• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yıllık evliliğim bitti....

Aynı havalimanında çalışırken nası iflas ettiniz 🤔keşke işinizi bırakmasaydınız yeni bir iş bulmadan yada boşanma süreci bitmeden

Değersiz hissettiren biriyle yaşamak zor olmalı o yüzden sorumluluk falan düşünmeyin yani evde yardımcı olsa ne anlamı olacakki . çocuklarına da iyi bi baba olamamış zaten
Coin oynamış 2.000.000 yakın batırmış.

Aman ne üzülüyon eşin bencilmiş. Sanki melek de bana. Onun gibi 100000 erkek var sokakta. Bencil duyarsız.
İşte insan yıllarına uzuluyor el birliğiyle yaptık ama is bana kaldı
Dışarda herkesinki aynı derken? Kim aynı. Seni kim inandırdı bu yalana? Her eş bencil değil. Çok iyi erkek dolu etraf. Hepsi aynı diyenler sen boşanma diye YALAN söylüyor.
Biten bitti zaten eğer ki beni böyle inandirmasalardi suan 36 yasinda olmazdım

Hoşgeldin öncelikle
Ara ara bakıyordum sana merak da ediyordum doğrusu
Bazen bitmesi gereken şeyler vardır hiç kendini üzme ama yaşanmışlık onca sene insanın içini acıtıyor hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏 zaten karşındaki sorumsuz biriymiş o konuda kendini asla suçlu hissetme daha genceciksin yolun başındasın çabucak toparlarsın inşallah 🙏
Hersey gönlünce olsun 🌸🫶

Hoşgeldin öncelikle
Ara ara bakıyordum sana merak da ediyordum doğrusu
Bazen bitmesi gereken şeyler vardır hiç kendini üzme ama yaşanmışlık onca sene insanın içini acıtıyor hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏 zaten karşındaki sorumsuz biriymiş o konuda kendini asla suçlu hissetme daha genceciksin yolun başındasın çabucak toparlarsın inşallah 🙏
Hersey gönlünce olsun 🌸🫶
Hosbuldum umarım kolay atlatırım küçük çocuk için zor oluyor 😔

Çocukların yanında sürekli tartışmalar yada kavgalar onların psikolojilerini ciddi bozmaktadır. Kimsenin boşanmasını istemem ama bazen boşanmak hayırlı oluyor. Çocuklarınız için yine görüşmek zorundasınız. Eş olarak bitmiş ama anne ve baba olarak sorumluklarınız var.
Ayrıca zaman her şeye ilaçtır. Zamanla şuanki üzüntünüz yerini mutluluğa bırakacaktır.

Nerden başlayacağım bilmiyorum uzun zamandir girmiyordum. Son zamanlar problemlerimiz asiri artmıştı. Kucuk kizim 5 büyüğüm 14 yasinda.. sorumluluklar arttikca evlilik cekilmedi. Ev, cocuk, evlilik derken cok ugrastim bitsin diye cok ta istedim. 21 yasin da evlendim 22 yasimda Anne oldum. O benim cocuklugumdu. Ama bu kez olmadi kurtaramadik. Birbirimize cok zarar verdik..

küçük kizim beni secti.
Buyugum babasini. O hep babaciydi. Ayni şehirde yasiyoruz. Ayni havalimanindayidk Ben biraktim boşanma karari alinca.

Sirf anlasmali boşansın diye telefonumu bile almadan ciktim evden aileme geldim..

Aslinda annemin söylediği soz cok oturdu icime. ( ne olursa olsun sen esini seviyordun) ozledim mi seviyor muydum bilmiuorum 3 gun olcak evden ayrilali..
Cok fedakarlik yaptim kendimce ama esimin surekli yetersiz hissettirmesi ve eleştirisi asiri yordu. Artik sesine tahammul edemiyordum. Iflas da ettik felan derken. Toparlanmadi.
Çocuğun yaninda kavgalar sus dedigim halde iletisimsizlik. Ne anne baba olabildik ne es ne arkadaş..... 😔 gececek demi....
geçecek tabi ki de
sizi devamlı eleştiren ve de yetersiz hissettiren insanı hayatınızdan atmışsınız
bundan sonrası daha güzel olur

Nerelerdeydin konu sahibesi, meğer başında neler varmış :110:

Ben de gececek diyorum, zaten sorumsuz 5 para etmez bir tipmiş sırtında tasimakatan kurtuldun. Boyle bir insani sevemezsin mümkün degil, aliskanliktir o kadar.

