi bir düşğncen varsa kafanda at bunu,hayatının hatasını yaparsın hemde senden 15 yaş büyük birisi için..
canim 15 cok fazla bazi arkadaslarda deyil demis benim bi tanidigim
Var aralarinda 25 yas farki vardi sonlari ayrilik oldu. Ben en fazla 5 yas
Diyorum . Iyi dusun ailene soyleme bos yere daha yasin kucuk okulunu
Bitir belki hevestir gecer pisman olursun sonra .
Yaşı daha uygun olsa tamam deriz ama bu kadar yaş farkı oldumu ciddi sorunlar çıkarır hayatında..
Sna bir büyüğün olarak nacizane tavsiyem şudur ki,bu insanı hayaıtndançıkar okulunu bitir işini bul çalış ayakalrın yere sağlam bassın hayatına yeni bir yön ver bundan sonra..
arkadaşta kalınmaz artık zaten ...
teşekkür ederim ..
sağol canım ..Kesinlikle arkadaş olarak bile kalma hayataından,aklından beynnden vede kalbinden çıkar bir an önce olurmu düşğnme bile bu kişiyi artık..Üzülen sen olursun yoksa ..
hayır çocuk yokKadın ve erkek arasındaki yaş farkı 10 yaşa göre normaldir bana göre ama 15 yaş cidden çok ha arasında yaş farkı olup evlenipte mutlu olanlarda var yok degil mesela çevremde kadın adamdan tam 12-13 yaş büyük ve çok mutlular,ama senin için evlilik çok erken daha 20 yaşındasın henüz,karşındaki kişi evlenmiş boşanmış peki çocugu var mı bu kişinin sonradan ortaya çocuk falan çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?