- Emoji Skoru
- 12.322
- Puanlar
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coin oynamış 2.000.000 yakın batırmış.Aynı havalimanında çalışırken nası iflas ettinizkeşke işinizi bırakmasaydınız yeni bir iş bulmadan yada boşanma süreci bitmeden
Değersiz hissettiren biriyle yaşamak zor olmalı o yüzden sorumluluk falan düşünmeyin yani evde yardımcı olsa ne anlamı olacakki . çocuklarına da iyi bi baba olamamış zaten
İşte insan yıllarına uzuluyor el birliğiyle yaptık ama is bana kaldıAman ne üzülüyon eşin bencilmiş. Sanki melek de bana. Onun gibi 100000 erkek var sokakta. Bencil duyarsız.
Biten bitti zaten eğer ki beni böyle inandirmasalardi suan 36 yasinda olmazdımDışarda herkesinki aynı derken? Kim aynı. Seni kim inandırdı bu yalana? Her eş bencil değil. Çok iyi erkek dolu etraf. Hepsi aynı diyenler sen boşanma diye YALAN söylüyor.
Hosbuldum umarım kolay atlatırım küçük çocuk için zor oluyorHoşgeldin öncelikle
Ara ara bakıyordum sana merak da ediyordum doğrusu
Bazen bitmesi gereken şeyler vardır hiç kendini üzme ama yaşanmışlık onca sene insanın içini acıtıyor hakkında hayırlısı olsun inşallahzaten karşındaki sorumsuz biriymiş o konuda kendini asla suçlu hissetme daha genceciksin yolun başındasın çabucak toparlarsın inşallah
Hersey gönlünce olsun![]()
geçecek tabi ki deNerden başlayacağım bilmiyorum uzun zamandir girmiyordum. Son zamanlar problemlerimiz asiri artmıştı. Kucuk kizim 5 büyüğüm 14 yasinda.. sorumluluklar arttikca evlilik cekilmedi. Ev, cocuk, evlilik derken cok ugrastim bitsin diye cok ta istedim. 21 yasin da evlendim 22 yasimda Anne oldum. O benim cocuklugumdu. Ama bu kez olmadi kurtaramadik. Birbirimize cok zarar verdik..
küçük kizim beni secti.
Buyugum babasini. O hep babaciydi. Ayni şehirde yasiyoruz. Ayni havalimanindayidk Ben biraktim boşanma karari alinca.
Sirf anlasmali boşansın diye telefonumu bile almadan ciktim evden aileme geldim..
Aslinda annemin söylediği soz cok oturdu icime. ( ne olursa olsun sen esini seviyordun) ozledim mi seviyor muydum bilmiuorum 3 gun olcak evden ayrilali..
Cok fedakarlik yaptim kendimce ama esimin surekli yetersiz hissettirmesi ve eleştirisi asiri yordu. Artik sesine tahammul edemiyordum. Iflas da ettik felan derken. Toparlanmadi.
Çocuğun yaninda kavgalar sus dedigim halde iletisimsizlik. Ne anne baba olabildik ne es ne arkadaş.....gececek demi....
Ooo adam hem sorumsuz hem kumarbaz. Annene söyle saçma sapan konuşup aklını karistirmasin sen eşini seviyordun da bilmem ne diye. Anne bu iş bitti o adamın da adını anmiyorsun çocukların rizkini yedi bu herif bana da kötü davranıyor bitti bu kadar diyeceksin. Kimseyi konusturma. Ben kararımı verdim bu konuda konuşmak istemiyorum de sorana.Coin oynamış 2.000.000 yakın batırmış.
İşte insan yıllarına uzuluyor el birliğiyle yaptık ama is bana kaldı
Biten bitti zaten eğer ki beni böyle inandirmasalardi suan 36 yasinda olmazdım
Allah’ın izniyle atlatırsın inşallah küçüğüde alışır zor bir süreç ama ilerde eminim iyi ki diyeceksin sırtındaki yükünün hafifleyince daha çok rahatlayacaksın sadece biraz sabır etmen gerekiyor senin için dua edeceğimHosbuldum umarım kolay atlatırım küçük çocuk için zor oluyor![]()
Hakkında hayırlısı oldun Muhittin. Eşin emniyet mensubuydu sanki. Keşke yeni iş bulmadan işinden ayrılmasaydın. Hiçbirşey yapamazdı sana . Henüz gençsin. Bundan sonraki hayatın mutluluklarla dolsun hepHosbuldum umarım kolay atlatırım küçük çocuk için zor oluyor![]()
15 yıl sonra aile evi pek mantıklı gelmedi bana.Boşanıp çocuğumdan ayrılmaktansa o sorumlulukları alır,çocuğumla yaşarım.Aile evinde de yükünüz az olmayacak bence.Ergenliğe giren bir çocuğumu asla bırakmazdım.Nerden başlayacağım bilmiyorum uzun zamandir girmiyordum. Son zamanlar problemlerimiz asiri artmıştı. Kucuk kizim 5 büyüğüm 14 yasinda.. sorumluluklar arttikca evlilik cekilmedi. Ev, cocuk, evlilik derken cok ugrastim bitsin diye cok ta istedim. 21 yasin da evlendim 22 yasimda Anne oldum. O benim cocuklugumdu. Ama bu kez olmadi kurtaramadik. Birbirimize cok zarar verdik..