Muhittin ya seni çok arıyordu gözüm, niye girmiyor dıyordum🥹 Allah yardımcın olsun. Zor süreç ama gececek. Boşanan kadınlar daha zor şartlarda bile daha mutlu oluyor. Mutsuz bir evlılıktense böylesi daha iyi değil mı. Ablam 2 yıl önce 20 yılın ardından artık yeter deyip boşandı. Şuan çok daha iyi . Evin içinde sürekli kaos varken bir ömür öyle geçmeye değer mi. Düzelmeyen düzelmiyor işte. Geçecek biraz sabır🙏

Coin oynamış 2.000.000 yakın batırmış.

İşte insan yıllarına uzuluyor el birliğiyle yaptık ama is bana kaldı

Biten bitti zaten eğer ki beni böyle inandirmasalardi suan 36 yasinda olmazdım
Ooo adam hem sorumsuz hem kumarbaz. Annene söyle saçma sapan konuşup aklını karistirmasin sen eşini seviyordun da bilmem ne diye. Anne bu iş bitti o adamın da adını anmiyorsun çocukların rizkini yedi bu herif bana da kötü davranıyor bitti bu kadar diyeceksin. Kimseyi konusturma. Ben kararımı verdim bu konuda konuşmak istemiyorum de sorana.

Keşke iş bulmadan cikmasaydin o konuda doğru yapmamissin. Başka bölüme geçemez mıydın adamla dip dibe mi çalışıyorsun?

Allah’ın izniyle atlatırsın inşallah küçüğüde alışır zor bir süreç ama ilerde eminim iyi ki diyeceksin sırtındaki yükünün hafifleyince daha çok rahatlayacaksın sadece biraz sabır etmen gerekiyor senin için dua edeceğim 🙏🌸

Hakkında hayırlısı oldun Muhittin. Eşin emniyet mensubuydu sanki. Keşke yeni iş bulmadan işinden ayrılmasaydın. Hiçbirşey yapamazdı sana . Henüz gençsin. Bundan sonraki hayatın mutluluklarla dolsun hep🙏

Nerden başlayacağım bilmiyorum uzun zamandir girmiyordum. Son zamanlar problemlerimiz asiri artmıştı. Kucuk kizim 5 büyüğüm 14 yasinda.. sorumluluklar arttikca evlilik cekilmedi. Ev, cocuk, evlilik derken cok ugrastim bitsin diye cok ta istedim. 21 yasin da evlendim 22 yasimda Anne oldum. O benim cocuklugumdu. Ama bu kez olmadi kurtaramadik. Birbirimize cok zarar verdik..

küçük kizim beni secti.
Buyugum babasini. O hep babaciydi. Ayni şehirde yasiyoruz. Ayni havalimanindayidk Ben biraktim boşanma karari alinca.

Sirf anlasmali boşansın diye telefonumu bile almadan ciktim evden aileme geldim..

Aslinda annemin söylediği soz cok oturdu icime. ( ne olursa olsun sen esini seviyordun) ozledim mi seviyor muydum bilmiuorum 3 gun olcak evden ayrilali..
Cok fedakarlik yaptim kendimce ama esimin surekli yetersiz hissettirmesi ve eleştirisi asiri yordu. Artik sesine tahammul edemiyordum. Iflas da ettik felan derken. Toparlanmadi.
Çocuğun yaninda kavgalar sus dedigim halde iletisimsizlik. Ne anne baba olabildik ne es ne arkadaş..... 😔 gececek demi....
15 yıl sonra aile evi pek mantıklı gelmedi bana.Boşanıp çocuğumdan ayrılmaktansa o sorumlulukları alır,çocuğumla yaşarım.Aile evinde de yükünüz az olmayacak bence.Ergenliğe giren bir çocuğumu asla bırakmazdım.

