• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaş farkı lütfen akıl verin

E canim sen karar vermissin bide yetmemis ablan annen yaştaki insanlari terslemişsin... yani suan ergensin hala farkinda misin ? Karsinda ki adam pedofili ve senin bu fevri ergenliginden faydalanmak istiyor bunu lütfen bi gör. Kör ve aptal değilim demissin ya o kullanildim diyenlerin hic biri kör ve aptal degillerdi ama oldular hersey insanlar için.
Ben terslemiyorum. Yazmak için yazanlara soylemem gerekeni söylüyorum . Tepkilere bi bakar mısınız ?? Ben sadece fikir danistim . Azarlamak hatlerini aşmaları oluyor . Yazmak var yazmak var . Lütfen anlayın yani

Eşim benden 13yaş büyük.Ama ben evlendiğimde 25yaşındaydım.Eşim hep söyler,evlenmeden 10sene önce,seni tanısaydım,gelip arasaydım,sapık diye polise verirlerdi.Güzel kardeşim,çok küçüksün,senin daha böyle şeyler hakkında hiç düşünmemen lazım,sen derslerini çalış,gelecekte çook güzel insanlar çıkacak karşına.Allah yolunu açık etsin...

Bu konu yorum yazmalık bir konu değil polise falan haber vermelik bir konu. Ortada bir suç var resmen derhal ilgililer müdahale etmeli.
Anlamamkta neden direniyorsunuz ???
Onun benle bir ilgisi yok belki de ! Benim hoşuma giden biri ve ben sordum . Okey misiniz ? Ya lütfen saçmalamaya devam edeceksiniz yazmayın!!!!

Bu konu yorum yazmalık bir konu değil polise falan haber vermelik bir konu. Ortada bir suç var resmen derhal ilgililer müdahale etmeli.
Onun benle bir ilgisi yok belki de ! Benim hoşuma giden biri ve ben sordum . Okey misiniz ? Ya lütfen saçmalamaya devam edeceksiniz yazmayın!!!!

Siz yazmayin esas burasi kadinlar kulubu ergenler kulubu degil
15 yasindasiniz resit degilsiniz kanunen cocuksunuz daha
Ne demek 29 yasinda biriyle iliski yasamak ?
Ben bu sitenin admini olsam sizi bulur ailenize durumu bildirirdim

Bakın hala ilişki diyorsunuz yaaaa. İlişki yok ! Ben gördüm evet beğendim olabilir mi acaba çok mu büyük diye düşünürken konu açıp size sormak istedim . Ama pişmanım . Herkes istediği yere çekti olayi

Olabiliri düşündürdükten sonra yanaşmış demek oluyor illa fiziksel olması gerekmiyor yani..
Tanıdık mı, internetten mi buldu, yanlış numaradan mı onu merak ettim??
Hayır bir yerde gördüm . Beğendim . Adını soy adını da bu şekilde duydum öğrendim . Sosyal medyadan da buldum . Bu kadar

Olgunluğu çocuk yaşta evlilik planı yapmak sanırsınız... her şeyi bilirsiniz, çok olgunsunuzdur, 15 yaşında her şeyi görmüş geçirmiş, artık insan sarrafı olmuşsunuzdur. Çünkü ergen olmak bunu gerektirir.
Tipik 15 yaş bu, olgunluk falan değil. Olgunluğu bir yana bırak, kendi yaşıtların arasında bile uçarı, kullanılmaya, hayatını mahvetmeye, kandırılmaya açık, çok tehlikeli kesimdensin. Üstünden göz ayırmaya gelmeyen çocuklardan. Allah ailene sabır versin, işleri var seninle belli ki.

15 yasında daha çok küçüksün bu yaslarda böyle tiplerden hoşlanman normal evlilik için zaten daha önünde çok uzun zaman var o Yüzden soruya cevap vermeyeceğim sadece böyle şeyleri çok Düşünme Yetişkin biri olunca düşünürsün

Olgunluğu çocuk yaşta evlilik planı yapmak sanırsınız... her şeyi bilirsiniz, çok olgunsunuzdur, 15 yaşında her şeyi görmüş geçirmiş, artık insan sarrafı olmuşsunuzdur. Çünkü ergen olmak bunu gerektirir.
Tipik 15 yaş bu, olgunluk falan değil. Olgunluğu bir yana bırak, kendi yaşıtların arasında bile uçarı, kullanılmaya, hayatını mahvetmeye, kandırılmaya açık, çok tehlikeli kesimdensin. Üstünden göz ayırmaya gelmeyen çocuklardan. Allah ailene sabır versin, işleri var seninle belli ki.
Hepimiz ayrı şeylerden bahsediyoruz neyse ben bişey demiyorum artık !siz anlamak istediğiniz gibi anlayıp saçmalamaya devam edebilirsiniz

Öncelikle 15 ve 29 arasındaki farkı doğru hesaplayacak kadar matematik ogrenmeni tavsiye ederim. Dört işlem yeterli.
Şu an dünyanın en güzel duygularını yaşıyor gibi hissedebilirsin ama bu duyguların verdiği heyecanla yanlış şeyler yapmaman için bunca insan yorum yazıyor.

aranizda bisey yoksa neden boyle birsey soruyin ?
gorucu falan mi geldi
boyle biseyi dusunme bile cok zitlasirsiniz kavga edersiniz
Görücü falan yok !!! Ben bir yerde bu yaşta birini gördüm . Ve hoşuma gitti . Yaş farkı çok mu diye konu açtım . Olaylar olaylar . Guluyorum yani artık yazılanlara :D

Back
X