küçük kizim beni secti.
Buyugum babasini. O hep babaciydi. Ayni şehirde yasiyoruz. Ayni havalimanindayidk Ben biraktim boşanma karari alinca.
Sirf anlasmali boşansın diye telefonumu bile almadan ciktim evden aileme geldim..
Aslinda annemin söylediği soz cok oturdu icime. ( ne olursa olsun sen esini seviyordun) ozledim mi seviyor muydum bilmiuorum 3 gun olcak evden ayrilali..
Cok fedakarlik yaptim kendimce ama esimin surekli yetersiz hissettirmesi ve eleştirisi asiri yordu. Artik sesine tahammul edemiyordum. Iflas da ettik felan derken. Toparlanmadi.
Çocuğun yaninda kavgalar sus dedigim halde iletisimsizlik. Ne anne baba olabildik ne es ne arkadaş.....gececek demi....
Aslında bir çoğu kafasında bitireli çok oluyor da hizmet ve düzen tatlı geliyor, bekliyor ki sen bırak git. Bitirmenin bile sorumluluğunu üstlerinden böyle atıyolar. Sağda solda o yıktı her şeyi diye kim ağlayacak? Onu bırakır mı hiç sana? Keşke sen de bi şeyini bırakmasaydın, her şeyi anlarım da telefonu ne demeye bırakıyon?Sorumluluğu alan hep bendim . Tek başıma hem baba hem anne oldum senelerce. En son yaşadığım olayı anlatayım : sabah çocuğumu okula bıraktım, ordan hastaneye geçtim .Ultrasonum vardi , 2 saat bekledim sorun vardı eve gittim .12.45de evdeydim. kadın bana dedi 1.30 da burda ol diğer çocukta okuldan 1 de geliyor . Princ çorbası yapıp geri hastaneye geçtim. Babası neredeydi içeride uyuyor..... Eve geldim ultrason sonucun ne oldu soran yok...
Nerden başlayacağım bilmiyorum uzun zamandir girmiyordum. Son zamanlar problemlerimiz asiri artmıştı. Kucuk kizim 5 büyüğüm 14 yasinda.. sorumluluklar arttikca evlilik cekilmedi. Ev, cocuk, evlilik derken cok ugrastim bitsin diye cok ta istedim. 21 yasin da evlendim 22 yasimda Anne oldum. O benim cocuklugumdu. Ama bu kez olmadi kurtaramadik. Birbirimize cok zarar verdik..
küçük kizim beni secti.
Alacak bir şey kaldı mı ki acaba, kumar oynamış adam konu sahibi 2 milyon gitti diyor ama bence daha fazla.Aslında bir çoğu kafasında bitireli çok oluyor da hizmet ve düzen tatlı geliyor, bekliyor ki sen bırak git. Bitirmenin bile sorumluluğunu üstlerinden böyle atıyolar. Sağda solda o yıktı her şeyi diye kim ağlayacak? Onu bırakır mı hiç sana? Keşke sen de bi şeyini bırakmasaydın, her şeyi anlarım da telefonu ne demeye bırakıyon?
Onu sonra gördüm çok pis olmuş. Ama yine de millet diyomuş ki dişarda daha iyisi mi var. Kadınsan her türlü yetersiz her türlü suçlusun. Nedense kadın için demiyolar dişarda daha iyisi mi var diye.Alacak bir şey kaldı mı ki acaba, kumar oynamış adam konu sahibi 2 milyon gitti diyor ama bence daha fazla.
Kumar oynuyordu varı yoğu yedi ondan boşadım geçtim dese konu sahibi, sağda solda o yıktı her şeyi diye bikbiklenemez adam da sanki.