Madem işten ayrılacaktınız,evlilikte bıraksaydınız; yükünüz hafiflerdi.Stres azaldıkça kavgalar azalırdı.

Sorumluluğu alan hep bendim . Tek başıma hem baba hem anne oldum senelerce. En son yaşadığım olayı anlatayım : sabah çocuğumu okula bıraktım, ordan hastaneye geçtim .Ultrasonum vardi , 2 saat bekledim sorun vardı eve gittim .12.45de evdeydim. kadın bana dedi 1.30 da burda ol diğer çocukta okuldan 1 de geliyor . Princ çorbası yapıp geri hastaneye geçtim. Babası neredeydi içeride uyuyor..... Eve geldim ultrason sonucun ne oldu soran yok...
Aslında bir çoğu kafasında bitireli çok oluyor da hizmet ve düzen tatlı geliyor, bekliyor ki sen bırak git. Bitirmenin bile sorumluluğunu üstlerinden böyle atıyolar. Sağda solda o yıktı her şeyi diye kim ağlayacak? Onu bırakır mı hiç sana? Keşke sen de bi şeyini bırakmasaydın, her şeyi anlarım da telefonu ne demeye bırakıyon?

küçük kizim beni secti.

Eşin iyi bir insan değil. Sorumluluk bilinci yok. Çocuklarının hakkı olan 2 milyon parayı kaybetmesi hatta riske atması çok büyük sıkıntı, bugün 2 milyon hala bir ev parası.

Ek olarak insan yeri geliyor komşusuna geçmiş olsun hastane işin vardı, ne oldu diye soruyor. Çocuklarının annesine bunu sormaması çok kırıcı.

Belki boşanmanız adamın aklını başına getirir. İnşallah getiri de aklı başına gelir.

İyi bir eş olmayabilir, aranızda duygusal bir şey kalmayabilir ama insan olarak yapması gerekenleri yapmamış. Bu yüzden kendini suçlu hissetme. Devam ettirsen evliliğini daha tatsız olaylar yaşardınız.

Şuan Herşey altüst gelmiş gibi gözükebilir size en geç bir seneye kadar yeni doğacaksınız zaten aman şunun kocası kötü seninkinin neyi var diye diye her kadın mecburi evlilik yapıyor kendini teselli ediyor çocuklarınız da büyümüş aileniz de destekse hiç üzülmeyin şükredin ki boşanmayı kabul etmiş birde b.k böceği gibi yapışanlar var ayrıca yaşınız da çok genç yeni biride olabilir hayatımız da tabi ki evlilik olarak değil sevgili 🥰

Aslında bir çoğu kafasında bitireli çok oluyor da hizmet ve düzen tatlı geliyor, bekliyor ki sen bırak git. Bitirmenin bile sorumluluğunu üstlerinden böyle atıyolar. Sağda solda o yıktı her şeyi diye kim ağlayacak? Onu bırakır mı hiç sana? Keşke sen de bi şeyini bırakmasaydın, her şeyi anlarım da telefonu ne demeye bırakıyon?
Alacak bir şey kaldı mı ki acaba, kumar oynamış adam konu sahibi 2 milyon gitti diyor ama bence daha fazla.

Kumar oynuyordu varı yoğu yedi ondan boşadım geçtim dese konu sahibi, sağda solda o yıktı her şeyi diye bikbiklenemez adam da sanki.

Alacak bir şey kaldı mı ki acaba, kumar oynamış adam konu sahibi 2 milyon gitti diyor ama bence daha fazla.

Kumar oynuyordu varı yoğu yedi ondan boşadım geçtim dese konu sahibi, sağda solda o yıktı her şeyi diye bikbiklenemez adam da sanki.
Onu sonra gördüm çok pis olmuş. Ama yine de millet diyomuş ki dişarda daha iyisi mi var. Kadınsan her türlü yetersiz her türlü suçlusun. Nedense kadın için demiyolar dişarda daha iyisi mi var diye.

Back
X